bonorov Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 40 λεπτά πριν, ak13ak είπε Οπως διαβαζω μπορεις μια χαρα να παραγγειλεις κατι ηλεκτρονικα, να επιλεξεις αντικαταβολη και στο καταστημα να πληρωσεις (και) με τη δωροεπιταγη. Επειδη καναμε και οι 2 λογαριασμο και εχουμε 2 επιταγες, αλλα θελουμε ενα air fryer, δοκιμασε κανενας να κανει 1 αγορα με >1 επιταγες? Το έχουν πει πιο πισω. Δεν γίνεται.
johnagelo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Έκανα online παραγγελία Mario rpg switch game και πληρωμή στο κατάστημα. Δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα ε? Απλά δίνω τον μοναδικό κωδικό της δωροεπιταγης ?
Georgebek2 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Το εκκαθαριστικο γιατι το ζητανε; Δε θυμαμαι καποιον αντιστοιχο να ζηταει κατι τετοιο.
johnrip Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 14 ώρες πριν, somt είπε παντού θα κοιτάξουν να στα πάρουν πίσω προφανώς και είναι marketing, ουσιαστικά σου χαρίζουν ένα powerbank/ασύρματο φορτιστή/whatever για να γίνεις μέλος. το πώς θα χρησιμοποιησεις τις loyalty cards στην πορεία και αν θα κερδίσεις ή θα στα φάνε είναι θεμα κρισης και επιλογής καλα δε νομιζω νασχοληθουν με αυτο απλως δεν θα χεις χρηματα μετα μεσα στην καρτα αν δεν εχεις δεν μπορουν να σου παρουν τιποτα.
panoskir Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, atrigane είπε Αλλού είναι το "κόλπο", ξαφνικά θα εμφανιστούν μερικές χιλιάδες πελάτες θα ανέβουν οι μετοχές στο ΔΣ θα μπουν κεφάλαια, κάποιοι θα πάρουν προαγωγές, τα goldens θα πάρουν bonus και κάπως έτσι θα βγει το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιον στο Γκστάαντ και η ζωή συνεχίζεται. Αυτό που γράφεις δεν βγάζει νόημα ,αλλά αφου εχεις καταλαβει το κόλπο και η μετοχη του οτε ,που ειναι η μητρική της payzy διαπραγματευεται ελεύθερα στο χρηματιστήριο, θα ανεβει γιατι δεν αγοράζεις και εσυ μετοχές; Έχεις σίγουρο κέρδος. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2023 από panoskir 1
t@s Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 το εκανα κ εγώ. ήρθε κατευθείαν το 40αρι... πάμε για αγορές τώρα γερμανο
atrigane Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, panoskir είπε Αυτό που γράφεις δεν βγάζει νόημα ,αλλά αφου εχεις καταλαβει το κόλπο και η μετοχη του οτε ,που ειναι η μητρική της payzy διαπραγματευεται ελεύθερα στο χρηματιστήριο, θα ανεβει γιατι δεν αγοράζεις και εσυ μετοχές; Έχεις σίγουρο κέρδος. Γιατί δεν θέλω. Το χρηματιστήριο δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Έβαλα τη λέξη "κόλπο" σε εισαγωγικά γιατί ήταν μια μεταφορά. Έτσι;; 1 1
ak13ak Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Αν αγορασω κατι 40€ και το αλλαξω θα παρω πιστωτικο. Το πιστωτικο συνδυαζεται με τη 2η δωροεπιταγη.. Η ερωτηση ειναι αν το εχει κανει κανενας ηδη, αλλα συστημικα δε βρισκω λογο να μη γινεται 1
funkopop Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Σε huawei κινητό έχει καταφέρει κανείς να περάσει την εφαρμογή της payzy; Μου γράφει ότι δεν είναι συμβατή....
fou Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, johnagelo είπε Έκανα online παραγγελία Mario rpg switch game και πληρωμή στο κατάστημα. Δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα ε? Απλά δίνω τον μοναδικό κωδικό της δωροεπιταγης ? Κανενα, ετσι πηρα Zelda: Tears of the Kigdom χθες! 2
Gxatzis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Μπορώ να πάρω περισσότερα πράγματα με τα 40 ευρώ και όχι μόνο ένα αντικείμενο, έτσι;
fisto Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Εγώ που είχα παραγγείλει ονλαιν , πήγα να παραλάβω και δεν μπορούσαν να εφαρμόσουν το 40ρικο... 1 1
Tsilias77 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 18 λεπτά πριν, fisto είπε Εγώ που είχα παραγγείλει ονλαιν , πήγα να παραλάβω και δεν μπορούσαν να εφαρμόσουν το 40ρικο... Γιατί ; Τι σου είπανε;
fisto Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 οτι πρέπει να παρω από το συγκεκριμένο καταστημα πραγματα
mpazoykas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Έκανα και εγώ μια παραγγελία 120 ευρώ on line όταν θα πάω στο κατάστημα θα μπορώ να κάνω εξαργύρωση και να πληρώσω 79?
Προτεινόμενες αναρτήσεις