Προς το περιεχόμενο

Δωροεπιταγή 40€ στον Γερμανό/Cosmote με νέα εγγραφή στο Payzy [ΕΛΗΞΕ]

tonis1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε

ναι και τι καταφερες ρε μαγκα? τους εκανες την μουρι κρεας ... ηδη εχουν προσβαση στα στοιχεια σου .. ειτε την κρατουσες ειτε οχι το ιδιο πραγμα ειναι εαν δν την δουλευες..

ΥΓ. Είναι τοπ εφαρμογη με καλη επιστροφη ΤΑ ΠΑΝΤΑ και με ασφαλεια στις συναλλαγές αλλα οτι νομιζεις 

Κ με τα στοιχεία μου τι θα κάνουν;;;

Για πες μας τι θα κερδίσουν;

Αν εσένα σε βολεύει κ έχεις κέρδος καλά κάνεις κ την κρατάς. Δεν αμφιβάλλω ότι είναι καλή, εγώ πάντως την κατεβασα καθαρά για το 40αρι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 372
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

15 hours ago, animae said:

Το έκανα αλλα νιώθω τρελό ξεπούλημα για 40 ευρώ :P.
Τι Εκκαθαριστικά, τι φωτογραφίες, τι σύνδεση κυριακή βραδιάτικα για επιβεβαίωση...

Η κοσμοτε ετσι και αλλιώς ειχε όλα μου τα στοιχεία αλλα ένιωσα λίγο σαν σε επεισόδιο το black mirror 

Ε επειδη ουσιαστικα το payzy ειναι τραπεζικές υπηρεσίες έχουν ενα πάτημα να ζητάνε οσα και οι τράπεζες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Βασικά είδα ότι εάν πληρώσεις τους λογαριασμούς σου μέσω αυτής τότε σου δίνει επιστροφή 2%.

Μονο τηλέφωνα και ρεύμα θερμανση να πληρώνεις είναι ευρουλακια δωρεάν.

Για όλες τις πληρωμές που αφορούν σε λογαριασμούς OTE/COSMOTE δεν υπάρχει προμήθεια. Για οποιαδήποτε άλλη πληρωμή λογαριασμού RF, υπάρχει μία προμήθεια της τάξης των 0,40€, η οποία τηρείται από την COSMOTE Payments......

Με λίγα λόγια αν πληρώσεις έναν λογαριασμό 60 ευρώ, παίρνεις πίσω 120 coins, όπου 100 coins ειναι 1 ευρώ, μείον 40 λεπτά σου μένουν 80 λεπτά επιστροφή. Αν όμως πληρώσεις έναν λογαριασμό 20 ευρώ τότε δεν παίρνεις μια...αν με πιάνεις... ;)

Ουσιαστικά η επιστροφή είναι γύρω στο 1% .

Δηλαδή στα 100 ευρώ που θα χαλάσεις μέσω payzy θα πάρεις πίσω 1 ευρώ....

Με τις χρεωστικές της eurobank το κέρδος είναι πολύ καλύτερο στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Επεξ/σία από bill999r
  • Like 1

16 λεπτά πριν, geopapa είπε

Ε επειδη ουσιαστικα το payzy ειναι τραπεζικές υπηρεσίες έχουν ενα πάτημα να ζητάνε οσα και οι τράπεζες

δεν ειναι "πατημα"

απο τη στιμη που εποπτευονται απο την ΤΤΕ εχουν υποχρεωση να τηρουν τους κανονισμους που επιβαλλει η ΤΤΕ, αναμεσα σ'αυτους και τα στοιχεια σου. Οπως μια φυσικη τραπεζα δεν σου ανοιγει λογαριασμο χωρις ταυτοτητα και φορολογικα στοιχει , ετσι κι η payzy 

18 minutes ago, fredd0 said:

δεν ειναι "πατημα"

απο τη στιμη που εποπτευονται απο την ΤΤΕ εχουν υποχρεωση να τηρουν τους κανονισμους που επιβαλλει η ΤΤΕ, αναμεσα σ'αυτους και τα στοιχεια σου. Οπως μια φυσικη τραπεζα δεν σου ανοιγει λογαριασμο χωρις ταυτοτητα και φορολογικα στοιχει , ετσι κι η payzy 

Σωστά

38 λεπτά πριν, bill999r είπε

Με τις χρεωστικές της eurobank το κέρδος είναι πολύ καλύτερο στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

1% έχει και η eurobank και μόνο από τις συνεργαζομενες και με εξαργύρωση μόνο στις συνεργαζομενες. 

Με payzy έχει επιστροφή παντού και εξαργυρωνεις στην ουσία όπου θέλεις 

• Like 1

45 minutes ago, bill999r said:

Κ με τα στοιχεία μου τι θα κάνουν;;;

Για πες μας τι θα κερδίσουν;

Αν εσένα σε βολεύει κ έχεις κέρδος καλά κάνεις κ την κρατάς. Δεν αμφιβάλλω ότι είναι καλή, εγώ πάντως την κατεβασα καθαρά για το 40αρι

Profiling ισως? Κλασαρισμα πελατων/μελλοντικων πελατων βασει εισοδηματων?

Ετσι και αλλιως ως ιδρυμα πληρωμων ειναι υποχρεωμενοι στα πλαισια του Ξεπλυματος Χρηματος να χτιζουν και να παρακολουθουν το οικονομικο και συναλλακτικο προφιλ του πελατη συγκεντρωνοντας ετησια εισοδηματα λχ απο τις φορολογικες δηλωσεις/εκκαθαριστικα/eKYC και απο τις συναλλαγες που διενεργουν.

Ποσο δυσκολο ειναι στο Ελλαδισταν που δεν υπαρχει κανενας σοβαρος ελεγχος και εποπτεια, οι πληροφοριες οικονομικου/συναλλακτικου προφιλ, για καλους οικονομικα ευρωστους πελατες να περασουν σε αλλες εταιρειες του ομιλου ΟΤΕ για cross selling υπηρεσιων, προιοντων, χτισιμο υγιους εν δυναμει πελατολογιου κτλ.

Πρακτικα προσφεροντας 40 ευρω καθιστασαι εσυ εμμεσα το προιον ωστε να κατεβασεις την εφαρμογη, να δελεαστεις να την χρησιμοποιησεις και αντιστοιχα να εχουν και εκεινοι οφελος απο τυχον merchant acquiring του καρτικου virtual προιοντος τους/e-wallet, συμφωνιες με εμπορους, συνεργατες και την Visa/Mastercard (οποιον απο τους δυο συνεργαζονται).

52 minutes ago, geopapa said:

Δεν ειναι πατημα, ειναι νομοκανονιστικη υποχρεωση τους απεναντι στον Εποπτη τους (ΤτΕ) και στο Κρατος/νομοθετη.

Δες προηγουμενο αναλυτικο ποστ μου σε προηγουμενες σελιδες.

47 minutes ago, bill999r said:

Για όλες τις πληρωμές που αφορούν σε λογαριασμούς OTE/COSMOTE δεν υπάρχει προμήθεια. Για οποιαδήποτε άλλη πληρωμή λογαριασμού RF, υπάρχει μία προμήθεια της τάξης των 0,40€, η οποία τηρείται από την COSMOTE Payments......

Με λίγα λόγια αν πληρώσεις έναν λογαριασμό 60 ευρώ, παίρνεις πίσω 120 coins, όπου 100 coins ειναι 1 ευρώ, μείον 40 λεπτά σου μένουν 80 λεπτά επιστροφή. Αν όμως πληρώσεις έναν λογαριασμό 20 ευρώ τότε δεν παίρνεις μια...αν με πιάνεις... ;)

Ουσιαστικά η επιστροφή είναι γύρω στο 1% .

Δηλαδή στα 100 ευρώ που θα χαλάσεις μέσω payzy θα πάρεις πίσω 1 ευρώ....

Ολες οι τραπεζες εδω και χρονια χρεωνουν προμηθεια αν πληρωσεις λογαριασμους μεσω web-banking και πανω κατω στα ιδια επιπεδα 0,30-0,40 ανα πληρωμη. Λχ πληρωμη ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κτλ.

Μονο αν πληρωσεις απευθειας στα web καναλια των εταιρειων ειναι συνηθως δωρεαν.

Γενικα οι τραπεζες εδω και χρονια απομυζουν μεγαλο κομματι του εσοδου απο προμηθειες κερατιατικα τοσο σε συναλλαγες, ακομα και ηλεκτρονικες, οσο και ηλεκτρονικα εμβασματα, οσο και στο γκισε.

• Moderators

2ο σχολιο σεντονι sebu με τα ιδια λιγο πολυ (να πω την αμαρτια μου, αυτο δεν το διαβασα ολοκληρο το αλλο ομως ναι), δεν ξερω γιατι τα γραφεις συνεχεια. 

Δηλαδη απαντησε μου, οταν αγοραζεις κατι με 5-30-50-100€ μπορει να κανεις ξεπλυμα μαυρου χρηματος; Εγω νομιζω και ειχα την εικονα  οτι για χαμηλες κινησεις δεν ζητουν οι σχετικες "υπηρεσιες" του εξωτερικου,  αν οχι και οι εντος, τοσα στοιχεια εκκαθαριστικα κλπ, οταν ομως θες να αλλαξεις επιπεδο και ορια τα ζητουν. Μαλιστα αν δεν κανω λαθος ακομα και σε σελιδα του πειζι διαβασα αυτες τις ημερες οτι εκκαθαριστικο θελει οταν θες να πας σε αλλα-μεγαλα ορια. Εδω νομιζω πως διαβαζω ομως οτι το ζητουν και για το 1€ αγορας πχ, χωρις εξαιρεση απο ολους κατα την εγγραφη τους; Κανω λαθος;

Καλησπέρα σε όλους 

Όσοι ψάχνονται για το τι θα αγοράσουν προτείνω αυτά τα ασύρματα ακουστικά.

https://www.germanos.gr/product/mobile-accessories/handsfree-mp3/headphones/bluetooth-headphones-edifier-w820nb-anc/?productId=20407507&fname=skuColor&fvalue=-127964734108875513

6 ευρώ πιο χαμηλά απο την χαμηλότερη τιμή του Σκρουτζ και με το κουπόνι payzy τα αγοράζουμε με 15 ευρώ μόνο. Σαν ακουστικά είναι πολύ δοκιμασμένα και έχουν εκαντοντάδες reviews με την πλειοψηφία πολύ θετικά.

• Like 1

• Moderators
5 λεπτά πριν, Sayonaras είπε

Καλησπέρα σε όλους 

Όσοι ψάχνονται για το τι θα αγοράσουν προτείνω αυτά τα ασύρματα ακουστικά.

https://www.germanos.gr/product/mobile-accessories/handsfree-mp3/headphones/bluetooth-headphones-edifier-w820nb-anc/?productId=20407507&fname=skuColor&fvalue=-127964734108875513

6 ευρώ πιο χαμηλά απο την χαμηλότερη τιμή του Σκρουτζ και με το κουπόνι payzy τα αγοράζουμε με 15 ευρώ μόνο. Σαν ακουστικά είναι πολύ δοκιμασμένα και έχουν εκαντοντάδες reviews με την πλειοψηφία πολύ θετικά.

Τα εχω αγορασει παλιοτερα 39.90 στον Γερμανο αυτα. Βλεπω εχει ανεβει η τιμη τους, ετσι δεν νομιζω οτι ειναι καλη επιλογη.

• Like 1

13 minutes ago, matrixxx said:

Τα εχω αγορασει παλιοτερα 39.90 στον Γερμανο αυτα. Βλεπω εχει ανεβει η τιμη τους, ετσι δεν νομιζω οτι ειναι καλη επιλογη.

Μηπως εχεις τα 800 χωρις noise canceling? Αυτα ειχαν 40 περσυ

Μαλλον εγω ατα θα παρω να υπαρχουν.

Να ρωτησω, μπορουν να μπουν 3 κουπονια σε μια παραγγελια?

38 minutes ago, Sebu said:

Ποσο δυσκολο ειναι στο Ελλαδισταν που δεν υπαρχει κανενας σοβαρος ελεγχος και εποπτεια, οι πληροφοριες οικονομικου/συναλλακτικου προφιλ, για καλους οικονομικα ευρωστους πελατες να περασουν σε αλλες εταιρειες του ομιλου ΟΤΕ για cross selling υπηρεσιων, προιοντων, χτισιμο υγιους εν δυναμει πελατολογιου κτλ.

Για την ακρίβεια υπάρχει ήδη η δυνατότητα μέσω του app, με "τυράκι" αν θυμάμαι καλά 50 coins, δηλαδή 0,50€

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Σου βγήκαν καλά; Εγώ κυρίως για το noise canceling τα θέλω. Να μπορώ να διαβάζω όταν είμαι σπίτι και να χαλαρώνω χωρίς να ακούω ενοχλητικούς θορύβους απο τους γείτονες.

Ελπίζω να κρατήσουν.

19 λεπτά πριν, imr είπε

Μηπως εχεις τα 800 χωρις noise canceling? Αυτα ειχαν 40 περσυ

Μαλλον εγω ατα θα παρω να υπαρχουν.

Να ρωτησω, μπορουν να μπουν 3 κουπονια σε μια παραγγελια?

Μπορεί να μπει μόνο ενα κουπόνι payzy σε μια παραγγελία και ένα κουπόνι δώροεπιτάγη στην ίδια παραγγελία επίσης. Εγώ δηλαδή τα ακουστικά έδωσα το κουπόνι payze 40 ευρώ + ένα κουπόνι γερμανός 10 ευρώ. Πληρωσα 5,90.

Επεξ/σία από Sayonaras
  • Like 1

51 λεπτά πριν, Sebu είπε

Profiling ισως? Κλασαρισμα πελατων/μελλοντικων πελατων βασει εισοδηματων?

Και;;; Ούτε που με νοιάζει...

52 λεπτά πριν, Sebu είπε

προσφεροντας 40 ευρω καθιστασαι εσυ εμμεσα το προιον

Πολύ σωστό.... Για 40 ευρώ από το πουθενά αξίζει για μένα...

53 λεπτά πριν, Sebu είπε

δελεαστεις να την χρησιμοποιησεις

Χωρίς κέρδος δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω τίποτα... Χωρίς αμοιβή δεν πάω ούτε μέχρι το περίπτερο....

54 λεπτά πριν, Sebu είπε

Μονο αν πληρωσεις απευθειας στα web

Πέρα από την πλάκα το payzy δεν προσφέρει κάποιο σοβαρό κίνητρο εκτός κ αν είσαι πελάτης cosmote για να παίρνεις κανένα giga δώρο. Το είχα ψάξει κ παλαιότερα κ πραγματικά απορώ γτ το έφτιαξαν εξαρχής. Πραγματικά δεν πρόσφερει κάτι διαφορετικό από τον ανταγωνισμό...

Οκ, το μόνο καλό που μπορώ να βρώ εγώ είναι το 1%  επιστροφή, δηλαδή 10 ευρώ στα 1000 που θα χαλάσεις...

Αλλά δυστυχώς στη Μπανανια μας με τα ανύπαρκτα επιτόκια καταθέσεων και τις υπέρογκες τραπεζικές χρεώσεις βγαίνει ο άλλος κ διαφημίζει επιστροφή 1%....

Για πειτε ρε παιδια καμια καλη ιδεα τι να παρουμε. Κοιταζω πχ κατι φορτιστες κλπ και ειναι 20+ ευρω πιο ακριβα απο skroutz.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...