Προς το περιεχόμενο

Δωροεπιταγή 40€ στον Γερμανό/Cosmote με νέα εγγραφή στο Payzy [ΕΛΗΞΕ]

tonis1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν συγκρινουμε την φετινη προσφορα σε σχεση με την αντιστοιχη περσινή,φετος ειναι πολυ κατω.Αν δε σκεφτει κανεις και οτι πριν απο περιπου λιγο καιρο με καθε νεα εγγραφη εδινε παλι μπονους 10 ευρω τα 40 που δινει τωρα  δεν το λες και promo Χριστουγέννων.Επιπλεον η προσφορα τελειωνει στις 13/12 αρα για χριστουγεννα δεν θα εχει τιποτα???Προτεινω λοιπον στους φιλους να μην τρεξετε να εξαργυρωσετε επιταγες αμεσα αλλα να περιμενετε μεχρι να πλησιασουμε στα χριστουγεννα γιατι ολο και κατι νεο ισως παιξει που να μπορει να λειτουργησει συνδυαστικα.....Τι λετε και εσεις????

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλαδή εάν γίνει η παραγγελία μέσω διαδικτύου και παραλαβή από κατάστημα, δεν γίνεται δεκτό το κουπόνι? Πρέπει αποκλειστικά οι αγορές να γίνουν σε φυσικό κατάστημα?

• Like 1

22 λεπτά πριν, dimitris_213 είπε

Δηλαδή εάν γίνει η παραγγελία μέσω διαδικτύου και παραλαβή από κατάστημα, δεν γίνεται δεκτό το κουπόνι? Πρέπει αποκλειστικά οι αγορές να γίνουν σε φυσικό κατάστημα?

Έχω την ίδια απορία αν κάποιος γνωρίζει.

• Like 1

Επισης αν δωσεις το κουπονι γραπτος σε εναν δικο σου και παει το εξαργυρωσει γινεται ; 

Η πρεπει να γινει η προβολη sms στον υπαλληλο καταστηματος.

εστειλα μνμ στην εφαρμογή και η απάντηση ηταν:

Καλησπέρα Δημήτρη,

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

Μπορείς να εξαργυρώσεις την 40€ δωροεπιταγή σε αγορές προϊόντων αποκλειστικά στα φυσικά καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, COSMOTE. Ωστόσο μπορείς να επικοινωνήσεις με το κατάστημα για περισσότερες πληροφορίες.

Μπορείς να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για την συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια στον παρακάτω σύνδεσμο: https://support.payzy.gr/hc/el-gr/sections/20559026883089-%CE%94%CF%8E%CF%81%CE%BF-%CE%95%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE%CF%82-40-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%BF%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AE

Χρειάζεσαι κάποια άλλη βοήθεια;

Αναμένουμε απάντησή σου,

Θα παρω αυριο στο τοπικο Γερμανο μπας και ξερουν

1 λεπτό πριν, tollisth είπε

Από ότι έγραψαν ποιο πίσω σε άλλους το δέχτηκαν σε άλλους όχι οπότε τίποτα δεν είναι στάνταρ 

Λαχείο δλδ????? Για να δούμε

Παιδια όλοι είπαν ότι πήραν από το ηλεκτρονικό κ πλήρωσαν στο φυσικό με τα 40 ευρώ , τ μονο π είπαν είναι ότι δεν μπορούν 2 μαζί, ποιος είπε ότι δεν τ το κάναν ;

• Like 3

• Moderators
12 λεπτά πριν, williamlawson είπε

Παιδια όλοι είπαν ότι πήραν από το ηλεκτρονικό κ πλήρωσαν στο φυσικό με τα 40 ευρώ , τ μονο π είπαν είναι ότι δεν μπορούν 2 μαζί, ποιος είπε ότι δεν τ το κάναν ;

Οι φρεσκοι. Αρα λογικα το αλλαξαν τωρα. Και οσο ρωτατε και το επισημαινετε σε σαπορτ σε τσατ τηλεφωνα κλπ, τοσο πιο πιθανο να το κοψουν αν δεν το εκοψαν ηδη συμφωνα με οσα ειπε σημερα ο συμφορουμιτης.

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Οι φρεσκοι. Αρα λογικα το αλλαξαν τωρα. Και οσο ρωτατε και το επισημαινετε σε σαπορτ σε τσατ τηλεφωνα κλπ, τοσο πιο πιθανο να το κοψουν αν δεν το εκοψαν ηδη συμφωνα με οσα ειπε σημερα ο συμφορουμιτης.

Οκ είδα τον ένα που λες ! 

Επεξ/σία από williamlawson
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ότι και να κάνουν δεν πρόκειται να καταφέρει τίποτα ο γερμανός. 

Τα λεφτά θα τους τα πάρουμε όπως και να έχει, απλά θα ταλαιπωρηθουμε και εμείς και οι υπάλληλοι τους λίγο παραπάνω.

Εγώ άμα μου πουν δεν γίνεται να χρησιμοποίησω τον κωδικό, θα αγοράσω αυτό που θέλω 20 ευρώ πιο χαμηλά από την χαμηλότερη τιμή στο Σκρουτζ, όπως και να έχει λόγω εξαργυρωσης κουπονιού.

Θα μου μείνει το 40 ευρώ + κουπόνι 5 ευρώ να αγοράσω ακουστικά που έχουν 60 ευρώ χαμηλότερη τιμή στο Σκρουτζ, 25 ευρώ απο φυσικό κατάστημα πάντα. Ότι και να κάνουν χαμένοι δεν βγαίνουμε.

Επεξ/σία από Sayonaras

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/12/2023 στις 3:51 ΜΜ, Arkin είπε

Μονο σε καταστηματα η εξαργυρωση οχι στο online shop απο οτι γραφουν. 

το θεμα ειναι ομως να μπορεις να παρεις ακομα και με 40 ευρω που κοστιζει κατι και να μην πληρωσεις ουτε σεντ ... πχ μια θηκη για κηνιτο . σιγουρα θα εχουν οριο για αγορες πχ 100 ευρω κ πανω οποτε απατη....

Επεξ/σία από allure_boy

15 ώρες πριν, johnagelo είπε

Έκανα online παραγγελία  Mario rpg switch game και πληρωμή στο κατάστημα.  Δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα ε? Απλά  δίνω τον μοναδικό κωδικό της  δωροεπιταγης ?

6 ώρες πριν, fisto είπε

Εγώ που είχα παραγγείλει ονλαιν , πήγα να παραλάβω και δεν μπορούσαν να εφαρμόσουν το 40ρικο...

6 ώρες πριν, Tsilias77 είπε

Γιατί ; Τι σου είπανε;

5 ώρες πριν, mpazoykas είπε

Έκανα  και εγώ μια παραγγελία 120 ευρώ on line όταν θα πάω στο κατάστημα θα μπορώ να κάνω  εξαργύρωση και να πληρώσω 79?

3 ώρες πριν, dimitris_213 είπε

2 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε

Έχω την ίδια απορία αν κάποιος γνωρίζει.

2 ώρες πριν, tollisth είπε

Από ότι έγραψαν ποιο πίσω σε άλλους το δέχτηκαν σε άλλους όχι οπότε τίποτα δεν είναι στάνταρ 

2 ώρες πριν, williamlawson είπε

Στο κατάστημα στο Γαλάτσι πάντως ήταν ανέκαθεν "δυσκοίλιοι-ες" στο να δέχονται δωροεπιταγές στην εξόφληση των ηλεκτρονικών παραγγελιών.

Εγώ πιστεύω ότι είναι στην διακριτική ευχέρεια του υπεύθυνου εκάστοτε καταστήματος και εύχομαι να κλείσει οριστικά το Γαλατσιώτικο παράρτημα...

• Like 1

8 ώρες πριν, e-k είπε

Στο κατάστημα στο Γαλάτσι πάντως ήταν ανέκαθεν "δυσκοίλιοι-ες" στο να δέχονται δωροεπιταγές στην εξόφληση των ηλεκτρονικών παραγγελιών.

Εγώ πιστεύω ότι είναι στην διακριτική ευχέρεια του υπεύθυνου εκάστοτε καταστήματος και εύχομαι να κλείσει οριστικά το Γαλατσιώτικο παράρτημα...

Συμφωνώ ,στο κατάστημα της περιοχής μου η υπάλληλος είχε κάποια θεματάκια στο να περάσει την μια δωροεπιταγή σε προϊόν κάτω από την αξία της και γενικά είχε πελαγώσει λίγο με όλη την διαδικασία (μάλλον τους έκανα εγώ ποδαρικό με τις δωροεπιταγές),κατέβηκε ο υπεύθυνος  δίνοντας λύση και με τις δυο αγορές ζητώντας παράλληλα και συγνώμη για την καθυστέρηση !!!

• Like 1

11 ώρες πριν, allure_boy είπε

το θεμα ειναι ομως να μπορεις να παρεις ακομα και με 40 ευρω που κοστιζει κατι και να μην πληρωσεις ουτε σεντ ... πχ μια θηκη της απλ. σιγουρα θα εχουν οριο για αγορες πχ 100 ευρω κ πανω οποτε απατη....

Ο μόνος περιορισμός είναι το προϊόν να μην κάνει κάτω από 40 ευρώ. Και αυτό γιατί τότε, απλώς δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το υπόλοιπο.

Πχ αν κάνει κάτι 33, χρησιμοποιείς το κουπόνι, δεν πληρώνεις φράγκο, αλλά τα εφτά ευρώ χάνονται. 

Οπότε, μπορεί κάποιος να πάρει κάτι που κάνει ακριβώς 40 και να μην πληρώσει σεντ. 

Και αν κάποιος πάρει κάτι που κάνει 56, θα δώσει την διαφορά, δηλαδή τα 16 ευρώ. 

Έτσι δουλεύει το σύστημα. 

• Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...