Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, gbras said:

Εγω εχω γυρισει ολη την Ελλαδα σχεδον. Τι ακριβως θες να μαθεις?

Ποιο μοντελο εχεις; Εγω σκεφτομαι long range RWD/AWD κι αν βγαζουν 450-500 χιλιομετρα σε αυτοκινητοδρομο κατα τη δικη σου εκτιμηση;

Γενικα οδηγω στα 100-110, νορμαλ οδηγηση δηλαδη.

Επεξ/σία από Hetfield
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Hetfield είπε

Αν επιτρεπεται, εσυ εχεις ηλεκτρτικο - κι αν ναι το standard range;

Ναι 2024 m3sr και κάνω 80% εθνική με νορναλ ταχύτητα. Στο 100% μου δείχνει ~450χλμ

Δημοσ.
24 minutes ago, Hetfield said:

Ποιο μοντελο εχεις; Εγω σκεφτομαι long range RWD/AWD κι αν βγαζουν 450-500 χιλιομετρα σε αυτοκινητοδρομο κατα τη δικη σου εκτιμηση;

Εχω το Hyundai Kona 64kwh. Με αυτη την ταχυτητα σιγουρα το καλοκαιρι και γυρω στα 400 τον χειμωνα για το tesla RWD.

Και εγω αυτες τις ταχυτητες εχω εκτος και να κανω καμια προσπεραση φυσικα. Γυρω στα 400 το καλοκαιρι και 300 περιπου τον χειμωνα. Με τις ταχυτητες φορτισης του τεσλα δεν υπαρχει τιποτα να σε απασχολει σε ταξιδι. Εμενα ειναι αρκετα αργο και παλι δεν εχω προβλημα. Το καλοκαιρι ημουν στη Θασο ( απο Αθηνα )..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, aionnou είπε

Ναι 2024 m3sr και κάνω 80% εθνική με νορναλ ταχύτητα. Στο 100% μου δείχνει ~450χλμ

Λάθος quote.. 

1 ώρα πριν, Hetfield είπε

Μην σε νοιάζει. Μια στάση 20 λεπτών και είσαι έτοιμος... 

Επεξ/σία από @pnea1973
  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, @pnea1973 said:

Μην σε νοιάζει. Μια στάση 20 λεπτών και είσαι έτοιμος... 

Αυτό. Η ουροδόχος κύστη έχει μικρότερο range από το model 3 LR. Στάση θα κάνεις έτσι και αλλιώς.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 5
Δημοσ.
4 ώρες πριν, kostasgr78 είπε

https://www.autoblog.gr/2024/11/15/sygxonevontai-zeekr-kai-lynk-co/

Πιστεύω έχουμε να δούμε πολύ δυνατό ανταγωνισμό στην επόμενη 2ετία.

Έτσι, η Zeekr θα αποκτήσει πλειοψηφικό μερίδιο στη Lynk & Co, σε μια συναλλαγή που αποτιμά τη δεύτερη στα 18,33 δισεκατομμύρια γιουάν (2,5 δισεκατομμύρια δολάρια).

ποσο πιο φουσκα?

Δημοσ.

Δηλαδή η Geely μεταβιβάζει το 30% της Volvo στην Zeekr έναντι 747 εκατομμυρίων και ταυτόχρονα κοστολογεί την Lynk στα 2,5δις. Lynk και Volvo ίδια αξία. Οκ. Αυτά είναι φουσκώματα επιπέδου Tesla 😂

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Εκ μέρους της ομάδας CIBOS του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου σας καλούμε να συμμετάσχετε σε μία έρευνά μας που αφορά την ηλεκτροκίνηση στη Ελλάδα.

Σε περίπτωση που είστε οδηγός αμιγώς ηλεκτρικού οχήματος και είχατε προβληματικές εμπειρίες φόρτισης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παρακάτω link για να δηλώσετε συμμετοχή και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας! 

https://forms.office.com/e/a2aYYc619m?origin=lprLink

Δίνοντάς μας το email σας και συμμετέχοντας στην έρευνα θα λάβετε tips φόρτισης για τη διατήρηση καλής υγείας της μπαταρίας σας, αλλά και τα αποτελέσματα της έρευνας. Τα στοιχεία σας δε θα δημοσιευτούν κάπου και θα τηρηθούν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται στην οδηγία προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR). Η διαδικασία είναι μορφής interview και διαρκεί 15-20 λεπτά.

(Ελάφρώς off-topic post οπότε ας διαγραφεί σε περίπτωση που παραβάνει όρους. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο!)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...