IoannisSM Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Εστω εχω ενεργο το IRIS σε 3 τραπεζες. Εθνικη, Πειραιως και Eurobank. Που πηγαινουν τα χρηματα οταν μου στειλει καποιος? Παρατηρησα οτι η Πειραιως εχει επιλογη να πηγαινουν σε αυτη. Η Εθνικη εχει? Δεν το εντοπισα καπου.
naimore Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 πηγαινουν σε αυτη που το ενεργοποιησες τελευταια 3
IoannisSM Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, naimore είπε πηγαινουν σε αυτη που το ενεργοποιησες τελευταια Κι αν θελω να το αλλαξω και να πηγαινουν πχ σε αυτη που ειχα ενεργοποιησει πρωτα?
naimore Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 να το ενεργοποιησεις παλι σε αυτη που θελεις
fmarkos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Εγώ πάντος στους δύο κύριους λογαριασμούς που κάνω χρήση του iris έχω διαφορετικό κινητό για το iris (η eurobank σου δίνει την δυνατότητα αυτή για τις άλλες δεν έχω δοκιμάσει) και στέλνω τα χρήματα σε όποια θέλω.
IoannisSM Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, naimore είπε να το ενεργοποιησεις παλι σε αυτη που θελεις Δηλαδη, ενεργοποιειται στην τελευταια και απενεργοποιειται στην προηγουμενη?
naimore Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 ενεργό είναι και στις 2, αλλά "ενεργό" ενεργό μόνο στην τελευταία
ekrepali Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, IoannisSM said: Δηλαδη, ενεργοποιειται στην τελευταια και απενεργοποιειται στην προηγουμενη? Ναι... ο κάθε αριθμός τηλεφώνου μπορεί να καταχωρηθεί μόνο σε ένα λογαριασμό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα