pontios16 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Παιδιά, απλά κάνουμε εγγραφή κατεβάζοντας την εφαρμογή ή θέλει κάποιο συγκεκριμένο ΛΙΝΚ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2koykoy Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Έχει κάποια συνδρομή αυτή η υπηρεσία; Η μεταφορές χρημάτων από μία κανονική τράπεζα σε αυτή έχουν προμήθειες κ.α λοιπά έξοδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonis1989 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 32 λεπτά πριν, pontios16 είπε Παιδιά, απλά κάνουμε εγγραφή κατεβάζοντας την εφαρμογή ή θέλει κάποιο συγκεκριμένο ΛΙΝΚ? Απλά κατεβάζεις την εφαρμογή. Θα σου ζητήσουν ταυτότητα σε βιντεοκληση που θα χρειαστεί να κανεις και να συνδεθεις με taxis. 23 λεπτά πριν, 2koykoy είπε Έχει κάποια συνδρομή αυτή η υπηρεσία; Η μεταφορές χρημάτων από μία κανονική τράπεζα σε αυτή έχουν προμήθειες κ.α λοιπά έξοδα; Όχι δεν έχει συνδρομή. Ούτε κρατάνε κάποια προμήθεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_ts Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, pontios16 είπε Παιδιά, απλά κάνουμε εγγραφή κατεβάζοντας την εφαρμογή ή θέλει κάποιο συγκεκριμένο ΛΙΝΚ? Απλα κατεβαζεις την εφαρμογη. Αν εχεις κανενα φιλο που εχει ηδη payzy, μπορει να σου στειλει προσκληση και να κανεις εγγραφη μεσω του link που θα σου στειλει και θα παρει και αυτος 5€. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2023 από vasilis_ts 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
williamlawson Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Παιδιά τ έκανα κ γώ κ νομίζω ότι η εφαρμογή σ έστελνε στο gov και εκεί έβαζες τους κωδικούς για να δώσεις τις άδειες για κάποια στοιχεία σου. Δεν έδινες τους κωδικούς του τάξις στην εφαρμογή τους, εκτός αν κατάλαβα λάθος.Είδε κάποιος ότι εδινες τους κωδικούς ; Πως βγαίνει πάλι αυτή η παρανόηση ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fisto Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Καλά όλα αυτά , αλλά βρήκε κανείς τίποτα που να αξίζει απο γερμανο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontios16 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, fisto είπε Καλά όλα αυτά , αλλά βρήκε κανείς τίποτα που να αξίζει απο γερμανο; mi band 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kariolikos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 ερώτηση αν στείλεις πρόσκληση παίρνεις το 5€ και παίρνει κ ο άλλος την δωροεπιταγή;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apotsi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 24 λεπτά πριν, kariolikos είπε ερώτηση αν στείλεις πρόσκληση παίρνεις το 5€ και παίρνει κ ο άλλος την δωροεπιταγή;; Αυτή την απορία την έχω και εγώ... Γιατί με έχει πρίξει συνάδελφος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyridop Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, kariolikos είπε ερώτηση αν στείλεις πρόσκληση παίρνεις το 5€ και παίρνει κ ο άλλος την δωροεπιταγή;; Ναι, το κάναμε χθες με τον κουμπάρο μου, πήρα άμεσα τα 5€ και 10 coins κι αυτός αμέσως την επιταγή 40€ Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2023 από spyridop 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, apotsi είπε Αυτή την απορία την έχω και εγώ... Γιατί με έχει πρίξει συνάδελφος... Επίσημα δεν αναφέρει κάτι παίρνουν κ οι 2; ασαφες για την ώρα Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2023 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos20177 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, somt είπε μαλιστα τι είναι αυτό το payzy? ψηφιακή τράπεζα? άρα σου χαρίζουν 40 ευρώ για να ανοίξεις λογαριασμό (κανονικό IBAN φαντάζομαι) με την προσδοκία να διατηρείς εκεί χρήματα ενδιαφέρον που σε πληρώνουν πλέον για να γίνεις πελάτης marketing λεγεται , και επισης θα στα παρουν 10φορες πισω τα 40 που θα δωσεις μεσα απο φορους συναλαγης κτλπ τζιμπραγκαλα τον τραπεζων τοσα χρονια . και επισης οι τιμες στο γερμανο/κοσμοτε ειναι πολυ ποιο πανω σε σχεση με αλλα καταστηματα ! Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2023 από Giorgos20177 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 53 λεπτά πριν, kariolikos είπε ερώτηση αν στείλεις πρόσκληση παίρνεις το 5€ και παίρνει κ ο άλλος την δωροεπιταγή;; αρκεί να είναι νέος χρήστης ο άλλος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikossof88 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 γνωριζει καποιος αν μπορω πχ να βαλω δικια μου δωεοεπιταγή και του πατέρα μου μαζι για να πεσει η αξια ενος κινητου 80 ευρω?ή δεν γινεται 2 στην ιδια αγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgebek2 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Αν μου στειλει καποιος προσκληση, εγω σα νεος χρηστης θα παρω 5ε; Δλδ 40+5; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις