Προς το περιεχόμενο

Δωροεπιταγή 40€ στον Γερμανό/Cosmote με νέα εγγραφή στο Payzy [ΕΛΗΞΕ]

tonis1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, ak13ak είπε

Καλησπέρα,

Αρχικά δε δικαιούνται να μη τις δεχτούν. Όπως είχα γράψει παραπάνω πριν το δοκιμασω ο ιδιος, ακομα και αν σου πουν οχι, μπορεις να αγορασεις κατι με την πρωτη αξιας 40€ και στη συνεχεια να το επιστρεψεις και να παρεις πιστωση 40+νεα πεηζη40.

Το συστημα των καταστηματων ειναι κοινο, αν παιζει σε ενα παιζει σε ολα.

Το καταστημα στο οποιο το δοκιμασα ηταν της Πετρουπολης, που κατευθειαν μου ειπαν: πειτε μας τους κωδικους που εχετε χωρις να χρειαστει να κανω/πω κατι παραπανω(αν δε το δεχονταν προφανως και θα εκανα το παραπανω σεναριο που το να μη το δεχτουν ειναι αφορμη για συνηγορο του καταναλωτη-για να μη βγαλεις 40€ αλλα κατι χιλιαρικα)

Θεωρητικά θα πρέπει να είναι εφικτή η χρήση παραπάνω από μιας δωροεπιταγης εκτός κι αν αυτό αναφέρεται ρητά στους όρους χρήση των που δεν αναγράφει κάτι βέβαιως.

Σκεφτείτε το αλλιώς. Μπορείς να πληρώσεις μια αγορά με την χρήση δύο διαφορετικών πιστωτικων/χρεωστικων καρτών? Ναι. Πρέπει να είναι οι κάρτες στο όνομα του αγοραστή? Όχι. Το ίδιο και σε αυτή την αγορά.

Εάν το σύστημα δέχεται πολλαπλή εισαγωγή κωδικών όπως εμφανώς έχει ήδη γίνει σε ένα κατάστημα τότε η συναλλαγή ωφειλει να γίνει δεκτή από το κατάστημα.

Το μονο που τυπικά το κατάστημα ωφειλει να εξασφαλίσει είναι την έγκριση του ιδιοκτήτη των δωροεπιταγών. Κάτι που γίνεται άλλωστε αναγκαστικά αφού σου ζητείται κωδικός που έρχεται στο τηλέφωνο του δικαιούχου της επιταγής.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, ak13ak είπε

Καλησπέρα,

Αρχικά δε δικαιούνται να μη τις δεχτούν. Όπως είχα γράψει παραπάνω πριν το δοκιμασω ο ιδιος, ακομα και αν σου πουν οχι, μπορεις να αγορασεις κατι με την πρωτη αξιας 40€ και στη συνεχεια να το επιστρεψεις και να παρεις πιστωση 40+νεα πεηζη40.

Το συστημα των καταστηματων ειναι κοινο, αν παιζει σε ενα παιζει σε ολα.

Το καταστημα στο οποιο το δοκιμασα ηταν της Πετρουπολης, που κατευθειαν μου ειπαν: πειτε μας τους κωδικους που εχετε χωρις να χρειαστει να κανω/πω κατι παραπανω(αν δε το δεχονταν προφανως και θα εκανα το παραπανω σεναριο που το να μη το δεχτουν ειναι αφορμη για συνηγορο του καταναλωτη-για να μη βγαλεις 40€ αλλα κατι χιλιαρικα)

Θα πάρω να ρωτήσω αύριο στην προστασία του καταναλωτή γιατί δυστυχώς έπεσα σε μάπα κατάστημα που δεν δέχεται δύο επιταγές ... Άλλα και άλλα ξέρουν να.τα κάνουν ... 

2 ώρες πριν, kokosxa είπε

το αφηγημα τωρα ειναι οτι εχουν ιδιες αποθηκες το eshop με τα φυσικα καταστηματα ενω πριν μια εβδομαδα ηταν διαφορετικες ( εξαλλου υπαρχει και διαφορετικο τηλεφωνο για να ρωτησεις για διαθεσημοτητα σε ενα προιον απο φυσικα καταστηματα και διαφορετικο για το eshop)

Πήγα να παραγγείλω παιχνίδι για το switch προχτές το οποίο το δείχνει ακόμη και σήμερα διαθέσιμο στο site παρόλα αυτά ο υπάλληλος το έψαξε και είπε πως αν και το δείχνει διαθέσιμο για αγορά απο το site δεν υπάρχει διαθέσιμο στο σύστημα τους για να το παραγγείλει σαν κατάστημα

Ζήτησα ένα άλλο που δεν το δείχνει διαθέσιμο στο site και είπε αυτό αποκλείεται να υπάρχει χωρίς να το ψάξει

Λέτε να μην ήξερε καλά τι πρέπει να κάνει γιατί μου φάνηκε και λίγο άπειρος

25 minutes ago, AntiCambeR said:

Μέχρι 18/12 ισχύει;Ετσι γράφει στο link στην 2η παράγραφο με τους όρους στο αρχικό post.

Στο αρχικό post όμως, γράφει μέχρι 13/12.

Σήμερα πρέπει να πήρε παράταση. 

Πριν λίγο έκανα τη διαδικασία και ήρθε ο κωδικός της δωροεπιταγης. 

Ψαχνω τι να πάρω εκεί κοντά στα 40-60€

4 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Το μονο που τυπικά το κατάστημα ωφειλει να εξασφαλίσει είναι την έγκριση του ιδιοκτήτη των δωροεπιταγών. Κάτι που γίνεται άλλωστε αναγκαστικά αφού σου ζητείται κωδικός που έρχεται στο τηλέφωνο του δικαιούχου της επιταγής.

Οταν δώσω τον κωδικό της δωροεπιταγής θα σταλεί και κωδικός στο κινητό για επιβεβαίωση;;;

Εκανα payzy στην κόρη μου και σκέφτομαι να της πάρω κάτι bluetooth ακουστικά. Πρέπει να μου δώσει και κωδικό;;; (δεν θα είναι μαζί μου)

12 minutes ago, samsunglife said:

Οταν δώσω τον κωδικό της δωροεπιταγής θα σταλεί και κωδικός στο κινητό για επιβεβαίωση;;;

Εκανα payzy στην κόρη μου και σκέφτομαι να της πάρω κάτι bluetooth ακουστικά. Πρέπει να μου δώσει και κωδικό;;; (δεν θα είναι μαζί μου)

Ναι και υπεύθυνη δήλωση με γνήσιο υπογραφής 

• Confused 1

Άσχετο με την συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια αλλά σχετικό με την payzy:

Όσοι με δέλεαρ τα 40€ έχετε αποφασίσει να εγγραφείτε στη συγκεκριμένη ιντερνετική τράπεζα γνώμη μου ξανασκεφτείτε το

Προσωπική εμπειρία: παράγγειλα μια φυσική κάρτα που υποτίθεται σε μια έως τρεις μέρες θα είχα στα χέρια μου. Την στείλαν με την πιο απαράδεκτη εταιρεία ταχυμεταφορών με την οποία και συνεργάζονται: την Speedex. Οκτώ μέρες αργότερα (υποτίθεται στις τρεις το αργότερο θα την είχα στα χέρια μου) μου ήρθε μήνυμα από τη Speedex ότι δεν με βρήκαν στο σπίτι ενώ τη συγκεκριμένη ώρα στο σπιτι ήταν η κόρη μου με πέντε φίλες της! Εννοείται κανένα χαρτί στο κουδούνι! Η γνωστή τακτική των εταιριών ταχυμεταφορών προκειμένου να πάμε να παραλάβουμε εμείς από τα γραφεία τους προκειμένου να γλιτώσουν δρομολόγια. Είναι η τρίτη φορά που μου το κάνει η Speedex γι αυτό και προχώρησα σε καταγγελία στην ΕΕΤΤ (κάτι που όλοι πρέπει να κάνουμε μήπως βάλουν μυαλό).  
Πέρα όμως από τη Speedex χθες βράδυ έστειλα μήνυμα στην Payzy μέσω του chat όπου εξιστορούσα ότι συνέβη. Η απάντησή τους; ΚΑΜΙΑ! ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ! 

Για την επιλογή των συνεργατών τους για την οποία οι ίδιοι είναι υπεύθυνοι αδιαφορούν εντελώς, όλη η ιστορία είναι να σε βάλουν να κανεις εγγραφή και μετά δεν σε είδα δεν σε ξέρω! 
Προσωπικά θα αδειάσω τα υπόλοιπα από τα πορτοφόλια και θα καταργήσω τους λογαριασμούς (τον δικό μου, της γυναίκας και της κόρης μου). 
Απλά θεώρησα καλό να γνωρίζετε και οι υπόλοιποι που πάτε να μπλέξετε. 

7 λεπτά πριν, tsourisg1 είπε

Όσοι με δέλεαρ τα 40€ έχετε αποφασίσει να εγγραφείτε στη συγκεκριμένη ιντερνετική τράπεζα γνώμη μου ξανασκεφτείτε το

Προσωπική εμπειρία: παράγγειλα μια φυσική κάρτα που υποτίθεται σε μια έως τρεις μέρες θα είχα στα χέρια μου. Την στείλαν με την πιο απαράδεκτη εταιρεία ταχυμεταφορών με την οποία και συνεργάζονται: την Speedex. Οκτώ μέρες αργότερα (υποτίθεται στις τρεις το αργότερο θα την είχα στα χέρια μου) μου ήρθε μήνυμα από τη Speedex ότι δεν με βρήκαν στο σπίτι ενώ τη συγκεκριμένη ώρα στο σπιτι ήταν η κόρη μου με πέντε φίλες της! Εννοείται κανένα χαρτί στο κουδούνι! Η γνωστή τακτική των εταιριών ταχυμεταφορών προκειμένου να πάμε να παραλάβουμε εμείς από τα γραφεία τους προκειμένου να γλιτώσουν δρομολόγια. Είναι η τρίτη φορά που μου το κάνει η Speedex γι αυτό και προχώρησα σε καταγγελία στην ΕΕΤΤ (κάτι που όλοι πρέπει να κάνουμε μήπως βάλουν μυαλό).  
Πέρα όμως από τη Speedex χθες βράδυ έστειλα μήνυμα στην Payzy μέσω του chat όπου εξιστορούσα ότι συνέβη. Η απάντησή τους; ΚΑΜΙΑ! ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ! 

Για την επιλογή των συνεργατών τους για την οποία οι ίδιοι είναι υπεύθυνοι αδιαφορούν εντελώς, όλη η ιστορία είναι να σε βάλουν να κανεις εγγραφή και μετά δεν σε είδα δεν σε ξέρω! 
Προσωπικά θα αδειάσω τα υπόλοιπα από τα πορτοφόλια και θα καταργήσω τους λογαριασμούς (τον δικό μου, της γυναίκας και της κόρης μου). 

Άκυρο στην payzy επειδή τον παίζει η speedex; Λίγο άκυρο σχόλιο. Στο chat είσαι σίγουρος πως δεν απάντησαν;

• Like 12

8 λεπτά πριν, tsourisg1 είπε

Και εγώ το.ιδιο θα.κανω γιατί είναι απαράδεκτο να.μην.μου αφήνουν να βάλω δύο δώροεπιταγές μαζί ... Είναι κοροϊδία... Γιατί είναι δικιά μου και της γυναίκας μου 

34 λεπτά πριν, soul_d είπε

Άκυρο στην payzy επειδή τον παίζει η speedex; Λίγο άκυρο σχόλιο. Στο chat είσαι σίγουρος πως δεν απάντησαν;

Εσύ αν έχεις μια επιχείρηση που πουλάει το χ προϊόν και το στέλνεις στον καταναλωτή με ένα φορτηγό ας πούμε, αν ο φορτηγατζής με τον οποίο συνεργάζεσαι αντί να παραδίδει τα προϊόντα σου τον παίζει επανειλλημένα, για να χρησιμοποιήσω έκφρασή σου, εσύ δεν φέρεις καμία ευθύνη απέναντι στον καταναλωτή; Κάτσε σκέψου το λίγο και πες μου αν είναι άκυρο. Στο δε chat προφανώς  είμαι σίγουρος πως δεν απάντησαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, tsourisg1 είπε

Εσύ αν έχεις μια επιχείρηση που πουλάει το χ προϊόν και το στέλνεις στον καταναλωτή με ένα φορτηγό ας πούμε, αν ο φορτηγατζής με τον οποίο συνεργάζεσαι αντί να παραδίδει τα προϊόντα σου τον παίζει επανειλλημένα, για να χρησιμοποιήσω έκφρασή σου, εσύ δεν φέρεις καμία ευθύνη απέναντι στον καταναλωτή; Κάτσε σκέψου το λίγο και πες μου αν είναι άκυρο. Στο δε chat προφανώς  είμαι σίγουρος πως δεν απάντησαν.

Το παίζει είναι έκφραση της payzy, όχι δική μου. Μην βλέπεις εχθρούς παντού. Για να σε ρωτάω εδώ, προφανώς και θέλω να βοηθήσω. Κλείνω έναν χρόνο που την χρησιμοποιώ, δεν την ανακάλυψα τώρα. Προφανώς και πρόκειται για 2 επιχειρήσεις και προφανώς για εμένα, δεν φέρει ευθύνη η μία για την άλλη. Δοκίμασε να μιλήσεις ξανά και θα σου απαντήσουν. Το πλεονέκτημα που δίνει η payzy, δεν είναι οι δωροεπιταγή που δίνει τώρα, αλλά το μόνιμο 1%. Θεωρώ πως είναι μόνο υπέρ μας, αυτές οι προσφορές που βγαίνουν κατά καιρούς.

Επεξ/σία από soul_d
  • Like 2

1 ώρα πριν, samsunglife είπε

Κατά την δική μου αγορα και χρήση της δωροεπιταγής, η κοπέλα έβαλε το κινητό μου στο σύστημα, μου ήρθε μύνημα "Ο κωδικος επιβεβαιωσης για την επαλήθευση των στοιχείων σας είναι ΧΧΧΧΧΧ",  έδωσα τον κωδικό που περάστηκε στο σύστημα και μετά πέρασε και την δωροεπιταγή πριν να τυπωθεί το τελικό παραστατικό.

Με βαση τα παραπανω θα πρέπει να είναι η κόρη standby ώστε να σου προωθήσει τον κωδικό που θα έρθει στο κινητό της ή θα πρέπει να έχεις εσύ προσβσση στο κινητό της (λογικα στον αριθμό που έδωσες κατα την εγγραφή).

1 ώρα πριν, tsourisg1 είπε

Ειναι γεγονός ότι πολλά χρόνια τώρα οι ταχυμεταφορές ειναι ανεξέλεγκες και θησαυρίζουν στην πλατη μας προσφεροντας αθλιες υπηρεσίες οι οποίες χειροτερεουν απο χρόνο σε χρόνο. Ειδικα με το πρόσχημα του covid εγιναν άθλιες.

Οπότε και άλλη εταιρεία να είχε επιλέξει η Payzy δεν βλέπω διαφορά.

Το σημαντικό είναι να δωθεί ο φάκελος της κάρτας στον πραγματικό δικαιούχο και μόνο και όχι να παραδίδονται έτσι ανέμελα σε οποιονδήποτε ανοίξει την πόρτα. Προσωπικά δεν θα ήθελα να έχουν δεχθεί να παραλάβει το φάκελο η κόρη σου ακόμη και εαν είχαν έρθει όντως.

Παρεμπιμπτώντος σε αντίστοιχη περίπτωση που δεν μου είχαν χτυπήσει καν το κουδούνι ενώ ήμουν στο σπίτι πήγα στο καταστημα της courier και το έκανα θεμα μπροστα στον μεταφορεα. Οχι οτι ίδρωσε το αυτί τους βεβαια αφού ειναι παγια τακτικη εαν οχι και ρητη εντολη.

• Like 2

5 λεπτά πριν, soul_d είπε

Το παίζει είναι έκφραση της payzy, όχι δική μου. Μην βλέπεις εχθρούς παντού. Για να σε ρωτάω εδώ, προφανώς και θέλω να βοηθήσω. Κλείνω έναν χρόνο που την χρησιμοποιώ, δεν την ανακάλυψα τώρα. Προφανώς και πρόκειται για 2 επιχειρήσεις και προφανώς για εμένα, δεν φέρει ευθύνη η μία για την άλλη. Δοκίμασε να μιλήσεις ξανά και θα σου απαντήσουν. Το πλεονέκτημα που δίνει η payzy, δεν είναι οι δωροεπιταγή που δίνει τώρα, αλλά το μόνιμο 1%. Θεωρώ πως είναι μόνο υπέρ μας, αυτές οι προσφορές που βγαίνουν κατά καιρούς.

Και εγώ την χρησιμοποιώ καιρό τώρα και γνωρίζω το πλεονέκτημα του 1%. Αυτό όμως τι σημαίνει; Επειδή δίνει 1% θα πρέπει να αδιαφορεί για όλα τα υπόλοιπα; Επιμένεις ότι είναι δυο ανεξάρτητες επιχειρήσεις. Να σου το θέσω διαφορετικά: έχεις έναν υπάλληλο στο μαγαζί σου που αντί να εξυπηρετεί υποτιμά τη νοημοσύνη των ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΟΥ, έρχεται ένας πελάτης και σου το επισημαίνει και εσύ αδιαφορείς, είσαι εντάξει με αυτό πιστεύεις επειδή δίνεις έκπτωση σε κάποιο προϊόν; Αν ναι πάω πάσο…

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...