Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω κάνει παραγγελία ένα παιχνίδι και περιμένω να έρθει στο κατάστημα (Γερμανός) και να το πληρώσω αντικαταβολή. Η δωροεπιταγή θα είναι αποδεκτή σαν τρόπος πληρωμής, ή όχι;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, panospapio είπε

Καλησπέρα, έχω κάνει παραγγελία ένα παιχνίδι και περιμένω να έρθει στο κατάστημα (Γερμανός) και να το πληρώσω αντικαταβολή. Η δωροεπιταγή θα είναι αποδεκτή σαν τρόπος πληρωμής, ή όχι;

Όχι δεν θα μπορέσεις. 
πρέπει να είναι διαθέσιμο στο κατάστημα το προϊόν που θα αγοράσεις. 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, panospapio είπε

Να μας πεις εσύ όταν θα πας στο κατάστημα του Γερμανού να μάθουμε 

Δημοσ.
Στις 6/12/2023 στις 3:52 ΜΜ, fou είπε

Κανενα, ετσι πηρα Zelda: Tears of the Kigdom χθες!

'Εχω κάνει παραγγελία εξίσου το ToK με αντικαταβολή. Ελπίζω να πιάσει και να μην γίνω ρεζίλι στο κατάστημα χαχαχαχα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, δεν ξέρω εάν έχει ερωτηθεί ξανά αλλά γίνεται να συνδυάσεις 2 δωροεπιταγές; Πχ 40+40=80€. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, fotinop11 είπε

Καλησπέρα παιδιά, δεν ξέρω εάν έχει ερωτηθεί ξανά αλλά γίνεται να συνδυάσεις 2 δωροεπιταγές; Πχ 40+40=80€. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Το ρώτησα στην κοπέλα η οποία ρώτησε τον μάνατζερ του μαγαζιού και κανένας δεν ήξερε να απαντήσει.

Ή απάντηση είναι θα μάθουμε όταν το δοκιμάσουμε.

1 ώρα πριν, panospapio είπε

'Εχω κάνει παραγγελία εξίσου το ToK με αντικαταβολή. Ελπίζω να πιάσει και να μην γίνω ρεζίλι στο κατάστημα χαχαχαχα

Οχι δεν θα περάσει

3 ώρες πριν, panospapio είπε

Οχι δεν θα γίνει δεκτή επίσης

Μην τα ξαναλέμε.

Τα μαγαζιά είναι franchise. Δεν έχουν σχέση με τις παραγγελίες που έρχονται από τις αποθήκες. Λειτουργουν μόνο ως σημεία παραλαβής.

Εάν θέλετε ένα προϊόν που δεν το έχει διαθέσιμο το κατάστημα της περιοχής σας τότε πάτε στο κατάστημα και ζητάτε να σας το παραγγείλουν αυτοί ως δική τους παραγγελία. Όταν έρθει το πληρώνετε με την χρήση του κουπονιού. Και αυτοί παίρνουν το ποσοστό τους από την πώληση και εσείς κερδίζετε την χρήση του κουπονιού.

Δημοσ.

Εγώ παρήγγειλα με αντικαταβολή μια ηχομπαρα και επέλεξα να πάω αύριο να την πάρω από το κατάστημα. Δεν βλέπω τον λόγο να μην δεχτούν την δωροεπιταγη του payzee

Στο κάτω κάτω αυτοί ευαγγελίζονται ότι το payzee παίζει παντού. Αν μου πουν μα-μου-σου-του, σόρρυ κύριοι αδυνατω να παραλάβω 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tutuyo είπε

Εγώ παρήγγειλα με αντικαταβολή μια ηχομπαρα και επέλεξα να πάω αύριο να την πάρω από το κατάστημα. Δεν βλέπω τον λόγο να μην δεχτούν την δωροεπιταγη του payzee

Στο κάτω κάτω αυτοί ευαγγελίζονται ότι το payzee παίζει παντού. Αν μου πουν μα-μου-σου-του, σόρρυ κύριοι αδυνατω να παραλάβω 

Δεν θα περάσει. Αυτοι είναι οι όροι. Εάν δεν σας αρέσουν δικό σας θέμα. Σας χαρίζουν 40 ευρώ και θέλετε να βάλετε και τους δικούς σας όρους γιατί έτσι βολευεστε? Good luck....

• Like 4
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Δεν θα περάσει. Αυτοι είναι οι όροι. Εάν δεν σας αρέσουν δικό σας θέμα. Σας χαρίζουν 40 ευρώ και θέλετε να βάλετε και τους δικούς σας όρους γιατί έτσι βολευεστε? Good luck....

Τώρα θα μάθεις τον έλληνα του θα κάνω αυτό που γουστάρω και αν σου αρέσει;

Δημοσ.

Αρα συνοψιζοντας, να δω αν το εχω αντιληφθει σωστα,

αγοραζεις οτι θες ΜΟΝΟ επιτοπου απο καταστηματα Γερμανος/Cosmote ή βαζεις ΕΠΙΤΟΠΟΥ παραγγελια σε καταστημα για μη διαθεσιμο προιον και ΜΟΝΟ με αυτους τους δυο τροπους μπορεις να χρησιμοποιησεις την 40ευρη.

Ηλεκτρονικες παραγγελιες μεσω site για παραλαβη μεσω καταστηματος, δεν μπορει να χρησιμοποιηθει η 40ευρη οταν πας στο καταστημα.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Sebu είπε

Αρα συνοψιζοντας, να δω αν το εχω αντιληφθει σωστα,

αγοραζεις οτι θες ΜΟΝΟ επιτοπου απο καταστηματα Γερμανος/Cosmote ή βαζεις ΕΠΙΤΟΠΟΥ παραγγελια σε καταστημα για μη διαθεσιμο προιον και ΜΟΝΟ με αυτους τους δυο τροπους μπορεις να χρησιμοποιησεις την 40ευρη.

Ηλεκτρονικες παραγγελιες μεσω site για παραλαβη μεσω καταστηματος, δεν μπορει να χρησιμοποιηθει η 40ευρη οταν πας στο καταστημα.

Έτσι φαίνεται μέχρι τώρα. Εάν αλλάξει δεν ξέρω. Υποθέτω ότι το promotion αποσκοπεί και στο να δουλέψουν και τα φυσικά καταστήματα. Όπως είπα είναι franchises. Εάν αγοράσετε online δεν κερδίζουν τίποτε τα καταστήματα.

Μην είστε μοναχοφαηδες. Κάποιοι άνθρωποι ζουν από αυτά. Οι online αγορές τους παίρνουν την μπουκιά από το στόμα δυστυχώς.

Πήρατε δώρο 40 ευρώ. Ας βγάλει και κάποιος άλλος κέρδος από αυτά.

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, mats_ είπε

Καθόλου το ίδιο δεν είναι. Στην ουσία αλλάζει το καθαρό κέρδος που έχεις. Με την λογική σου ένα προϊόν του 1 ευρώ ας το βάλουν 40, αφού δίνεις κουπόνι και δεν παίρνεις ρεστα.

Ρε φίλε θα μας τρελάνεις; Αν εσύ το πάρεις 29,99 κι εγω 34,99 εσύ τι παραπάνω έχεις κερδίσει, αφού και οι 2 δώσαμε το ίδιο κουπόνι χωρίς ρέστα; Ώρες ώρες η περιέργεια κάποιων βαράει κόκκινο, ούτε να σας χαρίζουν δεν είστε.

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, p4n0s86 είπε

Ρε φίλε θα μας τρελάνεις; Αν εσύ το πάρεις 29,99 κι εγω 34,99 εσύ τι παραπάνω έχεις κερδίσει, αφού και οι 2 δώσαμε το ίδιο κουπόνι χωρίς ρέστα; Ώρες ώρες η περιέργεια κάποιων βαράει κόκκινο, ούτε να σας χαρίζουν δεν είστε.

Γιατί πήρα και 10 ευρώ παραπάνω προϊόντα χωρίς να πληρώσω. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις?

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mats_ είπε

Γιατί πήρα και 10 ευρώ παραπάνω προϊόντα χωρίς να πληρώσω. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις?

Πουθενά δεν ανέφερες για περισσότερα προϊόντα, το πρόβλημά σου ήταν για αγορά της κάμερας στα 29,99 ή στα 34,99 που ως μοναδικό προϊόν δεν έχει καμιά διαφορά. Τώρα το ξεφούρνισες γιατί προφανώς ξέμεινες από επιχειρήματα.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Πουθενά δεν ανέφερες για περισσότερα προϊόντα, το πρόβλημά σου ήταν για αγορά της κάμερας στα 29,99 ή στα 34,99 που ως μοναδικό προϊόν δεν έχει καμιά διαφορά. Τώρα το ξεφούρνισες γιατί προφανώς ξέμεινες από επιχειρήματα.

Ούτως ή άλλως το προϊόν υπάρχει στην τιμή της προσφοράς με άλλο κωδικό. Οπότε απλά πρέπει να ζητηθεί με τον σωστό κωδικό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...