Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, akarthis είπε

Καλημερα, μολις πηρα μια gla 250e. Με το αυτοκινητο μου εδωσαν μονο ενα καλωδιο για κανονικη πριζα. Οταν τους ζητησα και το καλωδιο με αλλη υποδοχη αρνηθηκαν λεγοντας οτι δεν προβλεπεται και οτι πρεπει να αγορασω. Εντονα αρνητικη εντυπωση.

Κατα τα αλλα πολυ ευχαριστημενος αλλα θελει πολυ συνδεση με πριζα.

Mόνο η Tesla και η BYD δίνουν όλα τα καλώδια. Οι υπόλοιποι τα έχουμε αγοράσει. 

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 ώρες πριν, akarthis είπε

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο πήρες! Καλοτάξιδο :)

Θέλει πολύ περισσότερες ώρες φόρτισης απο οδήγησης. 

Type 2 καλώδιο συνήθως δεν δίνουν. Και εξαρτάται απο τις φάσεις και τα αμπερ που αντέχει το αμάξι και ο φορτιστής σου.

Επεξ/σία από teodor_ch
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, chek2fire είπε

H tesla απο Ιούλιο δινει μονο το type 2 καλώδιο.. ο mobile charger μας άφησε χρόνους 

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, akarthis said:

Καλημερα, μολις πηρα μια gla 250e. Με το αυτοκινητο μου εδωσαν μονο ενα καλωδιο για κανονικη πριζα. Οταν τους ζητησα και το καλωδιο με αλλη υποδοχη αρνηθηκαν λεγοντας οτι δεν προβλεπεται και οτι πρεπει να αγορασω. Εντονα αρνητικη εντυπωση.

Εννοεις θελει πολυ ωρα . Ναι ειναι αργη η σουκο. Οταν την βαζεις βραδυ βεβαια δεν εχει και τοσο σημασια. Μεχρι 12Α μπορεις να τραβας παντως χωρις προβλημα αν δεν προκειται για καποια πολυ παλια εγκτασταση,
Αν εισαι στην Αττικη εχω καλωδιο αχρησιμοποιητο. Αν σε ενδιαφερει pm.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, chek2fire είπε

Όταν πήρα την GLC είχε και σούκο και Type2. To 2021 βέβαια, δεν ξέρω αν άλλαξε τώρα ή αν ήταν καραγκιοζιλίκι της αντιπροσωπείας.

Edit: Στο configurator της Mercedes, έχει και τα 2 καλώδια στάνταρ με την GLA. @akarthis δες τα χαρτιά που σου δώσανε με την προσφορά οπού γράφει αναλυτικά τον εξοπλισμό. Λογικά θα το έχει. Έξτρα είναι τα 8μετρα και πάλι κοστίζουν 40€. Δηλαδή ακόμα κι αν δεν υπήρχαν στον εξοπλισμό θα έπρεπε να στα κάνουν δώρο, έλεος.

Επεξ/σία από Burgos
  • Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, chek2fire είπε

Και οχι σε ολα τα αυτοκινητα.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, akarthis είπε

Καλορίζικο και καλοτάξιδο. Το ίδιο παραλαβή προ 4μήνου είχε και τα 2 καλώδια. Έχε στο νού σου αν ακούς έντονο ήχο από την πίσω κάμερα η οποία ανοίγει (σαν πορτάκι) όταν πατάς απότομα φρένο (ενεργοποιείται όταν πατάς απότομο φρένο για καταγραφή). Φέρνει στην καμπίνα έναν ήχο σαν να κοπανάει κάτι στον χώρο αποσκευών. Προσοχή λίγο στην κατανάλωση σε ταξίδια με 130-140χλμ/ώρα - θα έχεις μία αυξημένη κατανάλωση (όταν δεν έχεις μπαταρία). Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Burgos είπε

Όταν πήρα την GLC είχε και σούκο και Type2. To 2021 βέβαια, δεν ξέρω αν άλλαξε τώρα ή αν ήταν καραγκιοζιλίκι της αντιπροσωπείας.

Edit: Στο configurator της Mercedes, έχει και τα 2 καλώδια στάνταρ με την GLA. @akarthis δες τα χαρτιά που σου δώσανε με την προσφορά οπού γράφει αναλυτικά τον εξοπλισμό. Λογικά θα το έχει. Έξτρα είναι τα 8μετρα και πάλι κοστίζουν 40€. Δηλαδή ακόμα κι αν δεν υπήρχαν στον εξοπλισμό θα έπρεπε να στα κάνουν δώρο, έλεος.

Καλημερα, αφου το πηρα ξαναδιαβασα στο site τους κ ειδα οτι το type 2 ειναι στο βασικο εξοπλισμο. Οταν τους πηρα τηλεφωνο ξανα και διαμαρτυρηθηκα παλι μου εριξαν ακυρο . 

1 ώρα πριν, plasTOST είπε

Καλορίζικο και καλοτάξιδο. Το ίδιο παραλαβή προ 4μήνου είχε και τα 2 καλώδια. Έχε στο νού σου αν ακούς έντονο ήχο από την πίσω κάμερα η οποία ανοίγει (σαν πορτάκι) όταν πατάς απότομα φρένο (ενεργοποιείται όταν πατάς απότομο φρένο για καταγραφή). Φέρνει στην καμπίνα έναν ήχο σαν να κοπανάει κάτι στον χώρο αποσκευών. Προσοχή λίγο στην κατανάλωση σε ταξίδια με 130-140χλμ/ώρα - θα έχεις μία αυξημένη κατανάλωση (όταν δεν έχεις μπαταρία). Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου

Ευχαριστω. Ευχαριστω και για τη πληροφορια. Τον εχω ακουσει τον θορυβο και υπεθεσα οτι εχει σχεση με τη μπαταρια.

Ταξιδι θα κανω Χριστουγεννα οπου και θα δω καταναλωσεις.

Το μονο αρνητικο που βρισκω μεχρι στιγμης ειναι ο μικρος χωρος αποσκευων.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, akarthis είπε

Ευχαριστω. Ευχαριστω και για τη πληροφορια. Τον εχω ακουσει τον θορυβο και υπεθεσα οτι εχει σχεση με τη μπαταρια.

Ταξιδι θα κανω Χριστουγεννα οπου και θα δω καταναλωσεις.

Το μονο αρνητικο που βρισκω μεχρι στιγμης ειναι ο μικρος χωρος αποσκευων.

Να τους το αναφέρεις πάντως όταν επισκεφθείς την αντιπροσωπεία. Έχουν και άλλοι το ίδιο θόρυβο, τους την κάνουν αντικατάσταση με νέα αλλά διαφορά δεν έχουν δει. Απλά το αναφέρω να το έχεις στον νου σου αν γίνει κάποια ανάκληση να την κάνεις και εσύ.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, akarthis είπε

Καλημερα, αφου το πηρα ξαναδιαβασα στο site τους κ ειδα οτι το type 2 ειναι στο βασικο εξοπλισμο. Οταν τους πηρα τηλεφωνο ξανα και διαμαρτυρηθηκα παλι μου εριξαν ακυρο .

Στείλε mail στην Star Automotive και εξήγησε τι συνέβη. Δεν είναι το κόστος ενός καλωδίου αλλά η κοροϊδία. Έπρεπε να υπάρχει στο αυτοκίνητο και δεν υπάρχει.

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, akarthis είπε

Στείλε στα κεντρικά.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω πιθανότητα για την επιδότηση αν παραλάβω μέσα στο επόμενο 10ήμερο;

Βρήκα 2-3 τελευταία κομμάτια EV σε μοντέλο που με ενδιαφέρει ετοιμοπαραδοτα συνολικά σε όσα καταστήματα έψαξα, αν και δυστυχώς μόνο μαύρα και αυτό με κολλάει λίγο διότι φοβάμαι ότι το κλιματιστικό θα λειτουργεί υπερωρίες....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...