Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 372
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Δεν είδα να προσθέτεις κάρτες.

Σου βγάζει επιλογή να εκδόσεις δική σου κάρτα/ες (virtual & physical).

Κάνεις top up τον λογαριασμό σου με ό,τι κάρτα θέλεις.

Κάνω κάπου λάθος? Γιατι κι εγώ τώρα τον ανοιξα

Ή αλήθεια είναι στην δική μου περίπτωση ο Γερμανός ήταν η πιο φθηνή επιλογή και από Skroutz στο συγκεκριμένο προϊόν. Όχι η βέβαια η βέλτιστη επιλογή ως προϊόν αλλά τι να παραπονιέμαι? Με 7 ευρώ 512gb SSD για light χρήση.

Προσθέτεις κάρτες όταν θες να την φορτίσεις. Εγώ έχω βάλει 3 χρεωστικές την φορτίζω και κάνω όλες τις αγορές και πληρωμές λογαριασμών με αυτήν. 1% σε όλες τις συναλλαγές και 2% σε πληρωμές λογαριασμών με RF. Με αυτές τις πληρωμές και μια σύσταση φίλου στους 8 μήνες έχω πάρει πίσω 45€.

• Like 4
Δημοσ.

ισχύει ακόμα η προσφορά με τα 40 ευρο? μπήκα στο site της payzy και δε βρηκα τη προσφορα

12 λεπτά πριν, freedomman είπε

ισχύει ακόμα η προσφορά με τα 40 ευρο? μπήκα στο site της payzy και δε βρηκα τη προσφορα

το βρηκα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Enas11 είπε

Psn κάρτες σε φυσική μορφή, αν υπάρχουν ακόμα μπορούμε να πάρουμε;

όχι, καμία αγορα που να συνδέεται με άυλη υπηρεσία

Δημοσ.
15 hours ago, freedomman said:

το βρηκα

ισχύει κανονικά ?

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Vault13 είπε

βεβαιωση επαγγελματος; Και αν δεν εργαζεσαι τι γινεται;

Τίποτα,  λες απλά είμαι άνεργος 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καποιος τροπος να γραφτω εκτος εφαρμογης cosmote υπαρχει; Ειμαι εκτος Ελλαδως δεν ανοιγει το app. Online login τπτ;

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vault13 είπε

Καποιος τροπος να γραφτω εκτος εφαρμογης cosmote υπαρχει; Ειμαι εκτος Ελλαδως δεν ανοιγει το app. Online login τπτ;

Τι εννοεις ? Την εφαρμογη payzy χρειαζεσαι οχι της cosmote ..

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα παιρνουν και περισσοτερες απο μια payzy επιταγες αποτι φανηκε. Επισης προτεινω ανεπιφυλακτα το air fryer που πηρα τσαμπα: 40+40+5+5 και εμεινε και 1€ χαχα

IMG_4347.jpeg

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ak13ak είπε

Μια χαρα παιρνουν και περισσοτερες απο μια payzy επιταγες αποτι φανηκε. Επισης προτεινω ανεπιφυλακτα το air fryer που πηρα τσαμπα: 40+40+5+5 και εμεινε και 1€ χαχα

IMG_4347.jpeg

Παραγγελία από κατάστημα ή internet?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...