Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ενδιαφέρον είναι ότι στους όρους λέει πως μπορεί να συνδυαστεί με κουπόνια. Οποτε για παράδειγμα 40 ευρώ η δωροεπιταγη + 20 ευρώ ενα ξεχασμένο κουπόνι που έχω στο gapp να τα 60 ευρώ.

Αυτο που δεν ξέρω είναι αν μπορώ να κάνω παραγγελία online με επιλογή παραλαβής στο καταστημα και πληρωμής με μετρητά και όταν παω να παραλαβω να εξαργύρωσω την επιταγή.

Η Δωροεπιταγή αφαιρείται από την τελική αξία της συναλλαγής και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον Συμμετέχοντα στα Καταστήματα σε συνδυασμό και με οποιαδήποτε άλλη προσφορά ή/και προωθητική ενέργεια ή/και έκπτωση ή/και εκπτωτικές κάρτες προγράμματος επιβράβευσης ή/και κουπόνια ή/και επιδότηση συσκευής.

• Like 2
Δημοσ.

θα ακουστει λιγο χαζο, αλλα πρεπει να πατησουμε σε καποιο συγκεκριμενο λινκ για να μπει cookie ή απλα κατεβαζουμε payzy και κανουμε απλη εγγραφη και αυτοματα δικαιούμαστε την δωροεπιταγη?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, greekboy είπε

θα ακουστει λιγο χαζο, αλλα πρεπει να πατησουμε σε καποιο συγκεκριμενο λινκ για να μπει cookie ή απλα κατεβαζουμε payzy και κανουμε απλη εγγραφη και αυτοματα δικαιούμαστε την δωροεπιταγη?

απλα κατεβαζεις το αππ και γινεται αυτοματα οταν ολοκληρωσεις την διαδικασια. σου ερχεται μηνυμα στο κινητο με τον κωδικο

• Thanks 1
Δημοσ.

Εβγαλε κανείς ακρη σχετικά με το αν μπορει να γίνει online παραγγελία και πληρωμή με την δωροεπιταγή στο κατάστημα?

• Like 2
Δημοσ.

Μολις την τσίμπησα την δωροεπιταγή. Ήθελα να βαλω payzy εδώ και λίγες μέρες, αλλα περίμενα προσφορα καλή. Μια χαρα επομένως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκανα online παραγγελια και θα ενημερωσω αν δεχτουν τον κωδικο στο καταστημα

Επεξ/σία από Talaipas
  • Like 10
  • Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, κκρκ είπε

Και πως χρησιμοποιείται ο κωδικός που έχει σταλεί με sms?

''Η δωροεπιταγή μπορεί να εξαργυρωθεί σε μια αγορά έως 31/01/24, έπειτα από την επίδειξη του παραπάνω μοναδικού κωδικού, στο ταμείο του καταστήματος.''

Δημοσ.

Μου ήρθε ο κωδικός για τα 40 ευρώ σε μήνυμα και σε email. Πρέπει να φανούν  μέσα στην εφαρμογή της payzy τώρα; που φαίνονται τα 40 ευρώ;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Rebelos2018 είπε

Μου ήρθε ο κωδικός για τα 40 ευρώ σε μήνυμα και σε email. Πρέπει να φανούν  μέσα στην εφαρμογή της payzy τώρα; που φαίνονται τα 40 ευρώ;

Πας στο καταστημα αγοραζεις κατι δινεις τον κωδικο στο ταμειο και σε αφαιρουν 40 ευρω. Δοκιμασε αν μπαινει ως κουπονι στο καταστημα online αλλιως μονο στο ταμειο.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, giorgos_76 είπε

Μπορείς να εγγραφείς 2η φορά με τα ίδια στοιχεία;;..Είχα εγγραφεί και διαγράφηκα

Οχι

3 λεπτά πριν, somt είπε

τί ποσό και πάνω πρέπει να κάνεις αγορά για να την εξαργυρώσεις;

Οποιοδήποτε 

Δημοσ.

μαλιστα

τι είναι αυτό το payzy? ψηφιακή τράπεζα?

άρα σου χαρίζουν 40 ευρώ για να ανοίξεις λογαριασμό (κανονικό IBAN φαντάζομαι) με την προσδοκία να διατηρείς εκεί χρήματα

ενδιαφέρον που σε πληρώνουν πλέον για να γίνεις πελάτης

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...