k_onstantinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Έχει δοκιμάσει κάποιος να ενεργοποιήσει e-sim της Vodafone στο εξωτερικό; Είμαι εκτός Ελλάδας και θέλω να αλλάξω συσκευή. Έχω e-sim και από τη Vodafone δεν ξέρουν να μου πουν με σιγουριά αν θα ενεργοποιηθεί ή θα πρέπει να συνδεθεί στο Ελληνικό δίκτυο.
alexioa26 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Έκανα ενεργοποίηση esim στο εξωτερικό κανονικά. Και σε συμβόλαιο και σε cu χωρίς κανένα θέμα. 1
k_onstantinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 21 minutes ago, alexioa26 said: Έκανα ενεργοποίηση esim στο εξωτερικό κανονικά. Και σε συμβόλαιο και σε cu χωρίς κανένα θέμα. Σ’ ευχαριστώ. Αν μπορείς θες να μου πεις σε ποια χώρα; Με ενδιαφέρει να δω αν είχε τοπική Vodafone μήπως παίζει κάποιο ρόλο. Γιατί εδώ που είμαι δεν έχει.
alexioa26 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, k_onstantinos είπε Σ’ ευχαριστώ. Αν μπορείς θες να μου πεις σε ποια χώρα; Με ενδιαφέρει να δω αν είχε τοπική Vodafone μήπως παίζει κάποιο ρόλο. Γιατί εδώ που είμαι δεν έχει. Γερμανία υπάρχει η Vodafone εδω 1
k_onstantinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, alexioa26 said: Γερμανία υπάρχει η Vodafone εδω Σ’ ευχαριστώ. Μπορεί αυτό να έπαιξε ρόλο. Άρα δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα δουλέψει και για μένα.
k_onstantinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 45 minutes ago, alexioa26 said: Αν δεν το δοκιμάσεις δεν ξέρεις Δίκιο έχεις αλλά μπορεί να μείνω χωρίς τηλέφωνο. Γι' αυτό είπα να ρωτήσω πρώτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα