Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
48 minutes ago, jowl_tnt said:

Περυσι  τετοιο καιρο παρηγγειλα απο το e-shop προσφορα iPhone12 mini με παραλαβη απο το καταστημα. Ειχα καποιες δωροεπιταγες απο την Cosmote, δε τις δεχτηκαν. Αλλη μια φορα, μου χαλασε HDD εντος εγγυησης απο e-shop και παραλαβη απο καταστημα. Μου ειπαν θα μου τον αλλαζαν επιτοπου αν δεν ηταν η παραγγελια απο e-shop αλλα επρεπε να παρω στο e-shop και να ερθουν να τον παραλαβουν για ελεγχο κτλ. Δεν ειναι νεο οτι υπαρχει διαχωρισμος. Περιεργο που σε πολλους εδωσαν το κουπονι απο παραγγελια e-shop.

Ισχύει αυτό . Εγώ είχα παραγγείλει Bluetooth ακουστικά από το ίντερνετ και παραλαβή από το κατάστημα της περιοχής μου . Πήγα τα πήρα και μόλις πήγα σπίτι να τα δοκιμάσω είδα ότι δεν δούλευαν. Γύρισα πίσω να επιστρέψω ( μιλάμε για 20 λεπτά) και μου λένε δεν γίνεται πρέπει να συνεννοηθείς με τα κεντρικά .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, @topos είπε

~webcam, a4 χαρτι εκτυπωσης, izzy milano καφετιερα φιλτρου, μερικα ποντικια/πληκτρολογια.

Επίσης tapo c200 ip camera ίδια τιμή με σκρουτζ μπορεί και ποιο φθηνά ανάλογα την έκδοση ,την συνδυάζεις και με μια micro sd 32gb sandisk και έτοιμο το deal,όπως και tapo L 900 5 που μάλιστα βγαίνει ποιο φθηνά και από skroutz 

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, kteacher2 said:

"Το κουπόνι δεν είναι ακόμα ενεργό, δοκιμάστε αργότερα"

Έτυχε σε κανέναν?

Εχθές ενεργοποίησα το Payzy

Δεν ισχύει για αγορες μεσω ιντερνετ νομιζω εχει γινει σαφες

Δημοσ.

Έκανα  παραγγελία  switch game από το site  για παραλαβή από κατάστημα Φιλαδέλφειας . Μου είπε η υπάλληλος ότι δεν μπορεί να περάσει τωρα την δωροεπιταγη . Έκανα ακύρωση και μου είπε να  κανω την παραγγελία από το κατάστημα  και να  ξαναπάω σε 3 μερες  που θα είναι έτοιμη και θα μπορει να  περάσει τα 40ε ..🫤

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, power_ran είπε

Ξεφτιλιστηκαν. Δεν ειχαν προετοιμαστει και ταλαιπωρείται ο κόσμος.

Εγω πάλι πριν από 1.5 ωρα έκανα την εγγραφή. Με τους κωδικούς Taxis μου πήρε 5 λεπτά και αλλα 5 με την βιντεοκληση. Ο κωδικός της δώροεπιταγής ήρθε την ίδια στιγμή.

Πριν από λίγο τσίμπησα τον παρακάτω Intenso portable SSD από καταστημα πληρώνοντας την διαφορά (+6.91€). Αυτή την στιγμή είναι σε χαμοτερη νομιζω τιμή και από το Skroutz και έχει καλές κριτικές αξιοπιστίας (σίγουρα από internet βρίσκω πιο καλούς ή πιο φθηνούς αλλά τον ήθελα άμεσα).

https://www.germanos.gr/product/laptops-peripherals/storage-media/hard-drives/eksoterikos-skliros-diskos-ssd-intenso-premium-512gb/?productId=20417774&fname=&fvalue=

Ή κοπελα ζήτησε το κινητό μου. Της έδωσα ένα κωδικό επιβεβαίωσης που μου ήρθε. Έβαλε και τον κωδικό της προσφοράς και σε άλλα 5 λεπτά είχα πληρώσει κι ολας. Την διαφορά την πληρώνετε όπως θέλετε εσείς. Δεν είναι ανάγκη να είναι μέσω payzy.

Τόσο smooth συναλλαγη δεν μου έχει ξανατυχει (ακόμη και χωρίς κουπόνια).

Κουτί μου εκατσε. Ήθελα άμεσα τουλαχιστον ένα φλασακι 64gb. Πήρα αντ αυτού portable SSD για μεγαλυτερη αξιοπιστία στα 7€!

Καλυτερη προσφορά και από Black Friday...

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 7
Δημοσ.

μολις πηγα να παραλαβω παραγγελια που εκανα με παραλαβη απο καταστημα και μου ειπαν πως δεν μπορει να εξαργυρωθει επειδη ειναι απο την αποθηκη και κατι τετοια, οτι εχει στο καταστημα μου ειπε οτι μπορω να παρω

Δημοσ.

Ειναι απλο. Κοιτατε διαθεσιμοτητες σε κατι που θελετε να παρετε με ΤΚ στο site τους και αν το δειχνει διαθεσιμο

μπορειτε να κανετε χρηση της δωροεπιταγης με παραγγελια επιτοπου οταν πατε εκει. Οτιδηποτε αλλο θα εξελιχτει σε περιπετεια,

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω ηθελα μια 32" τηλεοραση που δεν ηταν εκει αμεσα διαθεσιμη οποτε την παρηγγειλαν αυτοι να ερθει στο καταστημα. Θα δοκιμάσω το 40€ συν ενα 20€ κουπονι που εχω απο την  εφαρμογη κ θα μου βγεί να πληρώσω 109€. Τουλάχιστον αν παίξει το 40€ έστω μονο θα την πάρω. Αυτό ειναι το πλάνο.

Επεξ/σία από geopapa
Δημοσ.
1 ώρα πριν, geopapa είπε

Εγω ηθελα μια 32" τηλεοραση που δεν ηταν εκει αμεσα διαθεσιμη οποτε την παρηγγειλαν αυτοι να ερθει στο καταστημα. Θα δοκιμάσω το 40€ συν ενα 20€ κουπονι που εχω απο την  εφαρμογη κ θα μου βγεί να πληρώσω 109€. Τουλάχιστον αν παίξει το 40€ έστω μονο θα την πάρω. Αυτό ειναι το πλάνο.

Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνετε.

Πάτε στο κατάστημα και ζητάτε να κάνουν αυτοί σαν κατάστημα την παραγγελία και όταν έρθει πληρώνετε με την χρήση του κουπονιού.

Τα μαγαζιά είναι franchise και δεν έχουν άμεση σχέση με τις αποθήκες. Δεν μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ κοροϊδία το κουπόνι. Πήγα να πάρω κάμερα xiaomi c200 που την είχαν σε αφίσα 29.99 μέχρι τέλος του μήνα  και στο ταμείο μου λένε 34.9. αυξάνουν τις τιμές λογικα αφού μας πιάσαν κοτσους

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, sakis92 είπε

Ειναι απλο. Κοιτατε διαθεσιμοτητες σε κατι που θελετε να παρετε με ΤΚ στο site τους και αν το δειχνει διαθεσιμο

μπορειτε να κανετε χρηση της δωροεπιταγης με παραγγελια επιτοπου οταν πατε εκει. Οτιδηποτε αλλο θα εξελιχτει σε περιπετεια,

Η επιτομη δηλαδη της προχειροδουλειας καθως δεν θυμαμαι τα φυσικα καταστηματα να ειναι τιποτα τεραστια μαγαζια με πληθωρα διαθεσιμων προιοντων με αποτελεσμα στα καταστηματα να μην υπαρχει ουτε το 15% των προιοντων που ειναι διαθεσιμα στο site.

Επεξ/σία από cd2matheos
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, mats_ είπε

Πολύ κοροϊδία το κουπόνι. Πήγα να πάρω κάμερα xiaomi c200 που την είχαν σε αφίσα 29.99 μέχρι τέλος του μήνα  και στο ταμείο μου λένε 34.9. αυξάνουν τις τιμές λογικα αφού μας πιάσαν κοτσους

Και πού είναι το πρόβλημα ρε μάστορα αφού έτσι κι αλλιώς μέχρι 40€ είναι το κουπόνι και δεν παίρνεις ρέστα. Είτε 30 είτε 35 ίδιο πράγμα δεν είναι;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...