Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,λιγο ασχετο το θεμα με ολα τα αλλα, λοιπον ειμαι 21 χρονων και εδω και περιπου δυο μηνες βγαινω με μια κοπελα επισης 21 χρονων(δεν εχουμε ακομα σχεση)εχουμε βγει μερικα ραντεβου,εχουμε φιληθει αρκετες φορες και φαινεται να ταιριαζουμε.Το προβλημα ειναι οτι εχει επιληψια και οποτε της λεω να ερθει στην πολη μου(περιπου μια ωρα δρομος μακρια)μου λεει οτι οι γονεις της δεν την αφηνουν να με επισκεφθει επειδη δεν με γνωριζουν και φοβουνται μηπως παθει κατι και παντα πρεπει εγω να την επισκεπτομαι και πως εαν με γνωρισουν οι γονεις της τοτε ισως μπορει να με επισκεφθει.Πιστευεω πως ισως χρησιμοποει την αρρωστια της ως δικαιολογια για να πηγαινω εγω συνεχεια σε αυτην.Αλλα παντα βγαινει με τις φιλες της και οποτε της το λεω μου λεει οτι οι γονεις της γνωριζουν τις φιλες της.Επιπλεον,τωρα τελευταια οταν κανονιζουμε για να βγουμε συνηθως κατι τυχαινει ειτε εχει παθει επιλιπτικη κριση ή εχει δουλεια,μια φορα μου ειπε οτι δεν μπορει να βγει επειδη μια φιλη της εχει γενεθλια και οταν της ειπα οτι μαλλον δεν ειμαι τοσο σημαντικος για αυτην μου ειπε οτι απλα παντα πηγαινω στα γενεθλια της φιλης μου. Απλα νιωθω οτι της αρεσει η προσοχη που της δινω και οτι με θεωρει δεδομενο.Δεν ξερω πια τι να κανω.Θελω να μου πειτε τη γνωμη σας.Συγγνωμη για το τοοσοο μεγαλο κειμενο.Ευχαριστω για το χρονο σας.

Επεξ/σία από Kicakos
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kicakos είπε

Ευχαριστω για το χρονο σας.

Κι εμείς ευχαριστούμε που μοιράστηκες την προσωπική σου εμπειρία. 

Δημοσ.

Εξαφανισου να δεις τι θα κάνει. Αν και το βλέπω χαμένη περίπτωση. Αν είναι ακόμα αρχή και προτιμάει οτιδήποτε άλλο εκτός από το να σε δει μάλλον είναι ένα μήνυμα που πρέπει να λάβεις σοβαρά. 

Δημοσ.

Μπορει να της στειλω ανα δυο ή τρεις μερες.

Μια φορα μου ειχε στειλει εκεινη μετα απο δυο μερες και ελεγε γιατι δεν γραφεις τιποτα εδω και δυο μερες?

Δημοσ.

Θα πάρεις το λεωφορείο να πας στο χωριό να γνωρίσεις τους δικούς της και θα πεις:

Γεια σας είμαι ο Κίτσος. Αυτός που αρέσει στη κόρη σας και βγαίνουμε. Ήρθα να με γνωρίσετε για να μην φοβάστε όταν θέλει να έρθει σε μένα να με δει.

Τώρα αμα δεις το πατέρα να σου λέει δώσε μου μισο λεπτό να πάω μέχρι την αποθήκη, άλλαξε όνομα σε

Φόρεστ και

ΤΡΕΧΑ

Academy Awards Film GIF by CBS

run discover GIF

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...