telis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Άντε πείτε, το έχετε το άθλημα; πάτε εκτός δρόμου, υπάρχει διάθεση και μέσο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vidias.m Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Toyota Yaris του 07, ότι καλύτερο! Εμένα προσωπικά με πήγε παντού χωρίς να διστάσει.. Από χιόνια στη Βασιλίτσα μέχρι στα Θαψά στην Ευβοια.. Που να είχα και κανονικό 4x4, θα είχα ανέβει τον Όλυμπο.. 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 26 minutes ago, vidias.m said: Toyota Yaris του 07, ότι καλύτερο! Εμένα προσωπικά με πήγε παντού χωρίς να διστάσει.. Από χιόνια στη Βασιλίτσα μέχρι στα Θαψά στην Ευβοια.. Που να είχα και κανονικό 4x4, θα είχα ανέβει τον Όλυμπο.. 🤣 Το καλυτερο αυτοκινητο για offroad ειναι αυτο που δεν σε νοιαζει τι θα παθει🤣 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JailbrokenDiesel Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Στις 4/12/2023 στις 3:04 ΜΜ, vidias.m είπε Από χιόνια στη Βασιλίτσα μέχρι στα Θαψά στην Ευβοια.. Που να είχα και κανονικό 4x4, θα είχα ανέβει τον Όλυμπο.. 🤣 αντιστοιχα στ ιδια μερη κι εγω με ενα Daihatsu Sirion ❤️ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Και μιας που άνοιξε θέμα 4Χ4 ας ποστάρω κι εγώ ένα πολύ ενδιαφέρον off-road τεστ 12 medium SUVs στην Αυστραλία από το κανάλι CarExpert στο Υ/Τ που το είχα πετύχει πριν μερικούς μήνες σερφάροντας στο Υ/Τ. - Τα 12 μοντέλα που συμμετείχαν στο τεστ ήταν: (με αλφαβητική σειρά) Ford Escape Haval H6 Honda CR-V Hyundai Tucson Jeep Compass Kia Sportage Mazda CX-5 Mitsubishi Outlander Nissan X-Trail Subaru Forester Toyota RAV4 Volkswagen Tiguan Ο.Κ. την καλύτερη επίδοση την είχε το Subaru, λογικό, στις επιδόσεις των υπολοίπων είχαμε αρκετές εκπλήξεις, άλλες με θετικό πρόσημο και άλλες με αρνητικό, η πιο δυσάρεστη αυτή της Jeep... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις