k_onstantinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Έχει δοκιμάσει κάποιος να ενεργοποιήσει e-sim της Vodafone στο εξωτερικό; Είμαι εκτός Ελλάδας και θέλω να αλλάξω συσκευή. Έχω e-sim και από τη Vodafone δεν ξέρουν να μου πουν με σιγουριά αν θα ενεργοποιηθεί ή θα πρέπει να συνδεθεί στο Ελληνικό δίκτυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioa26 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Έκανα ενεργοποίηση esim στο εξωτερικό κανονικά. Και σε συμβόλαιο και σε cu χωρίς κανένα θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_onstantinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 21 minutes ago, alexioa26 said: Έκανα ενεργοποίηση esim στο εξωτερικό κανονικά. Και σε συμβόλαιο και σε cu χωρίς κανένα θέμα. Σ’ ευχαριστώ. Αν μπορείς θες να μου πεις σε ποια χώρα; Με ενδιαφέρει να δω αν είχε τοπική Vodafone μήπως παίζει κάποιο ρόλο. Γιατί εδώ που είμαι δεν έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioa26 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, k_onstantinos είπε Σ’ ευχαριστώ. Αν μπορείς θες να μου πεις σε ποια χώρα; Με ενδιαφέρει να δω αν είχε τοπική Vodafone μήπως παίζει κάποιο ρόλο. Γιατί εδώ που είμαι δεν έχει. Γερμανία υπάρχει η Vodafone εδω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_onstantinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, alexioa26 said: Γερμανία υπάρχει η Vodafone εδω Σ’ ευχαριστώ. Μπορεί αυτό να έπαιξε ρόλο. Άρα δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα δουλέψει και για μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioa26 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Αν δεν το δοκιμάσεις δεν ξέρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_onstantinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 45 minutes ago, alexioa26 said: Αν δεν το δοκιμάσεις δεν ξέρεις Δίκιο έχεις αλλά μπορεί να μείνω χωρίς τηλέφωνο. Γι' αυτό είπα να ρωτήσω πρώτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα