Προς το περιεχόμενο

GERMANOS Playstation 5 Slim + Marvel s Spider-Man 2 Standard Ed - PS5 490€ [TEΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 minutes ago, kaktos77 said:

Μετά την τελευταία μου ανάρτηση, επικοινώνησαν όντως από τα κεντρικά και μου έκαναν και καλά τη χάρη να μου το αφήσουν σε αυτή την τιμή με παράδοση και πληρωμή όμως στο χώρο μου. Τους εξήγησα ότι εγώ ήθελα να πληρώσω με κάρτα και να εξαργυρώσω επιστροφή από την κάρτα eurobank που είχα συγκεντρώσει από την ενέργεια του bf. Είπαν ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει γιατί το μηχανάκι του κούριερ δεν εξαργυρώνει επιστροφή και επίσης αρνούνταν να την αφήσουν σε κατάστημα και να πληρώσω εκεί με την κάρτα ώστε να εξαργυρώσω. Αναγκάστηκα και ακύρωσα την παραγγελία, απαράδεκτοι...

Ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση είχα και εγώ. Είναι πραγματικά απαράδεκτοι και πλήρως δυσλειτουργικοί. Δε μπορούν να συνεννοηθούν τα κεντρικά τους με τα καταστήματα τους! Εγώ δεν ακύρωσα και θέλω να δω τις εξελίξεις. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kaktos77 είπε

Μετά την τελευταία μου ανάρτηση, επικοινώνησαν όντως από τα κεντρικά και μου έκαναν και καλά τη χάρη να μου το αφήσουν σε αυτή την τιμή με παράδοση και πληρωμή όμως στο χώρο μου. Τους εξήγησα ότι εγώ ήθελα να πληρώσω με κάρτα και να εξαργυρώσω επιστροφή από την κάρτα eurobank που είχα συγκεντρώσει από την ενέργεια του bf. Είπαν ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει γιατί το μηχανάκι του κούριερ δεν εξαργυρώνει επιστροφή και επίσης αρνούνταν να την αφήσουν σε κατάστημα και να πληρώσω εκεί με την κάρτα ώστε να εξαργυρώσω. Αναγκάστηκα και ακύρωσα την παραγγελία, απαράδεκτοι...

Νομίζω η επιστροφή μπορεί να γίνει μόνο σε φυσικά καταστήματα. Την τελευταία φορά (Σεπτέμβριο) προσπάθησα να χρησιμοποιήσω γύρω στα 30 ευρώ στο Public και μου είπαν μάλιστα ότι θα γινόταν από ένα ποσό και πάνω αλλά το Public από την επιστροφή της Eurobank έχει βγει...

Δημοσ.

Έκανα και εγώ παραγγελία. Με κουπόνι στα 480. Ήρθε με κούριερ και μου ζήτησε 599. Σε επικοινωνία με την εξυπηρέτηση μου ανέφεραν ότι βλέπουν την παραγγελία στα 480 ότι θα μιλήσουν με το τμήμα τιμολόγησης ώστε να γυρίσει πίσω και να το στείλουν ξανά σε αυτή τη τιμή. Και υποτίθεται ότι πάνω από 500 δεν επιτρέπει αντικαταβολή.

Δημοσ.

Ο Germanos για οσους δεν γνωριζουν ειναι αυτη τη στιγμη το χειροτερο καταστημα ηλεκτρονικων στην Ελλαδα κατα τη γνωμη μου. Η πλειοψηφια των κριτικων του στο Skroutz ηταν αρνητικες, αλλα τωρα πια δεν βλεπω τιποτα.

Εχω προσωπικη εμπειρια με rma τηλεορασης Toshiba την οποια αρνιοταν να παρουν πισω. Με ταλαιπωρησαν 50+ ημερες και μετα απο 3 καταγγελιες στο συνηγορο του καταναλωτη τελικα δεχτηκαν να μου δωσουν τα χρηματα πισω για ενα προϊον το οποιο δεν δουλεψε ποτε.

Χαρη σας εκαναν σε οσους δεν παραλαβατε, πιστεψτε με.

• Like 2
Δημοσ.

https://www.synigoroskatanaloti.gr/el/ypobolis-anaforas

αυτο ειναι το λινκ για καταγγελία ?

μου κρατάνε 690 ευρώ από 28 Νοέμβρη όπου βαρέθηκα να περιμένω προιόν άμεσα διαθέσιμο και όπως το κόβω θα χρειαστεί πολύ υπομονή για να μου τα γυρίσουν

Δημοσ.
3 ώρες πριν, elias99 είπε

https://www.synigoroskatanaloti.gr/el/ypobolis-anaforas

αυτο ειναι το λινκ για καταγγελία ?

μου κρατάνε 690 ευρώ από 28 Νοέμβρη όπου βαρέθηκα να περιμένω προιόν άμεσα διαθέσιμο και όπως το κόβω θα χρειαστεί πολύ υπομονή για να μου τα γυρίσουν

Αυτό είναι, ναι!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/12/2023 στις 9:07 ΜΜ, umbrella co. είπε

Ο Germanos για οσους δεν γνωριζουν ειναι αυτη τη στιγμη το χειροτερο καταστημα ηλεκτρονικων στην Ελλαδα κατα τη γνωμη μου.

Μπα, ο Κωτσόβολος τον ξεπερνά με διαφορά(στον Κώτσο παίζει καν να μην παραλάβεις ότι έχεις πληρώσει). Γιαυτό και κάθε χρόνο μαζεύει τα περισσότερα πρόστιμα.

Επίσης στο δίπλα θέμα από Public για προσφορά σε controller Ps5, έριξε στους περισσότερους πιστόλι.

Τέλος να μην ξεχάσουμε την πρόσφατη περίπτωση αγοράς Oneplus κινητού από amazon του εξωτερικού, που παρέλαβαν σχεδόν άδειο κουτί και έχουν τρεχάματα ορισμένοι συμφορουμίτες.

Είναι μην σου κάτσει δυστηχώς.

3 ώρες πριν, elias99 είπε

Κωτσόβολος, παραγγελία 31/10 και ακόμα δεν έχω παραλάβει.

Μου έστειλαν μνμ ότι 9/12 θα στείλουν σε courier την παραγγελία, και ακόμα ούτε φωνή, ούτε ακρόαση, σε επεξεργασία η αποστολή.

Επεξ/σία από Fulgore

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...