sndev Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, pj2501 said: στα super market δεν το λες και ταχυα φορτιση... με 22kw ειναι αλλα σιγουρα καλυτερα απο το σπιτι αν δεν εχεις αλλη λυση 11 είναι στο μαρκετ 1 1
chek2fire Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 14 ώρες πριν, sndev είπε 11 είναι στο μαρκετ αυτά της ΔΕΗ είναι 11?
Vasilisxd Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 15 hours ago, pj2501 said: στα super market δεν το λες και ταχυα φορτιση... με 22kw ειναι αλλα σιγουρα καλυτερα απο το σπιτι αν δεν εχεις αλλη λυση Δεν αξίζει να φορτίζεις κάπου αλλου εκτός σπιτιού, η τιμή είναι πολύ ψηλή, φτάνεις την κατανάλωση ενός κανονικού αυτοκινήτου. 3
chek2fire Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Γιατί αν είσαι supermarket γιατί να μην το βάλεις στο φορτιστή όσο θα είσαι μέσα?
Joshua21 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 1 hour ago, chek2fire said: αυτά της ΔΕΗ είναι 11? 22 είναι, αλλά σχεδόν κανένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο δεν διαθέτει τόσο μεγάλο ενσωματωμένο φορτιστή ώστε να μπορεί να τραβήξει 22KW, τα περισσότερα δεν μπορούν να φορτίσουν ούτε με 11. 1 hour ago, chek2fire said: Γιατί αν είσαι supermarket γιατί να μην το βάλεις στο φορτιστή όσο θα είσαι μέσα? Για να μην χρεωθείς τα διπλά/τριπλά από όσα θα χρεωνόσουν σπίτι σου ίσως? 1
chek2fire Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Το νέο ηλεκτρικό Renault 5 που έχει και πιο ανθρώπινη τιμή καθώς θα κυμαίνεται γύρω από τις 30-35.000 τώρα σε spec είναι λίγο ψόφιο κυριως στο range του
gbras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Με αυτη την μπαταρια ειναι ακριβο. Ειναι ανταγωνιστης των Jeep Avenger, Peugeot 2008 . Τιποτα το ιδιαιτερο.
chek2fire Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Ωραίο site αυτό με τις καθημερινές ταξινομήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα https://www.evstats.gr/el/data 1
leonidas_fs Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Μπήκε το δικό μου συνεργείο/φανοβαφείο και για 5 μέρες νοίκιασα το ID4 Pro της Volkswagen. Έχω οδηγήσει και στο παρελθόν ηλεκτρικά ( ID3, Fiat 500, και το κινέζικο Ora), το ID4 είναι τρομερό! Tesla δεν οδήγησα ακόμα γιατί φοβάμαι οτι αν το οδηγήσω θα γίνει η ζημιά και θα μπω στην διαδικασία αλλαγής αυτοκινήτου! Επεξ/σία 1 Μαρτίου από leonidas_fs 3
dimitris_dimos Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 4 ώρες πριν, leonidas_fs είπε Μπήκε το δικό μου συνεργείο/φανοβαφείο και για 5 μέρες νοίκιασα το ID4 Pro της Volkswagen. Έχω οδηγήσει και στο παρελθόν ηλεκτρικά ( ID3, Fiat 500, και το κινέζικο Ora), το ID4 είναι τρομερό! Tesla δεν οδήγησα ακόμα γιατί φοβάμαι οτι αν το οδηγήσω θα γίνει η ζημιά και θα μπω στην διαδικασία αλλαγής αυτοκινήτου! Είναι το μόνο σίγουρο 1
sndev Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 5 hours ago, leonidas_fs said: Μπήκε το δικό μου συνεργείο/φανοβαφείο και για 5 μέρες νοίκιασα το ID4 Pro της Volkswagen. Έχω οδηγήσει και στο παρελθόν ηλεκτρικά ( ID3, Fiat 500, και το κινέζικο Ora), το ID4 είναι τρομερό! Tesla δεν οδήγησα ακόμα γιατί φοβάμαι οτι αν το οδηγήσω θα γίνει η ζημιά και θα μπω στην διαδικασία αλλαγής αυτοκινήτου! Πάρκινγκ έχεις κ τρόπο να φορτίζεις σπίτι;
leonidas_fs Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου 6 hours ago, sndev said: Πάρκινγκ έχεις κ τρόπο να φορτίζεις σπίτι; Έχω πυλωτή, αλά δεν θα χρειαστεί να το φορτίσω. Θα το κρατήσω 5 μέρες και το ID4 έχει αυτονομία 390χλμ. Μέχρι στιγμής έχω κάνει καμία 150χλμ και η μπαταρία είναι στο 65%..
chek2fire Δημοσ. 5 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου Μόλις παρέλαβα. Εντάξει το αμάξι δεν υπάρχει. Τέτοια οδηγική αίσθηση δεν έχω ξανανιώσει συν η σχεδόν στιγμιαία επιτάχυνση που για μένα και σε ότι έχω οδηγήσει μέχρι τώρα με φοβίζει παιδιά. Φοβερά στιβαρό τελείως αθόρυβο τόσο πολύ που αν έχει αφήσει τίποτα κλειδιά στις θήκες η αν η ζώνη ασφαλείας δεν είναι στην θέση της ακούς και το παραμικρό. Αυτό που με εντυπωσίασε και που το είχα δει και στο test drive είναι πόσο μεγάλο έλεγχο έχεις του αυτοκινήτου παρά τον σχετικά μεγάλο όγκο του. 5
gbras Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 22 minutes ago, chek2fire said: Μόλις παρέλαβα. Εντάξει το αμάξι δεν υπάρχει. Τέτοια οδηγική αίσθηση δεν έχω ξανανιώσει συν η σχεδόν στιγμιαία επιτάχυνση που για μένα και σε ότι έχω οδηγήσει μέχρι τώρα με φοβίζει παιδιά. Φοβερά στιβαρό τελείως αθόρυβο τόσο πολύ που αν έχει αφήσει τίποτα κλειδιά στις θήκες η αν η ζώνη ασφαλείας δεν είναι στην θέση της ακούς και το παραμικρό. Αυτό που με εντυπωσίασε και που το είχα δει και στο test drive είναι πόσο μεγάλο έλεγχο έχεις του αυτοκινήτου παρά τον σχετικά μεγάλο όγκο του. τι πηρες?
chek2fire Δημοσ. 5 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 36 λεπτά πριν, gbras είπε τι πηρες? To KIA EV6 Να ρωτήσω τώρα μια και θα μου έρθει την άλλη βδομάδα ο σταθμός φόρτισης και σίγουρα θα κάνω κανά δύο βδομάδες για να του κάνω την εγκατάσταση. M απλή φόρτιση σε μπρίζα, στο manual το λένε ως φορητός φορτιστής, πόσα amber να του βάλω δηλαδή οι οικιακές μπρίζες από τι ξέρω σηκώνουν μέχρι 16 αμπέρ αλλά σίγουρα θα πρέπει να τους βάζεις πολύ λιγότερα σαν όριο στο φορτιστή έτσι δεν είναι? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα