tollisth Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, asmilon είπε Εχει καποιος εξαργυρωση online; Πηγα να εισαγω το κουπονι και μου βγαζει το παρακατω: Το μηνυμα που ηρθε ειχε ημερομηνια ληξης, οχι ομως και εναρξης... Εξαργύρωση σε φυσικά καταστήματα λέει στους ορους ,ισως για αυτο 1
asmilon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, tollisth είπε Εξαργύρωση σε φυσικά καταστήματα λέει στους ορους ,ισως για αυτο My bad τοτε 😅 Ευχαριστω
somt Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, Giorgos20177 είπε marketing λεγεται , και επισης θα στα παρουν 10φορες πισω τα 40 που θα δωσεις μεσα απο φορους συναλαγης κτλπ τζιμπραγκαλα τον τραπεζων τοσα χρονια . και επισης οι τιμες στο γερμανο/κοσμοτε ειναι πολυ ποιο πανω σε σχεση με αλλα καταστηματα ! παντού θα κοιτάξουν να στα πάρουν πίσω προφανώς και είναι marketing, ουσιαστικά σου χαρίζουν ένα powerbank/ασύρματο φορτιστή/whatever για να γίνεις μέλος. το πώς θα χρησιμοποιησεις τις loyalty cards στην πορεία και αν θα κερδίσεις ή θα στα φάνε είναι θεμα κρισης και επιλογής 1
Papastratos76 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπερα,αν παραγγειλεις κατι Online και παραλαβη απο κατάστημα μπορεις να πληρωσεις με το κουπονι?
Kzaxas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις έφυγα από κατάστημα εδώ στην Δραμα ,εξαργύρωσα δυο δωροεπιταγές σε δυο ξεχωριστές παραγγελίες από το eshop με παραλαβή και εξαργύρωση στο κατάστημα.Δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερο πρόβλημα και με τον συνδυασμό 10€ επιταγής από το app.(Mario kart για switch και ένα airtack) 4
cd2matheos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπερα οι πληρωμες πρεπει να γινουν με payzy η μπορουμε και μετρητα πληρωνοντας την διαφορα απο το κουπονι??? Σε αλλη περιπτωση γινεται o payzy λογαριασμος να συνδεθει με πιστωτικη καρτα που εχω στην πειραιως??
Brainmorf Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, DeKaLoUdiS είπε Πριν λίγο με βιντεοκλήση, θέλει και εκκαθαριστικό εκτός απο ταυτότητα. Συμπληρώνω, η ταυτότητα να έχει και λατινικούς χαρακτήρες αλλιώς δεν ολοκληρώνεται η εγγραφή. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2023 από Brainmorf
atrigane Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, Giorgos20177 είπε marketing λεγεται , και επισης θα στα παρουν 10φορες πισω τα 40 που θα δωσεις μεσα απο φορους συναλαγης κτλπ τζιμπραγκαλα τον τραπεζων τοσα χρονια . και επισης οι τιμες στο γερμανο/κοσμοτε ειναι πολυ ποιο πανω σε σχεση με αλλα καταστηματα ! Αλλού είναι το "κόλπο", ξαφνικά θα εμφανιστούν μερικές χιλιάδες πελάτες θα ανέβουν οι μετοχές στο ΔΣ θα μπουν κεφάλαια, κάποιοι θα πάρουν προαγωγές, τα goldens θα πάρουν bonus και κάπως έτσι θα βγει το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιον στο Γκστάαντ και η ζωή συνεχίζεται. 2
Kzaxas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 43 λεπτά πριν, cd2matheos είπε Καλησπερα οι πληρωμες πρεπει να γινουν με payzy η μπορουμε και μετρητα πληρωνοντας την διαφορα απο το κουπονι??? Σε αλλη περιπτωση γινεται o payzy λογαριασμος να συνδεθει με πιστωτικη καρτα που εχω στην πειραιως?? Δεν υπάρχει περιορισμός για την πληρωμή ,εγώ πλήρωσα με payzy αλλά μπορείς με ότι θέλεις (και μετρητά). Εγώ έχω από πειρεως για να την φορτίσω αλλά και νε Eurobank δεν είχα ποτε πρόβλημα
james9tito Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, messinia3 είπε Πήγα κι εγώ να πάρω κάρτες playstation και δε μπορεί να γίνει εξαργύρωση...τσάμπα περίμενα ☹️ Όντως? Δεν μπορεις να παρεις καρτες xbox ή psn???
messinia3 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, james9tito είπε Όντως? Δεν μπορεις να παρεις καρτες xbox ή psn??? Ναι το γραφεί και στους όρους,αλλά δεν το είχα δει...τζίφος η δουλειά Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2023 από messinia3 1
ADHD Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Έκανα και εγώ, δεν ξέρω τι εννοείτε παλιά ταυτότητα ακριβώς, η δίκη μου είναι χειρόγραφη αλλά έχει τα στοιχεία και με λατινικούς χαρακτήρες και όλα κομπλέ τίποτα δεν μου ζήτησαν απλά να δείξω την ταυτότητα στην κάμερα. Οσο για την εφαρμογή οκ πολύ basic σε σχέση με Revolut και Ν26 αλλά βλέπω έχει πολλά προνόμια, έχω και whatsup και αν παραγγέλνεις και μέσω box έχεις επίσης κάποια κουπόνια συν φυσικά το 1% cashback που νομίζω δεν προσφέρει κάποια άλλη πέρα από τη συνδρομητική Revolut. Θα δείξει πως θα πάει, δεν έχω ιδιαίτερη εμπιστοσύνη σε προϊόντα της cosmote ιδιαίτερα στο support όποτε υποθέτω το test θα είναι αν κάτι πάει στραβά. 😛
Brainmorf Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, ADHD είπε Έκανα και εγώ, δεν ξέρω τι εννοείτε παλιά ταυτότητα ακριβώς, η δίκη μου είναι χειρόγραφη αλλά έχει τα στοιχεία και με λατινικούς χαρακτήρες και όλα κομπλέ τίποτα δεν μου ζήτησαν απλά να δείξω την ταυτότητα στην κάμερα. Οσο για την εφαρμογή οκ πολύ basic σε σχέση με Revolut και Ν26 αλλά βλέπω έχει πολλά προνόμια, έχω και whatsup και αν παραγγέλνεις και μέσω box έχεις επίσης κάποια κουπόνια συν φυσικά το 1% cashback που νομίζω δεν προσφέρει κάποια άλλη πέρα από τη συνδρομητική Revolut. Θα δείξει πως θα πάει, δεν έχω ιδιαίτερη εμπιστοσύνη σε προϊόντα της cosmote ιδιαίτερα στο support όποτε υποθέτω το test θα είναι αν κάτι πάει στραβά. 😛 Έχεις δίκιο , εμένα δεν έχει λατινικούς χαρακτήρες.
ak13ak Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Οπως διαβαζω μπορεις μια χαρα να παραγγειλεις κατι ηλεκτρονικα, να επιλεξεις αντικαταβολη και στο καταστημα να πληρωσεις (και) με τη δωροεπιταγη. Επειδη καναμε και οι 2 λογαριασμο και εχουμε 2 επιταγες, αλλα θελουμε ενα air fryer, δοκιμασε κανενας να κανει 1 αγορα με >1 επιταγες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις