Προς το περιεχόμενο

GERMANOS Playstation 5 Slim + Marvel s Spider-Man 2 Standard Ed - PS5 490€ [TEΛΟΣ]

kundi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παραγγελία στα 490 για παραλαβή με αντικαταβολή στο κατάστημα της Καλλιθέας. Μετά από αυτά που διάβασα είπα να πάρω ένα τηλέφωνο για να δω τι θα μου πουν μέχρι αύριο που θα πέρναγα από εκεί. Στο τηλέφωνο μου είπαν ότι δεν βλέπουν πουθενά 490 αλλά 610, μου ζήτησαν να προωθήσω το email της παραγγελίας και αύριο θα με καλέσουν, αφού μιλήσουν όπως είπαν με τα κεντρικά, για να μου πουν τι ισχύει τελικά. Ένα μπάχαλο είναι, μηδέν αξιοπιστία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενημέρωση για την παραγγελία. Με πήραν τηλέφωνο από το κατάστημα μόλις και μου είπαν ότι ακυρώνουν την παραγγελία, χωρίς να γνωρίζουν διευκρινήσεις και θα με καλέσουν από τα κεντρικά για να μου πουν περισσότερα...

• Like 1

10 λεπτά πριν, kaktos77 είπε

Ενημέρωση για την παραγγελία. Με πήραν τηλέφωνο από το κατάστημα μόλις και μου είπαν ότι ακυρώνουν την παραγγελία, χωρίς να γνωρίζουν διευκρινήσεις και θα με καλέσουν από τα κεντρικά για να μου πουν περισσότερα...

Καταγγελια επιτοπου. Ας φανε καμια 20ρια καταγγελιες μαζεμενες να δουμε τι θα πουνε. Και αν ολες οι καταγγελιες ειναι για τον ιδιο λογο, δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα γι΄ αυτους.

• Thanks 3

11 λεπτά πριν, vasilis_ts είπε

Καταγγελια επιτοπου. Ας φανε καμια 20ρια καταγγελιες μαζεμενες να δουμε τι θα πουνε. Και αν ολες οι καταγγελιες ειναι για τον ιδιο λογο, δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα γι΄ αυτους.

Μόλις έκανα online καταγγελία στον Συνήγορο του Καταναλωτή με screenshots από την παραγγελία και τις κλήσεις. Αν και βαριόμουν το άξιζαν πραγματικά.

• Like 1

2 λεπτά πριν, kaktos77 είπε

Μόλις έκανα online καταγγελία στον Συνήγορο του Καταναλωτή με screenshots από την παραγγελία και τις κλήσεις. Αν και βαριόμουν το άξιζαν πραγματικά.

Εννοειται! Ετσι χρειαζεται.

• Like 1

7 minutes ago, kaktos77 said:

Πολύ καλά έκανες ! 

• Like 1

49 minutes ago, nikolastas said:

Λοιπον πηγα σημερα και το παρελαβα ολα καλα γενικα κανενα θεμα .

Με από φορολόγηση ή απλή απόδειξη ; Σε κατάστημα της Αθήνας ; 

Γελάει ο κόσμος και εγώ έβαλα παραγγελία ήρθε κανονικά επιβεβαιωση αλλά με οτι διάβασα εδώ δεν πήγα καν στο κατάστημα να παραλάβω 

Σε όσους παραγγείλατε και σας αρνήθηκαν είχατε κάποια εξέλιξη ; Σε εμένα αρνούνται να μου το παραδώσουν ακόμη με από φορολόγηση και τιμολόγιο όπως είχα ζητήσει κανονικά. Αναμένω την απόφαση του ΣτΚ

• Thanks 1

9 λεπτά πριν, thephotoshoped είπε

Σε όσους παραγγείλατε και σας αρνήθηκαν είχατε κάποια εξέλιξη ; Σε εμένα αρνούνται να μου το παραδώσουν ακόμη με από φορολόγηση και τιμολόγιο όπως είχα ζητήσει κανονικά. Αναμένω την απόφαση του ΣτΚ

Μετά την τελευταία μου ανάρτηση, επικοινώνησαν όντως από τα κεντρικά και μου έκαναν και καλά τη χάρη να μου το αφήσουν σε αυτή την τιμή με παράδοση και πληρωμή όμως στο χώρο μου. Τους εξήγησα ότι εγώ ήθελα να πληρώσω με κάρτα και να εξαργυρώσω επιστροφή από την κάρτα eurobank που είχα συγκεντρώσει από την ενέργεια του bf. Είπαν ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει γιατί το μηχανάκι του κούριερ δεν εξαργυρώνει επιστροφή και επίσης αρνούνταν να την αφήσουν σε κατάστημα και να πληρώσω εκεί με την κάρτα ώστε να εξαργυρώσω. Αναγκάστηκα και ακύρωσα την παραγγελία, απαράδεκτοι...

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...