mats_ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 30 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Ούτως ή άλλως το προϊόν υπάρχει στην τιμή της προσφοράς με άλλο κωδικό. Οπότε απλά πρέπει να ζητηθεί με τον σωστό κωδικό. Η αφίσα ήταν φάτσα φόρα στο κατάστημα, τους έδειχναν την αφισα. Και οι υπάλληλοι ψαχνοντουσαν. Τελικά το πέρασανε στα 29.99 με τα χίλια ζόρια. 49 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Πουθενά δεν ανέφερες για περισσότερα προϊόντα, το πρόβλημά σου ήταν για αγορά της κάμερας στα 29,99 ή στα 34,99 που ως μοναδικό προϊόν δεν έχει καμιά διαφορά. Τώρα το ξεφούρνισες γιατί προφανώς ξέμεινες από επιχειρήματα. Συγνώμη ρε μεγάλε που δεν σου έδωσα αναφορά τι αγόρασα. Θέλει λίγο λογική να καταλάβεις αν σου χαρίζουν 40 ευρώ, δεν θα πάρεις κάτι φθηνότερο, γιατί έτσι τους χαρίζεις από το κουπόνι. Ελπίζω τώρα να το καταλαβες
animae Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το έκανα αλλα νιώθω τρελό ξεπούλημα για 40 ευρώ . Τι Εκκαθαριστικά, τι φωτογραφίες, τι σύνδεση κυριακή βραδιάτικα για επιβεβαίωση... Η κοσμοτε ετσι και αλλιώς ειχε όλα μου τα στοιχεία αλλα ένιωσα λίγο σαν σε επεισόδιο το black mirror Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2023 από animae
WaxOnWaxOff Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Και η κουτση μαρια εχει πλεον ολα μας τα στοιχεια , να δουμε που θα καταληξει ολη αυτη η κατασταση . 1
Boubis1411 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, animae είπε Το έκανα αλλα νιώθω τρελό ξεπούλημα για 40 ευρώ . Τι Εκκαθαριστικά, τι φωτογραφίες, τι σύνδεση κυριακή βραδιάτικα για επιβεβαίωση... Η κοσμοτε ετσι και αλλιώς ειχε όλα μου τα στοιχεία αλλα ένιωσα λίγο σαν σε επεισόδιο το black mirror Ωχ, μεγάλη ταλαιπωρία είναι; έλεγα να το φτιάξω αύριο
Georgebek2 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, animae said: Το έκανα αλλα νιώθω τρελό ξεπούλημα για 40 ευρώ . Τι Εκκαθαριστικά, τι φωτογραφίες, τι σύνδεση κυριακή βραδιάτικα για επιβεβαίωση... Η κοσμοτε ετσι και αλλιώς ειχε όλα μου τα στοιχεία αλλα ένιωσα λίγο σαν σε επεισόδιο το black mirror Χαχα το ιδιο σκεφτομουν και γω και αλλοι φανταζομαι! Παιζουμε μπουνιες αν μας ζητησει καποιος κανα ονομα παραπανω αλλα δινουμε κ@λ@ σε κοσμοτε για 40 κ πολλα λες, και 5ευρα ναδιναν το ιδιο θα ηταν..
bill999r Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις εξαργυρώσω την επιταγή απεγκατασταση κ την εφαρμογή κ γεια σας...
SeNNinhA Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Ωχ, μεγάλη ταλαιπωρία είναι; έλεγα να το φτιάξω αύριο Οχι εύκολο είναι. 5 λεπτά να σεταρεις την εφαρμογή καια 5 λεπτά στην βιντεοκληση 9 ώρες πριν, animae είπε Το έκανα αλλα νιώθω τρελό ξεπούλημα για 40 ευρώ . Τι Εκκαθαριστικά, τι φωτογραφίες, τι σύνδεση κυριακή βραδιάτικα για επιβεβαίωση... Η κοσμοτε ετσι και αλλιώς ειχε όλα μου τα στοιχεία αλλα ένιωσα λίγο σαν σε επεισόδιο το black mirror Ρε παιδιά να τα λέμε όλα. Το payzy είναι και αυτό μια virtual bank. Έχει αδειοθετηθει επίσημα. Ανοίγεις στην ουσία λογαριασμό. Και οι τράπεζες κάθε τόσο θέλουν επικαιροποιηση τα στοιχεία σας (συμπεριλαμβανομενου των οικονομικών). Στο τέλος έχεις virtual debit card (Και φυσική εάν το επιθυμήσετε). Το προτιμώ έτσι από τις χύμα καταστάσεις. 1
animae Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 2 hours ago, SeNNinhA said: Το payzy είναι και αυτό μια virtual bank. Έχει αδειοθετηθει επίσημα. Ανοίγεις στην ουσία λογαριασμό. Και οι τράπεζες κάθε τόσο θέλουν επικαιροποιηση τα στοιχεία σας (συμπεριλαμβανομενου των οικονομικών). Ναι ναι δεν λέω "μα τι τα θέλουν" απλά οτι εγώ το έκανα για τα 40 ευρώ και αισθάνομαι ξεπουλημένος 1
ak13ak Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Στις 10/12/2023 στις 8:30 ΠΜ, SeNNinhA είπε Ναι. Κανονικά αναγράφεται. 15 ώρες πριν, fotinop11 είπε Καλησπέρα παιδιά, δεν ξέρω εάν έχει ερωτηθεί ξανά αλλά γίνεται να συνδυάσεις 2 δωροεπιταγές; Πχ 40+40=80€. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Με βαση την αποδειξη αυτη, τα προιοντα τιμολογουνται κανονικα, και στο τελος μπαινει εκπτωση επι της συνολικης αποδειξης(οπως θα επρεπε δλδ). Αυτο σημαινει οτι μπορεις να επιστρεψεις το προιον και να προσθεσεις και 2η και 3η και 4η δωροεπιταγη(1 καθε φορα που το κανεις) γιατι σε καθε αποδειξη μια θα προστιθεται
Georgebek2 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Σε payzy στο ονομα μου μπορω να προσθεσω πιστωτικη καρτα στο ονομα αλλου;
Vasilis 07 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 57 λεπτά πριν, ak13ak είπε Με βαση την αποδειξη αυτη, τα προιοντα τιμολογουνται κανονικα, και στο τελος μπαινει εκπτωση επι της συνολικης αποδειξης(οπως θα επρεπε δλδ). Αυτο σημαινει οτι μπορεις να επιστρεψεις το προιον και να προσθεσεις και 2η και 3η και 4η δωροεπιταγη(1 καθε φορα που το κανεις) γιατι σε καθε αποδειξη μια θα προστιθεται H δωροεπιταγή payzy όμως είναι σε συγκεκριμένο όνομα λογαριασμό. Στο κατάστημα η αγορά σε τί όνομα γίνετε ?θα ακυρωθεί η αγορά με την δωροεπιταγή σε συγκεκριμένο όνομα-λογαριασμό αλλά το πιστωτικό θα έρθει σε εμένα ? Μάλλον δεν "payzei" αυτό.
nickk0kkav Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Οκ τα 40 του κουπονιου γινονται 25-30 γιατι ειναι πιο ακριβος ο Γερμανος (οχι κ παντα ) αλλα με προσκληση σε αδελφια / φιλους θα τσιμπησω κ 20-25€ για σουπερ μαρκετ . Ετσι κι αλλιως πιθανοτατα θα εφτιαχνα προφιλ Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2023 από nickk0kkav
SeNNinhA Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Georgebek2 είπε Σε payzy στο ονομα μου μπορω να προσθεσω πιστωτικη καρτα στο ονομα αλλου; Δεν είδα να προσθέτεις κάρτες. Σου βγάζει επιλογή να εκδόσεις δική σου κάρτα/ες (virtual & physical). Κάνεις top up τον λογαριασμό σου με ό,τι κάρτα θέλεις. Κάνω κάπου λάθος? Γιατι κι εγώ τώρα τον ανοιξα 40 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε Οκ τα 40 του κουπονιου γινονται 25-30 γιατι ειναι πιο ακριβος ο Γερμανος (οχι κ παντα ) αλλα με προσκληση σε αδελφια / φιλους θα τσιμπησω κ 20-25€ για σουπερ μαρκετ . Ετσι κι αλλιως πιθανοτατα θα εφτιαχνα προφιλ Ή αλήθεια είναι στην δική μου περίπτωση ο Γερμανός ήταν η πιο φθηνή επιλογή και από Skroutz στο συγκεκριμένο προϊόν. Όχι η βέβαια η βέλτιστη επιλογή ως προϊόν αλλά τι να παραπονιέμαι? Με 7 ευρώ 512gb SSD για light χρήση. 2
pasxaliskar Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 11 ώρες πριν, bill999r είπε Μόλις εξαργυρώσω την επιταγή απεγκατασταση κ την εφαρμογή κ γεια σας... ναι και τι καταφερες ρε μαγκα? τους εκανες την μουρι κρεας ... ηδη εχουν προσβαση στα στοιχεια σου .. ειτε την κρατουσες ειτε οχι το ιδιο πραγμα ειναι εαν δν την δουλευες.. ΥΓ. Είναι τοπ εφαρμογη με καλη επιστροφη ΤΑ ΠΑΝΤΑ και με ασφαλεια στις συναλλαγές αλλα οτι νομιζεις
SeNNinhA Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε ναι και τι καταφερες ρε μαγκα? τους εκανες την μουρι κρεας ... ηδη εχουν προσβαση στα στοιχεια σου .. ειτε την κρατουσες ειτε οχι το ιδιο πραγμα ειναι εαν δν την δουλευες.. ΥΓ. Είναι τοπ εφαρμογη με καλη επιστροφη ΤΑ ΠΑΝΤΑ και με ασφαλεια στις συναλλαγές αλλα οτι νομιζεις Βασικά είδα ότι εάν πληρώσεις τους λογαριασμούς σου μέσω αυτής τότε σου δίνει επιστροφή 2%. Μονο τηλέφωνα και ρεύμα θερμανση να πληρώνεις είναι ευρουλακια δωρεάν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις