teodor_ch Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 58 λεπτά πριν, Doubt είπε και το όριο ποιο είναι; ότι γράφουν οι πινακίδες στο δρόμο 2
chek2fire Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Το εχει και το δικό μου αλλά τις ειδοποιήσεις μπορείς να τις απενεργοποιήσεις τελείως.
aionnou Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Είναι οδηγία της ΕΕ όλα το έχουν και δεν μπορείς να το κλείσεις τελείως σε αυτοκίνητα που πωλούνται μετά τον 7 του 2024. https://road-safety-charter.ec.europa.eu/resources-knowledge/media-and-press/intelligent-speed-assistance-isa-set-become-mandatory-across
Doubt Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 9 ώρες πριν, teodor_ch είπε ότι γράφουν οι πινακίδες στο δρόμο Δε νομίζω να ισχύει αυτό. Το άρθρο που ανεβάσατε πριν, άλλα γράφει.
teodor_ch Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, Doubt είπε Δε νομίζω να ισχύει αυτό. Το άρθρο που ανεβάσατε πριν, άλλα γράφει. Το δικό μου αλλάζει τα όρια που δείχνει ανάλογα τις πινακίδες. Τώρα, αν δουλεύει με τους χάρτες ή όντως τις διαβάζει δε με ενδιαφέρει. Κάποιοι κάτοχοι απο τον 7ο ανέφεραν ότι μετά την τελευταία αναβάθμιση τους βαράει καμπανάκια και δεν απενεργοποιούνται μόνιμα. Τί διαφορετικό γράφει το άρθρο? Αναφορά σε κείμενο How do speed limiters work? The speed limiter technology, called Intelligent Speed Assistant (ISA) uses GPS data and/or traffic-sign-recognition cameras to determine the maximum speed allowed in an area. The system then limits the engine’s power and the vehicle’s speed to that limit. The speed limiter will send haptic, audio, and visual warnings until you start driving within the speed limits. You can override the system by pressing hard on the accelerator, but the system will reactivate every time the car is started.
haris_216 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 15 ώρες πριν, P_M είπε και να τα απενεργοποιήσεις , την επόμενη φορά που θα μπεις στο αμάξι είναι ενεργοποιημένα, έτσι είναι και στο dolphin , απενεργοποιούνται μόνο προσωρινά για την διαδρομή που κάνεις Παρακολουθώ τα νήματα με τα ηλεκτρικά στο πολύ χαλαρό (θα ασχοληθώ παραπάνω όταν/αν αποφασίσω να εξετάσω σοβαρά την επιλογή του ηλεκτρικού αυτοκινήτου) και άρα ξέρω ελάχιστα πράγματα. Αναρωτιέμαι λοιπόν αν ήδη έχουν ξεκινήσει 3rd party προγράμματα/παρεμβάσεις/apps γύρω από αυτά. Τουλάχιστον ως προς τα απλά/μικρά πράγματα, όπως αυτά που αναφέρθηκαν (πχ switch off σε alarms ή κάμερες). Όπως γίνεται μέσω του obd στα θερμικά. Εννοείται πως κάτι τέτοιο προφανώς θα έχει διάφορα "απαγορεύεται" ή "ακυρώσεις" (πχ εγγύηση) αλλά δεν το έχουν ξεκινήσει ακόμα πουθενά/κανείς;
gbras Δημοσ. Τρίτη στις 11:00 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:00 πμ 1 hour ago, haris_216 said: Παρακολουθώ τα νήματα με τα ηλεκτρικά στο πολύ χαλαρό (θα ασχοληθώ παραπάνω όταν/αν αποφασίσω να εξετάσω σοβαρά την επιλογή του ηλεκτρικού αυτοκινήτου) και άρα ξέρω ελάχιστα πράγματα. Αναρωτιέμαι λοιπόν αν ήδη έχουν ξεκινήσει 3rd party προγράμματα/παρεμβάσεις/apps γύρω από αυτά. Τουλάχιστον ως προς τα απλά/μικρά πράγματα, όπως αυτά που αναφέρθηκαν (πχ switch off σε alarms ή κάμερες). Όπως γίνεται μέσω του obd στα θερμικά. Εννοείται πως κάτι τέτοιο προφανώς θα έχει διάφορα "απαγορεύεται" ή "ακυρώσεις" (πχ εγγύηση) αλλά δεν το έχουν ξεκινήσει ακόμα πουθενά/κανείς; Οχι δεν υπαρχουν. 1
Hetfield Δημοσ. Τρίτη στις 12:27 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:27 μμ (επεξεργασμένο) Σκεφτομαι να τσιμπησω το Model 3 Long Range RWD - εντυπωσεις απο τους ελληνικους δρομους; Θαρρω πως τα βγαζει τα 450 χιλιομετρα με οδηγηση στα 100 χλμ/ωρα - τι λετε; Επισης, στην οικογενεια εχουμε 2 σαραβαλακια και σκεφτομαι να αποσυρω ενα απο τα δυο κανωντας το μεταβιβαση στο ονομα μου. Θα το δεχτουν αυτο; Επεξ/σία Τρίτη στις 12:27 μμ από Hetfield
P_M Δημοσ. Τρίτη στις 12:36 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:36 μμ (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Hetfield είπε Σκεφτομαι να τσιμπησω το Model 3 Long Range RWD - εντυπωσεις απο τους ελληνικους δρομους; Θαρρω πως τα βγαζει τα 450 χιλιομετρα με οδηγηση στα 100 χλμ/ωρα - τι λετε; Επισης, στην οικογενεια εχουμε 2 σαραβαλακια και σκεφτομαι να αποσυρω ενα απο τα δυο κανωντας το μεταβιβαση στο ονομα μου. Θα το δεχτουν αυτο; για απόσυρση θα πρέπει το αμάξι να είναι ήδη ένα χρόνο στο όνομα σου αλλιώς δεν παίρνεις τα 2000 από την απόσυρση Επεξ/σία Τρίτη στις 12:39 μμ από P_M
Hetfield Δημοσ. Τρίτη στις 01:03 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:03 μμ 27 minutes ago, P_M said: για απόσυρση θα πρέπει το αμάξι να είναι ήδη ένα χρόνο στο όνομα σου αλλιώς δεν παίρνεις τα 2000 από την απόσυρση Βγαζει νοημα.
newlynx Δημοσ. Τρίτη στις 01:44 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:44 μμ 1 ώρα πριν, Hetfield είπε Σκεφτομαι να τσιμπησω το Model 3 Long Range RWD - εντυπωσεις απο τους ελληνικους δρομους; Θαρρω πως τα βγαζει τα 450 χιλιομετρα με οδηγηση στα 100 χλμ/ωρα - τι λετε; Το LR AWD βγάζει 606χλμ με 90χλμ/Ω και 463χλμ με 120χλμ/Ω(δες βίντεο). Το LR RWD θα βγάζει πάνω από 500χλμ με 100χλμ/Ω. 2
aionnou Δημοσ. Τρίτη στις 01:59 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:59 μμ 1 ώρα πριν, Hetfield είπε Σκεφτομαι να τσιμπησω το Model 3 Long Range RWD - εντυπωσεις απο τους ελληνικους δρομους; Θαρρω πως τα βγαζει τα 450 χιλιομετρα με οδηγηση στα 100 χλμ/ωρα - τι λετε; Επισης, στην οικογενεια εχουμε 2 σαραβαλακια και σκεφτομαι να αποσυρω ενα απο τα δυο κανωντας το μεταβιβαση στο ονομα μου. Θα το δεχτουν αυτο; Εύκολα εχει και 100χμ παραπάνω στα 100. 440-450 εχει το standard range πραγματικά
Hetfield Δημοσ. Τρίτη στις 02:14 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:14 μμ 13 minutes ago, aionnou said: Εύκολα εχει και 100χμ παραπάνω στα 100. 440-450 εχει το standard range πραγματικά Αν επιτρεπεται, εσυ εχεις ηλεκτρτικο - κι αν ναι το standard range; Πιο πολυ ρωταω αν εχει εμπειρια καποιος απο Ελληνικους δρομους. 30 minutes ago, newlynx said: Το LR AWD βγάζει 606χλμ με 90χλμ/Ω και 463χλμ με 120χλμ/Ω(δες βίντεο). Το LR RWD θα βγάζει πάνω από 500χλμ με 100χλμ/Ω. Ευχαριστω! Το εχω δει το review μαζι και καποια αλλα. Αλλα θα ηθελα και μια δευτερη γνωμη ιδανικα για Ελληνικους δρομους να το εχω υποψη.
gbras Δημοσ. Τρίτη στις 02:15 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:15 μμ Just now, Hetfield said: Πιο πολυ ρωταω αν εχει εμπειρια καποιος απο Ελληνικους δρομους. Εγω εχω γυρισει ολη την Ελλαδα σχεδον. Τι ακριβως θες να μαθεις? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα