Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panagiotisr είπε

Υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες δωροεπιταγες;;; Σήμερα το βράδυ στις 23.00 νομίζω λήγει η προσφορά 

Μόλις έκανε εγγραφή ο πετέρας μου, κανονικά πήρε την δωροεπιταγή.

• Απαντ. 372
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, panagiotisr είπε

Υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες δωροεπιταγες;;; Σήμερα το βράδυ στις 23.00 νομίζω λήγει η προσφορά 

Ενταξει, τελειωσε δηλαδη μπορουμε να το κλειδωσουμε; 😛 

Δημοσ.

Η διάρκεια της Προωθητικής Ενέργειας ορίζεται από την 04/12/2023, ώρα 00:00:01 έως και την 18/12/2023, ώρα 22:59:59 ή μέχρι εξαντλήσεως των δωροεπιταγών, όποιο από τα δύο συμβεί νωρίτερα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/12/2023 στις 2:24 ΜΜ, zafevolution είπε

Καλησπέρα.

Ξέρετε αν υπάρχει ακόμα διαθεσημότητα στις δωρεπιταγές;;

Από ότι βλέπω στους όρους (έχει πάρει παράταση;) σαν promotion ισχύει μέχρι τις την 16/12/2023, ώρα 22:59:59

Και αυτος ο συμφορουμιτης Γιαννη τι λεει εδω; Εδωσαν κι αλλη παραταση ή κανει λαθος εκει που διαβαζει τους ορους;

Προσθηκη:

Στις 13/12/2023 στις 9:19 ΜΜ, d_gkal είπε

Έως 18/12 πήρε παράταση. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει στους ορους

Στις 13/12/2023 στις 9:29 ΜΜ, ababapanos είπε

Που το γράφει; Μπορείς να στείλεις λινκ;

Στις 13/12/2023 στις 9:33 ΜΜ, Thresh είπε

Εκει λοιπον λεει τωρα τουλαχιστον, 16, αρα εληξε, δεν ξερω γιατι αυτο το μπερδεμα με το 18 απο την Τεταρτη. Ή διαβασαν λαθος οι 2 που κανω εδω quote ή μετανιωσαν για την παραταση και την μειωσαν;

image.png.512846c7a538e3839b8bd816659b990a.png

Επεξ/σία από matrixxx
προσθηκη
  • Like 1
Δημοσ.

Στους όρους έγραφε 18/12 και το άλλαξαν σε 16/12

Όσοι γράψαμε 18 το γράψαμε γιατί το είδαμε. Κακως δε κρατήσαμε στιγμιότυπο οθόνης. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, d_gkal είπε

Στους όρους έγραφε 18/12 και το άλλαξαν σε 16/12

Όσοι γράψαμε 18 το γράψαμε γιατί το είδαμε. Κακως δε κρατήσαμε στιγμιότυπο οθόνης. 

Το πιο πιθανό είναι να ήταν ορθογραφικό λάθος του υπαλλήλου που εκανε το update μετά τις 13/12 και να εβαλε λάθος ημερομηνία και το διορθωσαν.

Αρκετά πιθανό να επιτευχθει ο στόχος που είχε το management για το πελατολόγιο στο 2023 και να το έκλεισαν . Οι επιπλεον πελατες πρεπει να μπουν στο 2024 για να επιτευχθουν οι νεοι στοχοι (τυπικό για τραπεζες).

Σε καθε περιπτωση με βαση τους ορους μπορουσαν να το σταματησουν οποτε ήθελαν. Οποτε end of story.2

Αλλωστε υπήρχαν πολλές ημερες που έτρεχε.

Λογικά θα ξαναβγεί προωθητική ενέργεια. Στην αρχή έδιναν 10 ευρω για εγγραφη. Τώρα 40 ευρω δωροεπιταγη. Κατι αλλο θα παίξει από την νέα χρονια μεχρι να εδραιωθουν στο ποσοστό που στοχευουν.

Η επομενη λογικα πρωωθητική θα στοχεύει στην αύξηση της χρήσης της κάρτας οποτε αναμένω αυξήσεις bonus στα rewards.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, giorgosmg είπε

Αξίζει λέτε αυτή η ήχο μπάρα να την έχω για τιβι και μουσικούλα με το κινητό 

https://www.germanos.gr/product/televisions/peripherals/soundbars/lg-sp2-soundbar/?productId=20420278

Την είχα πάρει πέρυσι και ψιλοξενέρωσα όταν την δοκίμασα. Ναι μεν έχει μπάσο σε σχέση με τα ηχεία της tv αλλά από ποιότητα ήχου δεν λέει πολλά. Αν μπορούσα να την δοκιμάσω πριν την πάρω δεν θα την είχα πάρει.

• Thanks 1
Δημοσ.

Αν ενα προιον κανει 39,90 δεχονται να το παρεις δωρεαν με την επιταγη η πρεπει να ειναι πιο ακριβο ανω των 40;

Δημοσ.
8 minutes ago, Chris_01 said:

Αν ενα προιον κανει 39,90 δεχονται να το παρεις δωρεαν με την επιταγη η πρεπει να ειναι πιο ακριβο ανω των 40;

Εμένα μου πρόσθεσε 0,11 ευρώ ένα adaptor σήμερα που ψώνισα ένα ps game 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...