Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας

Γνωρίζετε αν το μισθολόγιο υπαλλήλων του Δημοσίου με σύμβαση ΙΔΑΧ είναι ενιαίο όπως και των Δημοσίων Υπαλλήλων μέσω ΑΣΕΠ ή όχι?

Σε περίπτωση που δεν είναι , το μισθολόγιο των ΙΔΑΧ είναι καλύτερο από αυτών που έχουν ενιαίο μισθολόγιο?

Δημοσ.

Οι ΙΔΑΧ όπως και οι μόνιμοι υπάλληλοι αμείβονται σύμφωνα με το ενιαίο μισθολόγιο. Όμως το καθαρό ποσό των ΙΔΑΧ είναι λίγο μεγαλύτερο γιατί δεν τους γίνεται η κράτηση 4,5% για το μετοχικό ταμείο πολιτικών υπαλλήλων.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Metal Heart είπε

Οι ΙΔΑΧ όπως και οι μόνιμοι υπάλληλοι αμείβονται σύμφωνα με το ενιαίο μισθολόγιο. Όμως το καθαρό ποσό των ΙΔΑΧ είναι λίγο μεγαλύτερο γιατί δεν τους γίνεται η κράτηση 4,5% για το μετοχικό ταμείο πολιτικών υπαλλήλων.

Σ ευχαριστώ για την απαντησή σου.

Και κάτι θυμάμαι ότι έχουν ένα θέμα με την επικουρική σύνταξη οι ΙΔΑΧ όταν βγαίνουν στη σύνταξη. Δεν λαμβάνουν κάποιο επικουρικο ταμείο.

Δημοσ.

ολοι ενιαιο μισθολογιο ειναι πλεον

απλα οι παλιοι μονιμοι εχουν το επικουρικο το οποιο ομως δε μειωνει τον καθαρο μισθο τους.

Δηλαδη ενας ιδαχ κ ενας μονιμος στο ιδιο κλιμακιο θα παρουν ακριβως τα ιδια καθαρα

Δημοσ.

Ναι για το μισθολογίο το ξέρω. 

Αλλά, σε υπερωριακή αποζημίωση ή ημερήσια αποζημίωση( εκτος εδρας) των ΙΔΑΧ πρέπει να γίνονται κρατήσεις  για το Μετοχικοί Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων ?

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, nicostratos είπε

Ναι για το μισθολογίο το ξέρω. 

Αλλά, σε υπερωριακή αποζημίωση ή ημερήσια αποζημίωση( εκτος εδρας) των ΙΔΑΧ πρέπει να γίνονται κρατήσεις  για το Μετοχικοί Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων ?

Οχι. Εμενα δεν μου γινόταν.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, nicostratos είπε

Οι ΙΔΑΧ έχουν κρατήσεις για το Μετοχικο Ταμείο Πολιτκων Υπαλλήλων?

Όπως έγραψα και παραπάνω οι ΙΔΑΧ δεν έχουν κρατήσεις για το ΜΤΠΥ και το καθαρό ποσό του μισθού τους είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από αυτό των μόνιμων υπαλλήλων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...