A7X. Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Ρε παιδιά εδώ στην Κω έχουμε Γερμανό αλλά είναι σαν να μην έχουμε lol. Δεν εμφανίζεται πουθενά στη σελίδα στα υποκαταστήματα. Δεν ξέρω τι καθεστώς συνεργασίας έχουν αλλά παίζει να μη δέχεται τον κωδικό;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Στο Γαλατσι που πηγα μου λενε οτι ισχυει ΜΟΝΟ για το υπαρχον στοκ στα καταστηματα. Δεν μπορουν δλδ να μου φερουν κατι απο την αποθηκη στο καταστημα και να το πληρωσω με τον κωδικο. Οτι να ναι το καθε καταστημα. Αλλοι δεχονται ηλεκτρονικες παραγγελιες με πληρωμη στο καταστημα. Αλλοι παραγγελια καταστηματος. Αλλοι 2 κωδικους σε μια αποδειξη. Και αλλοι τα αντιθετα. 1
GamingMaster424 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 12 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Στο Γαλατσι που πηγα μου λενε οτι ισχυει ΜΟΝΟ για το υπαρχον στοκ στα καταστηματα. Δεν μπορουν δλδ να μου φερουν κατι απο την αποθηκη στο καταστημα και να το πληρωσω με τον κωδικο. Εμένα πάντως από μόνοι τους μου είπαν πως θα το κάνουν παραγγελία να το πάρω, γιατί δεν το είχαν στο κατάστημα. Παρασκευή έγινε αυτό, μου είπαν Τρίτη θα είναι εδώ και ακόμα περιμένω, μπάχαλο η όλη κατάσταση.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, GamingMaster424 είπε Εμένα πάντως από μόνοι τους μου είπαν πως θα το κάνουν παραγγελία να το πάρω, γιατί δεν το είχαν στο κατάστημα. Παρασκευή έγινε αυτό, μου είπαν Τρίτη θα είναι εδώ και ακόμα περιμένω, μπάχαλο η όλη κατάσταση. Σε ποιο καταστημα; Οτι θελει λενε τα καταστηματα.
power_ran Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Στη Ν.Ιωνία παντως, αφου δεν περασε ο κωδικος σε online παραγγελια, εφεραν οι ιδιοι το προιον στο καταστημα και αγοραστηκε επιτοπου με χρηση του κουπονιου
SeNNinhA Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε Στο Γαλατσι που πηγα μου λενε οτι ισχυει ΜΟΝΟ για το υπαρχον στοκ στα καταστηματα. Δεν μπορουν δλδ να μου φερουν κατι απο την αποθηκη στο καταστημα και να το πληρωσω με τον κωδικο. Οτι να ναι το καθε καταστημα. Αλλοι δεχονται ηλεκτρονικες παραγγελιες με πληρωμη στο καταστημα. Αλλοι παραγγελια καταστηματος. Αλλοι 2 κωδικους σε μια αποδειξη. Και αλλοι τα αντιθετα. Απλά βαριούνται να κανουν παραγγελία και σε διωχνουν από πελάτη. Και τι να κανεις? Να τους εξαναγκάσεις να το παραγγείλουν? Δεν είναι υποχρεωμένοι. Πηγαινε αλλου. 6 ώρες πριν, ardo είπε Πρόταση για καλούτσικο κινητό μεχρι 200 ευρά απο Γερμανό ? Ηθελα smart λάμπες και πρίζες αλλά εχουν μόνο 1 τεμ. Δεν θα αγοραζα κανένα κινητό σε αυτή την κατηγορία τιμής. Αλλα ίσως αξίζει να κοιτάξεις το Realme 9 Pro+ που έχει στα 249 ευρω. Realme 9 Pro+ Dual 5G 6GB/ 128GB Smartphone - Smartphones - ΓΕΡΜΑΝΟΣ (germanos.gr)
notist Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Εγώ πήγα σήμερα στο εκπτωτικό. Είχε το φορτιστή δεν είχε την κάμερα. Της είπα ότι θέλω να πληρώσω με την δωροεπιταγή της payzy. Μπήκε στον υπολογιστή και την έκανε παραγγελία. Μου ζήτησε τηλέφωνο για να με ειδοποιήσει όταν έρθει. Απλά χωρίς πολλά λόγια. 3
SeNNinhA Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, notist είπε Εγώ πήγα σήμερα στο εκπτωτικό. Είχε το φορτιστή δεν είχε την κάμερα. Της είπα ότι θέλω να πληρώσω με την δωροεπιταγή της payzy. Μπήκε στον υπολογιστή και την έκανε παραγγελία. Μου ζήτησε τηλέφωνο για να με ειδοποιήσει όταν έρθει. Απλά χωρίς πολλά λόγια. Επειδή βλέπω αρκετή συγχυση με το θέμα παραγγελιών να υπενθυμίσω ότι είναι αυτόνομα μαγαζιά franchises. Που σημαίνει ναι μεν είναι υποχρεωμένοι να δεχθούν την χρήση της δωροεπιταγής και κάθε άλλου είδους επιλογή της μαμά εταιρείας εάν τους αφήνει το σύστημα αλλά δεν είναι υποχρεωμένοι να δεχθούν επιπλέον παραγγελίες άλλες από το στοκ τους. Το τελευταίο είναι στην διακριτική τους ευχέρεια. Και γενικά οι παραγγελίες που βάζει κάθε κατάστημα ανά σεζον έχουν γενικά κάποιες βασικές δεσμεύσεις σε ελάχιστα πόσα και πολλές φορές σε συγκεκριμένα προϊόντα ή ποσότητες αλλά γενικά είναι επιλογή το εκάστοτε Manager το τι θα επιλέξει να έχει στοκ στο κατάστημα του. Σε οποιοδήποτε προϊόν δεν είναι διαθέσιμο σε στοκ εάν θέλει σας το παραγγέλνει εάν δεν θέλει δεν σας εξυπηρετεί. Γι αυτό προτείνω να συνεργάζεστε μαζί τους ώστε να βοηθήσουν. Βεβαίως από καθαρά εμπορική πλευρά κέρδος τους είναι να σας πουλήσουν προϊόν μέσω του καταστήματος τους διότι το να σας παραδώσουν προϊόν που αγοράσατε online παρεργο είναι και δεν αποφέρει κέρδος σε αυτούς ούτε και να πάτε στο άλλο κατάστημα για αγορά. Αλλά περίεργη η φύση του κάθε ανθρώπου. Πολλοί απλά βαριούνται να κάνουν την διαδικασία. Ειδικά εάν είναι κανένας υπάλληλος που δεν ενδιαφέρεται. Δυστυχως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη και κάποιες μεγάλες επαρχιακές πόλεις έχουν περισσότερα από ένα καταστήματα οπότε έχεις εναλλακτικες ενώ μικρότερες πόλεις όχι.
zafevolution Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα. Ξέρετε αν υπάρχει ακόμα διαθεσημότητα στις δωρεπιταγές;; Από ότι βλέπω στους όρους (έχει πάρει παράταση;) σαν promotion ισχύει μέχρι τις την 16/12/2023, ώρα 22:59:59
spirospatra1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, zafevolution είπε Καλησπέρα. Ξέρετε αν υπάρχει ακόμα διαθεσημότητα στις δωρεπιταγές;; Από ότι βλέπω στους όρους (έχει πάρει παράταση;) σαν promotion ισχύει μέχρι τις την 16/12/2023, ώρα 22:59:59 Καλησπέρα. Χθες το μεσημέρι έκανε η σύζυγος κ το βράδυ ένας φίλος. 1
LIVAS_GR Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Εκανα πριν 1 ωρα και μου ηρθε ο κωδικος κανονικα.
notist Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 11 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Επειδή βλέπω αρκετή συγχυση με το θέμα παραγγελιών να υπενθυμίσω ότι είναι αυτόνομα μαγαζιά franchises. Που σημαίνει ναι μεν είναι υποχρεωμένοι να δεχθούν την χρήση της δωροεπιταγής και κάθε άλλου είδους επιλογή της μαμά εταιρείας εάν τους αφήνει το σύστημα αλλά δεν είναι υποχρεωμένοι να δεχθούν επιπλέον παραγγελίες άλλες από το στοκ τους. Το τελευταίο είναι στην διακριτική τους ευχέρεια. Και γενικά οι παραγγελίες που βάζει κάθε κατάστημα ανά σεζον έχουν γενικά κάποιες βασικές δεσμεύσεις σε ελάχιστα πόσα και πολλές φορές σε συγκεκριμένα προϊόντα ή ποσότητες αλλά γενικά είναι επιλογή το εκάστοτε Manager το τι θα επιλέξει να έχει στοκ στο κατάστημα του. Σε οποιοδήποτε προϊόν δεν είναι διαθέσιμο σε στοκ εάν θέλει σας το παραγγέλνει εάν δεν θέλει δεν σας εξυπηρετεί. Γι αυτό προτείνω να συνεργάζεστε μαζί τους ώστε να βοηθήσουν. Βεβαίως από καθαρά εμπορική πλευρά κέρδος τους είναι να σας πουλήσουν προϊόν μέσω του καταστήματος τους διότι το να σας παραδώσουν προϊόν που αγοράσατε online παρεργο είναι και δεν αποφέρει κέρδος σε αυτούς ούτε και να πάτε στο άλλο κατάστημα για αγορά. Αλλά περίεργη η φύση του κάθε ανθρώπου. Πολλοί απλά βαριούνται να κάνουν την διαδικασία. Ειδικά εάν είναι κανένας υπάλληλος που δεν ενδιαφέρεται. Δυστυχως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη και κάποιες μεγάλες επαρχιακές πόλεις έχουν περισσότερα από ένα καταστήματα οπότε έχεις εναλλακτικες ενώ μικρότερες πόλεις όχι. Καλά τα λες. Εμένα μου είπε ότι η κάμερα έχει τελειώσει και θα παραγγείλει για το μαγαζί της. Της είπα δεν έχω πρόβλημα να περιμένω να φέρετε δεν βιάζομαι, και μου είπε από μόνη της θα σου παραγγείλω μια για σένα και θα φέρω και εγώ. Θέλω να πω ότι σίγουρα παίζει ρόλο η διάθεση του υπαλλήλου αλλά και του πελάτη. 1
chsam Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, zafevolution είπε Καλησπέρα. Ξέρετε αν υπάρχει ακόμα διαθεσημότητα στις δωρεπιταγές;; Από ότι βλέπω στους όρους (έχει πάρει παράταση;) σαν promotion ισχύει μέχρι τις την 16/12/2023, ώρα 22:59:59 Το έκανα πριν δυο ώρες και την πήρα κανονικά.
Pediopoulos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Πολύ καλή επιλογή αγοράς με το κουπόνι είναι airtag. Ο Γερμανός το έχει 39€. 1
panagiotisr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες δωροεπιταγες;;; Σήμερα το βράδυ στις 23.00 νομίζω λήγει η προσφορά Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2023 από panagiotisr
Προτεινόμενες αναρτήσεις