Stavros Delta Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ένας σοφός τύπος (Gabe Newell) είχε πει πριν 15 περίπου χρόνια πως η πειρατεία δεν είναι θέμα κόστους αλλά ποιότητας υπηρεσίας. Πως οι πειρατές κατεβάζουν πειρατικά πράγματα επειδή είναι πιο εύκολο και άνετο από το να μπουν στο κόπο να αγοράσουν. Και αποφάσισε να φτιάξει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα λογισμικού (άγνωστο πράγμα εκείνη την εποχή), πιστεύοντας ότι προσφέροντας καλές υπηρεσίες σε online κατάστημα, θα μπορούσε να κάνει τους ανθρώπους να αγοράζουν γνήσια προϊόντα στους υπολογιστές τους αντί να κατεβάζουν πειρατικά. Σήμερα είναι πολυδισεκατομμυριούχος. 🙄 12 ώρες πριν, dhm21911 είπε Όχι φίλε μπάλα βλέπουμε απο αεροπλάνα περνάμε πάνω απτά γήπεδα. Δεν κάνουν online streaming αυτους τους αγώνες που βλέπεις; Αλλά τι ρωτάω και εγώ, το 95% των ανθρώπων που παρακολουθούν αγώνες είναι αυτά τα γεροντάκια ηλικίας 60+ που ξημεροβραδιάζονται στον οπαπ. Πως να δουν αυτοί streaming; Αυτοί με δυσκολία ξέρουν πως να αλλάζουν τα κανάλια στη τηλεόραση. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2023 από Stavros Delta 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, VagTz είπε Αυτό λέμε φίλε ότι θέλουμε να πιάνει αυτούς που μας κλέβουν τα κινητά τα αυτοκινητα και τα σπίτια. Απο αυτό κινδυνεύει το 99,9% του κόσμου. Εκτός αν εσύ νιώθεις ότι απειλείσαι από τα σπασμένα tv box Εδώ είχαν κλείσει το gamato που είχε πάνω από 1.000.000 χρήστες αν θυμάμαι καλά και που είχαν λογαριασμό σχεδόν όλοι όσοι είχαν υπολογιστή στην Ελλάδα και είχαν μια κάποια σχέση με την τεχνολογία. Αν γινόταν δημοψήφισμα σίγουρα τότε θα έβγαινε ως αποτέλεσμα να συνεχίσει την λειτουργία του. Τότε όμως ήταν δωρεάν ο διαμοιρασμός μεταξύ των χρηστών, δεν μας ένοιαζε και ιδιαίτερα να πληρωθούν οι content creators. Από τότε ως τώρα μπορούμε να δούμε πως έχει αλάξει η αντίληψη μας, καλώς ή κακώς. Εδώ όμως η βασική διαφορά είναι ότι κάποιοι το κάνουν για το κέρδος και κάποιοι από αυτούς για το χοντρό κέρδος και φυσικά για τα αθλητικά που έχουν μετατραπεί σε μια τεράστια μπίζνα παγκοσμίως με τεράστια ποσά για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Ε, λογικό, είναι να τους τσιμπάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alejsalonica Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, αν θες φίλε μου να δεις 12 παλικάρια, που ανήκουν σε δυο γκάγκστερ με πολιτικές διασυνδέσεις, να κλωτσανε ένα τόπι πρέπει να πληρώσεις. Σταμάτησα να ασχολούμαι εδώ και χρόνια αρνούμενος να χορηγήσω έστω κι ένα ευρώ σε αυτό το τσίρκο πλέον που ονομάζουν ποδόσφαιρο. Που ξεπλένουν εκατομμύρια με την δίκη μου ανοχή. Ούτε μποξακι ούτε τίποτα. Θες να δεις, πληρώνεις, το να κάνεις μάγκες κάποιους που θα σε πουλήσουν με την πρώτη ευκαιρία (τι νομίζεις θα τους πει ο δικηγόρος τους αν τους θέσουν την πρόταση δώστε ονόματα για μείωση ποινών;) είναι μεγάλη χαζομάρα. Επιλογές ζωής. Πάμε τώρα στο τηλεοπτικό περιεχόμενο. Πληρώνω Apple TV (πακέτο one με μουσική & data) και Netflix. Έκοψα Disney Prime και τα βάζω 2-3 μήνες το χρόνο και βλέπω μαζεμένα αυτά που θέλω. Δεν χάθηκε κι ο κόσμος αν δεν δω day one μια σειρά. Σέβομαι τον κόπο των άλλων έστω κι αν καταλήγει σε δυο τρία χέρια μετόχων αλλά από την άλλη αντιδρώ με τις αυξήσεις μειώνοντας τους μήνες συνδρομής. Σειρά έχει το Netflix θα πάει κι αυτό στους 5-6 μήνες το χρόνο κυρίως λόγω friends. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2023 από alejsalonica 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhm21911 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Stavros Delta είπε Ένας σοφός τύπος (Gabe Newell) είχε πει πριν 15 περίπου χρόνια πως η πειρατεία δεν είναι θέμα κόστους αλλά ποιότητας υπηρεσίας. Πως οι πειρατές κατεβάζουν πειρατικά πράγματα επειδή είναι πιο εύκολο και άνετο από το να μπουν στο κόπο να αγοράσουν. Και αποφάσισε να φτιάξει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα λογισμικού (άγνωστο πράγμα εκείνη την εποχή), πιστεύοντας ότι προσφέροντας καλές υπηρεσίες σε online κατάστημα, θα μπορούσε να κάνει τους ανθρώπους να αγοράζουν γνήσια προϊόντα στους υπολογιστές τους αντί να κατεβάζουν πειρατικά. Σήμερα είναι πολυδισεκατομμυριούχος. 🙄 Δεν κάνουν online streaming αυτους τους αγώνες που βλέπεις; Αλλά τι ρωτάω και εγώ, το 95% των ανθρώπων που παρακολουθούν αγώνες είναι αυτά τα γεροντάκια ηλικίας 60+ που ξημεροβραδιάζονται στον οπαπ. Πως να δουν αυτοί streaming; Αυτοί με δυσκολία ξέρουν πως να αλλάζουν τα κανάλια στη τηλεόραση. Ένα καλό πειρατικό γιατί εκεί έξω κυκλοφορούν από 5-20 ευρώ το μήνα θα σου δώσει πολύ καλύτερη ανάλυση από ένα οποιοδήποτε stream. Επίσης δεν κολλάει ποτέ σε αντίθεση με τα streams που πολλές φορές για να βρεις καλύτερη ποιότητα πρέπει να δεις το ματς είτε στα ισπανικά είτε στα ρωσικά. Επιπλέον ο άλλος δεν θέλει να κάθεται να ψάχνει, θέλει να κάτσει καναπέ να πατήσει 2 κουμπιά και να δει + αυτό που είπες με την ηλικία αν και οι περισσότεροι με πειρατικό ανήκουν σε ηλικίες 20-40. Γεροντακια 60 χρόνων; κόψε κάτι Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2023 από dhm21911 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkmatinee Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 9 hours ago, VagTz said: Αυτό λέμε φίλε ότι θέλουμε να πιάνει αυτούς που μας κλέβουν τα κινητά τα αυτοκινητα και τα σπίτια. Απο αυτό κινδυνεύει το 99,9% του κόσμου. Εκτός αν εσύ νιώθεις ότι απειλείσαι από τα σπασμένα tv box Ναι γιατί η δουλειά της Διώξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είναι να κυνηγάει τους πορτοφολάκιδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rudd--o Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μονο για κανα Nova και κανα Τριανταφυλλοπουλο κανουν .. τιποτα παραπανω.. λες και εξαρθρωσαν την Αλβανικη μαφια στην Αγγλια. Βρεθηκε μαχαιρι με λαμα λεει... και σπρει πιπεριου! . στο αποσπασμα !! Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2023 από rudd--o 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagTz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 28 minutes ago, darkmatinee said: Ναι γιατί η δουλειά της Διώξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είναι να κυνηγάει τους πορτοφολάκιδες... Για την αστυνομία μίλησε ο φίλος στον οποίο απάντησα ξαναδιάβασε το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StephenStrange Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Βασικά γιατί δεν "κλειδώνουν" καλύτερα τα κανάλια τους οι εταιρίες να τελειώνουμε? Πιο πολύ διαφημιστικό τρικ μου κάνει όλο αυτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rudd--o Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, StephenStrange είπε Βασικά γιατί δεν "κλειδώνουν" καλύτερα τα κανάλια τους οι εταιρίες να τελειώνουμε? Πιο πολύ διαφημιστικό τρικ μου κάνει όλο αυτό οτι κλειδωνει ξεκλειδωνει .. Ανθρωπος την κλειδαρια .. Ανθρωπος το αντικλειδι Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2023 από rudd--o 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StephenStrange Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, rudd--o είπε οτι κλειδωνει ξεκλειδωνει .. και μετά κλειδώνει καλύτερα κλπ κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 20 hours ago, Arkin said: Μπορω να κοιμαμαι ησυχος πια τα βραδια. Να πω οτι streaming δεν εχω δει ποτε πειρατικα απεχθανομαι την ποιοτητα τους και οσους εχω δει να εχουν boxaki πειρατικο απλα ζουν δυσκολα και προσπαθουν να βρουν και λιγο διασκεδαση στο να δουν μια ταινια μια σειρα. Μαρέσει που έχεις μια σφαιρική άποψη και όχι δομιμένη σε στενά πλαίσια 19 hours ago, Αντικειμενικός said: μηπως εισαι ξανθος με γαλαζια ματια, μερσεντες και iphone; ναι πιθανον κάθε βράδυ να ανοίγει μπουκάλια με τις side bitches ημιγυμνες τριγύρω και οταν βαριέται τα ίδια παιρνει το private jet.Βεβαια υπαρχει παντα και η περιπτωση του να βαζει το τσιμπουκι του να καθεται μπροστα στο τζακι και να διαβαζει την ποιητικη συλλογη του μαεβιους 18 hours ago, nepomuk said: Απορια : Η μεγαλη σιωπηρη και αθεατη πλειοψηφια αγοραζει boxaki "ετοιμο" ; Plug and Play; Μηπως προτιμα την αγορα του απο καποιο κινεζομαγαζο τυπου bangood , geekbuying κτλπ και θα το "φτιαξει" ο καθεις μονος του , αναλογα και με τα γουστα του ; Ερωτημα : ο συνδρομητης υπηρεσιων τυπου "RealDebrid" ειναι η δεν ειναι κατ αρχην υποπτος για παρανομη θεαση ; Μηπως και ο πληρωνων για VPN ; Μηπως οι παραπανω καποια στιγμη θα εγκαλουνται και στην χωρα μας να δινουν εξηγησεις στις αρχες ; Στην πορεια η Τ.Ν θα δυναται να μας "ξεσκεπαζει" ολους ; Τι ειδαμε , που το ειδαμε , ποτε ; κτλπ ; Τεσπα γνωριζει κανεις αν μεχρι αυτη την στιγμη εχει κληθει στην χωρα μας εστω και ενας απο τους παραπανω να δωσει εγηξησεις διοτι ευρεθη κλεπτων οπωρας , δηλ να παρακολουθει απο "αμφιβολο" stream καποιο αθλητικο γεγονος η και το προσφατο blockbuster ; σοβαρέψου λίγο δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν ουσιαστικούς ελέγχους για προστιμα εκατομμυρίων και περιμένεις να βρουν χρήστη χρήστη ip χωρίς αποδεικτικά στοιχεία για να σου βαλουν τι 500 ευρω πρόστιμο?Αυτο που λες για την επόμενη 10ετια ειναι σχεδον πρακτικα αδύνατο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 16 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε Λογικά εσύ δεν έχεις κατεβάσει ούτε τορεντ μια ταινία έτσι ,την ψάχνεις να την κάνεις Ρεντ στο YouTube η πληρώνεις streaming υπηρεσία να την δεις ,σωστά ; Εγω εχω ολοκληρο NAS να κατεβαζει 24/7. Καμια σχεση το κατεβαζω και μοιραζω τσαμπα, με το κατεβαζω και μοιραζω για να βγαλω λεφτα απο τον κοπο του αλλου κανοντας το επαγγελμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Καιρός να πληρώσουν πρόστιμα και όσοι τα χρησιμοποιούν. Αλλιώς δεν κάνουν τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, Ntinaras said: Εγω εχω ολοκληρο NAS να κατεβαζει 24/7. Καμια σχεση το κατεβαζω και μοιραζω τσαμπα, με το κατεβαζω και μοιραζω για να βγαλω λεφτα απο τον κοπο του αλλου κανοντας το επαγγελμα. Μοιράζεις και κατεβάζεις κάτι το οποίο είναι παράνομο και θα έπρεπε να πληρώσεις για αυτό Το ίδιο πράγμα είναι Και ναρκωτικά να δώσεις δωρεάν έξω είναι παράνομο ,δεν είναι θέμα απλά αν ζητάνε χρώματα Αν μου το έκαναν δώρο δηλαδή εμένα το μποξακι με 2 χρόνια παράνομη συνδρομή μέσα ,μια χαρά είναι να φανταστώ ..εκεί δεν κάνω παρανομία αφού ούτε ζητάω λεφτά μετά από κάποιον αλλά ούτε έχω δώσει Πνευματικά δικαιώματα κατάπατας και στις δύο περιπτώσεις ,αν δεν ήταν πνευματικά δικαιώματα θα τα ανέβαζαν στο YouTube δωρεάν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε Μοιράζεις και κατεβάζεις κάτι το οποίο είναι παράνομο και θα έπρεπε να πληρώσεις για αυτό Το ίδιο πράγμα είναι Και ναρκωτικά να δώσεις δωρεάν έξω είναι παράνομο ,δεν είναι θέμα απλά αν ζητάνε χρώματα Αν μου το έκαναν δώρο δηλαδή εμένα το μποξακι με 2 χρόνια παράνομη συνδρομή μέσα ,μια χαρά είναι να φανταστώ ..εκεί δεν κάνω παρανομία αφού ούτε ζητάω λεφτά μετά από κάποιον αλλά ούτε έχω δώσει Πνευματικά δικαιώματα κατάπατας και στις δύο περιπτώσεις ,αν δεν ήταν πνευματικά δικαιώματα θα τα ανέβαζαν στο YouTube δωρεάν Συμφωνω πως ειναι παρανομο, και το αποδεχομαι. Αλλα θεωρω 10 φορες χειροτερο να το πουλας και να το αγοραζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα