gbras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 3 minutes ago, fonzi said: Έχω πιθανότητα για την επιδότηση αν παραλάβω μέσα στο επόμενο 10ήμερο; Βρήκα 2-3 τελευταία κομμάτια EV σε μοντέλο που με ενδιαφέρει ετοιμοπαραδοτα συνολικά σε όσα καταστήματα έψαξα, αν και δυστυχώς μόνο μαύρα και αυτό με κολλάει λίγο διότι φοβάμαι ότι το κλιματιστικό θα λειτουργεί υπερωρίες.... MG εννοεις ? Δεν νομιζω να το προλαβεις σε 10 μερες. Ετσι οπως το βλεπω μεχρι την αλλη παρασκευη το πολυ.
fonzi Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 20 λεπτά πριν, gbras είπε MG εννοεις ? Δεν νομιζω να το προλαβεις σε 10 μερες. Ετσι οπως το βλεπω μεχρι την αλλη παρασκευη το πολυ. Για KIA Niro και για KIA EV3 ενδιαφέρομαι κυρίως. Τα βρίσκω με διαφορά 4000 ακριβότερο το EV3 με τη long range ομως μπαταρία.
gbras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 1 minute ago, fonzi said: Τα βρίσκω με διαφορά 4000 ακριβότερο το EV3 με τη long range ομως μπαταρία. και αυτο να παρεις. Εισαι σιγουρος οτι ειναι ετοιμοπαραδοτο? Λογικα μπορουν να σου βγαλουν αμεσα ολα τα χαρτια / τιμολογια πριν το παραλαβεις για να προλαβεις την επιδοτηση. 1
Ntinaras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, fonzi είπε Έχω πιθανότητα για την επιδότηση αν παραλάβω μέσα στο επόμενο 10ήμερο; Βρήκα 2-3 τελευταία κομμάτια EV σε μοντέλο που με ενδιαφέρει ετοιμοπαραδοτα συνολικά σε όσα καταστήματα έψαξα, αν και δυστυχώς μόνο μαύρα και αυτό με κολλάει λίγο διότι φοβάμαι ότι το κλιματιστικό θα λειτουργεί υπερωρίες.... Ποιο αμαξι? Αν εχεις κλειστο γκαραζ παλευεται το μαυρο, αν οχι βαλε 8πλη αντηλιακη μεμβρανη
aionnou Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, fonzi είπε Έχω πιθανότητα για την επιδότηση αν παραλάβω μέσα στο επόμενο 10ήμερο; Εχθές ήταν 1.120.000 σήμερα μετά από 24 ώρες είναι 849.190. 270.000 σε μια μέρα έπεσε δηλαδη. Άμα δεν βάλουν και άλλα δεν φαίνεται εφικτό.
gbras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Πριν μερικες μερες ειχε κλεισει μολις εφτασε το 1 εκατομμυριο παντως, οποτε οπου να ναι θα κλεισει.
chek2fire Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Οι κινέζοι το έχουν πάει σε άλλο level 2 2
Dante80 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Ok, αλλά κάτι σαν το Avatr12 της Huawei που έβαλες ξεκινάει από 40 χιλιάρικα...στην Κίνα. Αν ερχόταν εδώ (που δεν παίζει, αυτές τις ποιότητες δεν τις βγάζουν εκτός χώρας οι Κινέζοι) θα είχε ένα κατοστάρικο...
Papakaliati Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 On 06/12/2024 at 14:14, chek2fire said: Οι κινέζοι το έχουν πάει σε άλλο level Εννοείς το αμάξι με τις άχρηστες οθόνες κάτω από το παρμπρίζ, και τις πόρτες χωρίς αποθηκευτικό χώρο; Το πιο συχνό πράγμα που χρησιμοποιεί κάποιος σε ένα αμάξι μετά το γκάζι; 1
@pnea1973 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Papakaliati είπε Εννοείς το αμάξι με τις άχρηστες οθόνες κάτω από το παρμπρίζ, και τις πόρτες χωρίς αποθηκευτικό χώρο; Το πιο συχνό πράγμα που χρησιμοποιεί κάποιος σε ένα αμάξι μετά το γκάζι; Σωστα. Όπως βγήκε το c3 που δεν έχει οθόνη στην φθηνή έκδοση. Αλλα έκαναν μια πρωτοτυπία. Βάζεις το κινητό στην ειδική υποδοχή και έχεις τουλάχιστον μουσική. Επίσης το ηλεκτρικο puma με τη αυτονομία των 300 Χιλ και την τιμή στις 30.000 χωρίς επιδότηση είναι μια καλή λύση. Βέβαια έχει αυτή την άχρηστη οθόνη αλλά τουλάχιστον είναι ευρωπαϊκό. Μετά το γκάζι, είναι και το τιμόνι μάλλον. Τωρα για τους χώρους στην πόρτα τι να πω. Ένα μπουκάλι από το καλοκαιρι πρέπει να έχω. Ουτε καν ξέρω. Οτι και να λες στα ηλεκτρικά οι Κινέζοι ειναι έτη φωτός από τους Ευρωπαίους. Απλά τα καλά τα κρατάνε εκεί. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2024 από @pnea1973 1 1
teodor_ch Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 9 ώρες πριν, Papakaliati είπε Εννοείς το αμάξι με τις άχρηστες οθόνες κάτω από το παρμπρίζ, και τις πόρτες χωρίς αποθηκευτικό χώρο; Το πιο συχνό πράγμα που χρησιμοποιεί κάποιος σε ένα αμάξι μετά το γκάζι; Στις πόρτες βάζω πράγματα μόνο στα ταξίδια. Εσείς τί βάζετε στις πόρτες?!?! Βέβαια η κοπελιά στο βίντεο έβγαλε τις γόβες και τις έβαλε κάτω απο την θέση του κινητού οπότε έχει χώρους... Και για να καταλάβω εσύ μπαίνεις στο αμάξι και δουλεύεις γκάζι-χώρους πόρτας-γκάζι-χώρους πόρτας-κλπ κλπ? Την επόμενη φορά σκέψου το λίγο παραπάνω. Μπορείς να το θάψεις με πιο λογικά επιχειρήματα... ΥΓ. Στο Κορεάτικο μου έχω χώρους που δεν χρειάζεται να σκύψω για να φτάσω ενώ οδηγώ και ούτε καν γυρίζω το βλέμμα μου. 2 1
Dante80 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 11 hours ago, Papakaliati said: Εννοείς το αμάξι με τις άχρηστες οθόνες κάτω από το παρμπρίζ, και τις πόρτες χωρίς αποθηκευτικό χώρο; Το πιο συχνό πράγμα που χρησιμοποιεί κάποιος σε ένα αμάξι μετά το γκάζι; Και οι τέσσερις πόρτες έχουν αποθηκευτικό χώρο στο Avatr12. Each door features a flip-up hidden storage space, maintaining tidiness and clarity while ensuring cohesiveness inside the cabin and protecting privacy. Εδώ, 2:04 και μετά: Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2024 από Dante80 3
dtk-386 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) oύτε οι ίδιοι δεν το κυκλοφορούν αυτό στην Κίνα μην είστε τόσο ονειροπόλοι. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2024 από dtk-386
EuphangeL Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Στις 5/12/2024 στις 9:44 ΠΜ, akarthis είπε Καλημερα, αφου το πηρα ξαναδιαβασα στο site τους κ ειδα οτι το type 2 ειναι στο βασικο εξοπλισμο. Οταν τους πηρα τηλεφωνο ξανα και διαμαρτυρηθηκα παλι μου εριξαν ακυρο . GLA 250 e κάτοχος και εγώ, Ιανουαρίου '24 Δεν είχα ούτε εγώ type 2 σε type 2 μέσα, ούτε θυμάμαι να το βλέπω στον εξοπλισμό όμως, είστε σίγουροι; Ποιος κωδικός είναι; Ποιον κωδικό δλδ έχετε στον εξοπλισμό πέραν του 0B30; Για την κατανάλωση στα ταξίδια στα > 130-140km/h δεν κατάλαβα τι να προσέξουμε; Θεωρείται μεγαλύτερη από την απλή GLA 200 ή άλλα της κατηγορίας του; Με γεμάτη μπαταρία πάντως έκανα ταξίδια απόστασης 298χλμ το καλοκαίρι με ταχύτητες 130-150km/h και συνολική κατανάλωση ~5.0l/100
basilis_k6 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 καλο φαινεται αυτο το xiaomi.. κλαιω με τα σχόλια 🤣 1 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα