Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Ούτως ή άλλως το προϊόν υπάρχει στην τιμή της προσφοράς με άλλο κωδικό. Οπότε απλά πρέπει να ζητηθεί με τον σωστό κωδικό.

Η αφίσα ήταν φάτσα φόρα στο κατάστημα, τους έδειχναν την αφισα. Και οι υπάλληλοι ψαχνοντουσαν. Τελικά το πέρασανε στα 29.99 με τα χίλια ζόρια.

49 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Πουθενά δεν ανέφερες για περισσότερα προϊόντα, το πρόβλημά σου ήταν για αγορά της κάμερας στα 29,99 ή στα 34,99 που ως μοναδικό προϊόν δεν έχει καμιά διαφορά. Τώρα το ξεφούρνισες γιατί προφανώς ξέμεινες από επιχειρήματα.

Συγνώμη ρε μεγάλε που δεν σου έδωσα αναφορά τι αγόρασα.  Θέλει λίγο λογική να καταλάβεις αν σου χαρίζουν 40 ευρώ, δεν θα πάρεις κάτι φθηνότερο, γιατί έτσι τους χαρίζεις από το κουπόνι. Ελπίζω τώρα να το καταλαβες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έκανα αλλα νιώθω τρελό ξεπούλημα για 40 ευρώ :P.
Τι Εκκαθαριστικά, τι φωτογραφίες, τι σύνδεση κυριακή βραδιάτικα για επιβεβαίωση...

Η κοσμοτε ετσι και αλλιώς ειχε όλα μου τα στοιχεία αλλα ένιωσα λίγο σαν σε επεισόδιο το black mirror 

Επεξ/σία από animae
Δημοσ.
1 ώρα πριν, animae είπε

Τι Εκκαθαριστικά, τι φωτογραφίες, τι σύνδεση κυριακή βραδιάτικα για επιβεβαίωση...

Η κοσμοτε ετσι και αλλιώς ειχε όλα μου τα στοιχεία αλλα ένιωσα λίγο σαν σε επεισόδιο το black mirror 

Ωχ, μεγάλη ταλαιπωρία είναι; έλεγα να το φτιάξω αύριο 

Δημοσ.
1 hour ago, animae said:

Χαχα το ιδιο σκεφτομουν και γω και αλλοι φανταζομαι! Παιζουμε μπουνιες αν μας ζητησει καποιος κανα ονομα παραπανω αλλα δινουμε κ@λ@ σε κοσμοτε για 40 κ πολλα λες, και 5ευρα ναδιναν το ιδιο θα ηταν..

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Ωχ, μεγάλη ταλαιπωρία είναι; έλεγα να το φτιάξω αύριο 

Οχι εύκολο είναι. 5 λεπτά να σεταρεις την εφαρμογή καια 5 λεπτά στην βιντεοκληση

9 ώρες πριν, animae είπε

Ρε παιδιά να τα λέμε όλα.

Το payzy είναι και αυτό μια virtual bank. Έχει αδειοθετηθει επίσημα. Ανοίγεις στην ουσία λογαριασμό. Και οι τράπεζες κάθε τόσο θέλουν επικαιροποιηση τα στοιχεία σας (συμπεριλαμβανομενου των οικονομικών).

Στο τέλος έχεις virtual debit card (Και φυσική εάν το επιθυμήσετε).

Το προτιμώ έτσι από τις χύμα καταστάσεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 hours ago, SeNNinhA said:

Το payzy είναι και αυτό μια virtual bank. Έχει αδειοθετηθει επίσημα. Ανοίγεις στην ουσία λογαριασμό. Και οι τράπεζες κάθε τόσο θέλουν επικαιροποιηση τα στοιχεία σας (συμπεριλαμβανομενου των οικονομικών).

Ναι ναι δεν λέω "μα τι τα θέλουν" απλά οτι εγώ το έκανα για τα 40 ευρώ και αισθάνομαι ξεπουλημένος :) :)

• Like 1
Δημοσ.
Στις 10/12/2023 στις 8:30 ΠΜ, SeNNinhA είπε

Ναι. Κανονικά αναγράφεται.

IMG_20231210_080351.jpg.88cc33e34bdc48335fd842d45b33ffdc.jpg

15 ώρες πριν, fotinop11 είπε

Καλησπέρα παιδιά, δεν ξέρω εάν έχει ερωτηθεί ξανά αλλά γίνεται να συνδυάσεις 2 δωροεπιταγές; Πχ 40+40=80€. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Με βαση την αποδειξη αυτη, τα προιοντα τιμολογουνται κανονικα, και στο τελος μπαινει εκπτωση επι της συνολικης  αποδειξης(οπως θα επρεπε δλδ).

Αυτο σημαινει οτι μπορεις να επιστρεψεις το προιον και να προσθεσεις και 2η και 3η και 4η δωροεπιταγη(1 καθε φορα που το κανεις) γιατι σε καθε αποδειξη μια θα προστιθεται

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, ak13ak είπε

Με βαση την αποδειξη αυτη, τα προιοντα τιμολογουνται κανονικα, και στο τελος μπαινει εκπτωση επι της συνολικης  αποδειξης(οπως θα επρεπε δλδ).

Αυτο σημαινει οτι μπορεις να επιστρεψεις το προιον και να προσθεσεις και 2η και 3η και 4η δωροεπιταγη(1 καθε φορα που το κανεις) γιατι σε καθε αποδειξη μια θα προστιθεται

H δωροεπιταγή payzy όμως είναι σε συγκεκριμένο όνομα λογαριασμό. Στο κατάστημα η αγορά σε τί όνομα γίνετε ?θα ακυρωθεί η αγορά με την δωροεπιταγή σε συγκεκριμένο όνομα-λογαριασμό αλλά το πιστωτικό θα έρθει σε εμένα ? Μάλλον δεν "payzei" αυτό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ τα 40 του κουπονιου γινονται 25-30 γιατι ειναι πιο ακριβος ο Γερμανος (οχι κ παντα ) αλλα με προσκληση σε αδελφια / φιλους θα τσιμπησω κ 20-25€ για σουπερ μαρκετ . Ετσι κι αλλιως πιθανοτατα θα εφτιαχνα προφιλ 

Επεξ/σία από nickk0kkav
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Georgebek2 είπε

Σε payzy στο ονομα μου μπορω να προσθεσω πιστωτικη καρτα στο ονομα αλλου;

Δεν είδα να προσθέτεις κάρτες.

Σου βγάζει επιλογή να εκδόσεις δική σου κάρτα/ες (virtual & physical).

Κάνεις top up τον λογαριασμό σου με ό,τι κάρτα θέλεις.

Κάνω κάπου λάθος? Γιατι κι εγώ τώρα τον ανοιξα

40 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε

Οκ τα 40 του κουπονιου γινονται 25-30 γιατι ειναι πιο ακριβος ο Γερμανος (οχι κ παντα ) αλλα με προσκληση σε αδελφια / φιλους θα τσιμπησω κ 20-25€ για σουπερ μαρκετ . Ετσι κι αλλιως πιθανοτατα θα εφτιαχνα προφιλ 

Ή αλήθεια είναι στην δική μου περίπτωση ο Γερμανός ήταν η πιο φθηνή επιλογή και από Skroutz στο συγκεκριμένο προϊόν. Όχι η βέβαια η βέλτιστη επιλογή ως προϊόν αλλά τι να παραπονιέμαι? Με 7 ευρώ 512gb SSD για light χρήση.

• Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, bill999r είπε

Μόλις εξαργυρώσω την επιταγή απεγκατασταση κ την εφαρμογή κ γεια σας...

ναι και τι καταφερες ρε μαγκα? τους εκανες την μουρι κρεας ... ηδη εχουν προσβαση στα στοιχεια σου .. ειτε την κρατουσες ειτε οχι το ιδιο πραγμα ειναι εαν δν την δουλευες..

ΥΓ. Είναι τοπ εφαρμογη με καλη επιστροφη ΤΑ ΠΑΝΤΑ και με ασφαλεια στις συναλλαγές αλλα οτι νομιζεις 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε

ναι και τι καταφερες ρε μαγκα? τους εκανες την μουρι κρεας ... ηδη εχουν προσβαση στα στοιχεια σου .. ειτε την κρατουσες ειτε οχι το ιδιο πραγμα ειναι εαν δν την δουλευες..

ΥΓ. Είναι τοπ εφαρμογη με καλη επιστροφη ΤΑ ΠΑΝΤΑ και με ασφαλεια στις συναλλαγές αλλα οτι νομιζεις 

Βασικά είδα ότι εάν πληρώσεις τους λογαριασμούς σου μέσω αυτής τότε σου δίνει επιστροφή 2%.

Μονο τηλέφωνα και ρεύμα θερμανση να πληρώνεις είναι ευρουλακια δωρεάν.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...