Προς το περιεχόμενο

Δωροεπιταγή 40€ στον Γερμανό/Cosmote με νέα εγγραφή στο Payzy [ΕΛΗΞΕ]

tonis1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, tsourisg1 είπε

Και εγώ την χρησιμοποιώ καιρό τώρα και γνωρίζω το πλεονέκτημα του 1%. Αυτό όμως τι σημαίνει; Επειδή δίνει 1% θα πρέπει να αδιαφορεί για όλα τα υπόλοιπα; Επιμένεις ότι είναι δυο ανεξάρτητες επιχειρήσεις. Να σου το θέσω διαφορετικά: έχεις έναν υπάλληλο στο μαγαζί σου που αντί να εξυπηρετεί υποτιμά τη νοημοσύνη των ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΟΥ, έρχεται ένας πελάτης και σου το επισημαίνει και εσύ αδιαφορείς, είσαι εντάξει με αυτό πιστεύεις επειδή δίνεις έκπτωση σε κάποιο προϊόν; Αν ναι πάω πάσο…

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, σωστά λες ότι δεν πρέπει να αδιαφορούν για τους συνεργάτες τους, αλλά από την άλλη δεν είναι και βασικός λόγος για τους περισσότερους να ρίξουν άκυρο στη συγκεκριμένη προσφορά επειδή εσένα η speedex σου καθυστέρησε την παράδοση της κάρτας, μην τρελαθούμε κιόλας.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 372
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

19 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, σωστά λες ότι δεν πρέπει να αδιαφορούν για τους συνεργάτες τους, αλλά από την άλλη δεν είναι και βασικός λόγος για τους περισσότερους να ρίξουν άκυρο στη συγκεκριμένη προσφορά επειδή εσένα η speedex σου καθυστέρησε την παράδοση της κάρτας, μην τρελαθούμε κιόλας.

Όχι δεν υπάρχει λόγος να τρελαθείς. Υπάρχουν πολύ σοβαρότερα ζητήματα στη ζωή. Το πρόβλημά μου αν διαβάσεις προσεκτικά δεν είναι η καθυστέρηση της Speedex αλλά η αδιαφορία της Payzy που δείχνει μια γενικότερη φιλοσοφία απέναντι στον πελάτη της. Αν κάποιον δεν τον ενοχλεί εννοείται πως προχωρά σε συνεργασία μαζί της. Και εγώ άλλωστε την χρησιμοποιούσα τόσο καιρό (άσχετα που θα την διακόψω).

58 λεπτά πριν, tsourisg1 είπε

Και εγώ την χρησιμοποιώ καιρό τώρα και γνωρίζω το πλεονέκτημα του 1%. Αυτό όμως τι σημαίνει; Επειδή δίνει 1% θα πρέπει να αδιαφορεί για όλα τα υπόλοιπα; Επιμένεις ότι είναι δυο ανεξάρτητες επιχειρήσεις. Να σου το θέσω διαφορετικά: έχεις έναν υπάλληλο στο μαγαζί σου που αντί να εξυπηρετεί υποτιμά τη νοημοσύνη των ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΟΥ, έρχεται ένας πελάτης και σου το επισημαίνει και εσύ αδιαφορείς, είσαι εντάξει με αυτό πιστεύεις επειδή δίνεις έκπτωση σε κάποιο προϊόν; Αν ναι πάω πάσο…

Δεν περιγράφω άλλο. Καλή συνέχεια 

9 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Έως 18/12 πήρε παράταση. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει στους ορους

Που το γράφει; Μπορείς να στείλεις λινκ;

• Super Moderators
3 minutes ago, ababapanos said:

Που το γράφει; Μπορείς να στείλεις λινκ;

Στο αρχικό post

Δώρο Εγγραφής - 40€ δωροεπιταγή – Συχνές ερωτήσεις (payzy.gr)

2.

• Like 1

• Super Moderators
2 minutes ago, Tsilias77 said:

Η εξαριτου κουπονιού είναι μέχρι 30/12?

Η εξαργύρωση του κουπονιού είναι μέχρι 31/1/2024 σύμφωνα με το email που μας έστειλαν.

• Like 3
  • Thanks 1

4 ώρες πριν, ababapanos είπε

Αν κατάφερε κανείς να κάνει την εγγραφή σήμερα και να πάρει την δωροεπιταγή ας μας πει

Εγώ πριν λίγο.

Η βιντεοκλήση πραγματοποιήθηκε εντός λίγων λεπτών και κράτησε κάνα πεντάλεπτο.

Άμεσα ήρθε και η δωροεπιταγη τόσο με mail, όσο και με sms.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...