malakudi Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, chek2fire είπε Ρε παιδιά αυτό το πρότυπο που χρησιμοποιεί η Tesla στην Αμερική για την φόρτιση το έχει και εδώ στην Ευρώπη, δηλαδή οι supercharcger τους βασίζονται σε αυτό η στο κοινό ccs που έχουν όλα τα ηλεκτρικά εδώ? CCS2 Ευρώπη
chek2fire Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 Στην αμερική από τι διαβάζω πλέον το έχουν υιοθετήσει όλοι ως καθολικό πρότυπο για τις φορτίσεις.
gbras Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 Οδηγησα το Σαββατο το Leapmotor T03. Συμπαθητικο αυτοκινητακι, μια χαρα παει στο δρομο, πολυ καλο και το infotainment, καλη κατασκευη, στο πλαι θυμιζει smart fourfour, αλλα δεν νομιζω να το αγοραζα. Και ο λογος ειναι οτι απο τις ηχητικες ειδοποιησεις γινεται πανηγυρι μεσα. Ειδοποιηση γιατι περασες το οριο ταχυτητας ( συνεχης ), ειδοποιηση γιατι κοιταξες αλλου ( εχει μια πολυ ωραια καμερα αριστερα που σε παρακολουθει συνεχως), το αποκορυφωμα ειναι ο ηχος που κανει μεχρι τα 40km/h που ειναι πολυ δυνατος σαν διαστημοπλοιο απο cartoon.Κοβεται αποτομα στα 41km/h δεν υπαρχει δηλαδη σταδιακη μειωση οσο ανεβαινει η ταχυτητα. Αν υπηρχε τροπος να βγουν μονιμα αυτα θα ηταν μια χαρα. 2
chek2fire Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, gbras είπε Οδηγησα το Σαββατο το Leapmotor T03. Συμπαθητικο αυτοκινητακι, μια χαρα παει στο δρομο, πολυ καλο και το infotainment, καλη κατασκευη, στο πλαι θυμιζει smart fourfour, αλλα δεν νομιζω να το αγοραζα. Και ο λογος ειναι οτι απο τις ηχητικες ειδοποιησεις γινεται πανηγυρι μεσα. Ειδοποιηση γιατι περασες το οριο ταχυτητας ( συνεχης ), ειδοποιηση γιατι κοιταξες αλλου ( εχει μια πολυ ωραια καμερα αριστερα που σε παρακολουθει συνεχως), το αποκορυφωμα ειναι ο ηχος που κανει μεχρι τα 40km/h που ειναι πολυ δυνατος σαν διαστημοπλοιο απο cartoon.Κοβεται αποτομα στα 41km/h δεν υπαρχει δηλαδη σταδιακη μειωση οσο ανεβαινει η ταχυτητα. Αν υπηρχε τροπος να βγουν μονιμα αυτα θα ηταν μια χαρα. να ξέρεις όλες αυτές τις ειδοποιήσεις ως συνήθως η τις απενεργοποιείς η απλά αλλάζεις τον ήχο τους κάτι τελοσπάντων κάνεις. Τώρα άλλο ένα video παρουσίασης του KIA EV3 1
gbras Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 Just now, chek2fire said: να ξέρεις όλες αυτές τις ειδοποιήσεις ως συνήθως η τις απενεργοποιείς η απλά αλλάζεις τον ήχο τους κάτι τελοσπάντων κάνεις. Ναι εκτος απο τον ηχο για τους πεζους και πρεπει να το κανεις καθε φορα που ξεκινας. 1 minute ago, chek2fire said: ώρα άλλο ένα video παρουσίασης του KIA EV3 τι να το κανεις ετσι ασχημο που ειναι . Μολις γυρισα απο Κορεα παρεπιπτοντως και στο δρομο ειδα νταλικες απο δαυτα... 1
malakudi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 23 ώρες πριν, chek2fire είπε Στην αμερική από τι διαβάζω πλέον το έχουν υιοθετήσει όλοι ως καθολικό πρότυπο για τις φορτίσεις. Στην Αμερική η εναλλακτική ήταν το CCS1 και είχε πολλά προβλήματα το δίκτυο που στήθηκε πάνω σε αυτό. Επίσης σημαντικό μειονέκτημα ότι το CCS1 υποστηρίζει μέχρι 200A, δηλαδή μέγιστη ισχύ 80KW για τα 400V οχήματα. Το CCS1 το προώθησε κυρίως η VW μέσω της Electrify America στις ΗΠΑ, λογικά αργά ή γρήγορα θα αναγκαστεί κι αυτή να γυρίσει στο NCAS. Ο κύριος λόγος είναι το δίκτυο, οι Tesla superchargers αποτελούσαν το 60% του συνολικού αριθμού DC chargers στις ΗΠΑ, όταν η Electrify America είναι μόλις το 15%. Από 8% έχουν οι evGo και Chargepoint ενώ το υπόλοιπο είναι σε μικρά δίκτυο (πχ Shell recharge 2%) Αντίθετα στην Ευρώπη η κυριαρχία του CCS2 ήταν ξεκάθαρη, οπότε και η Tesla αναγκάστηκε επί της ουσίας να το χρησιμοποιήσει. Δε πρόκειται να αλλάξει το CCS2 στην Ευρώπη. 3
MikhailBakurin Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 5 hours ago, gbras said: Οδηγησα το Σαββατο το Leapmotor T03. Συμπαθητικο αυτοκινητακι, μια χαρα παει στο δρομο, πολυ καλο και το infotainment, καλη κατασκευη, στο πλαι θυμιζει smart fourfour, αλλα δεν νομιζω να το αγοραζα. Και ο λογος ειναι οτι απο τις ηχητικες ειδοποιησεις γινεται πανηγυρι μεσα. Ειδοποιηση γιατι περασες το οριο ταχυτητας ( συνεχης ), ειδοποιηση γιατι κοιταξες αλλου ( εχει μια πολυ ωραια καμερα αριστερα που σε παρακολουθει συνεχως), το αποκορυφωμα ειναι ο ηχος που κανει μεχρι τα 40km/h που ειναι πολυ δυνατος σαν διαστημοπλοιο απο cartoon.Κοβεται αποτομα στα 41km/h δεν υπαρχει δηλαδη σταδιακη μειωση οσο ανεβαινει η ταχυτητα. Αν υπηρχε τροπος να βγουν μονιμα αυτα θα ηταν μια χαρα. Δεν κλείνουν αυτές οι ανοησίες; Εγώ περιμένω να με πάρουν τηλ για το TD, θα τους πάρω εγώ μου φαίνεται γιατί για έναν ανεξήγητο λόγο οι πωλητές οχημάτων στην Ελλάδα είναι μπλαζέ. 1
chek2fire Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, MikhailBakurin είπε Δεν κλείνουν αυτές οι ανοησίες; Εγώ περιμένω να με πάρουν τηλ για το TD, θα τους πάρω εγώ μου φαίνεται γιατί για έναν ανεξήγητο λόγο οι πωλητές οχημάτων στην Ελλάδα είναι μπλαζέ. οντος έτσι είναι. Μερικές αντιπροσωπίες κάνουν λες και δεν θέλουν πωλησεις.
P_M Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 και να τα απενεργοποιήσεις , την επόμενη φορά που θα μπεις στο αμάξι είναι ενεργοποιημένα, έτσι είναι και στο dolphin , απενεργοποιούνται μόνο προσωρινά για την διαδρομή που κάνεις 2 λεπτά πριν, MikhailBakurin είπε Δεν κλείνουν αυτές οι ανοησίες; Εγώ περιμένω να με πάρουν τηλ για το TD, θα τους πάρω εγώ μου φαίνεται γιατί για έναν ανεξήγητο λόγο οι πωλητές οχημάτων στην Ελλάδα είναι μπλαζέ.
MikhailBakurin Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 Just now, P_M said: και να τα απενεργοποιήσεις , την επόμενη φορά που θα μπεις στο αμάξι είναι ενεργοποιημένα, έτσι είναι και στο dolphin , απενεργοποιούνται μόνο προσωρινά για την διαδρομή που κάνεις Έχει δοκιμάσει κανείς να βάψει με posca / να καλύψει αυτές τις χαζοκάμερες; Ήδη αγοράζουμε κλειδωμένα κινητά και κονσόλες παιχνιδιών, φιρί φιρί το πάνε να μας κλειδώσουν κι έξω από τα αμάξια μας. Όπου θέλουμε θα κοιτάμε. 1
P_M Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 18 λεπτά πριν, MikhailBakurin είπε Έχει δοκιμάσει κανείς να βάψει με posca / να καλύψει αυτές τις χαζοκάμερες; Ήδη αγοράζουμε κλειδωμένα κινητά και κονσόλες παιχνιδιών, φιρί φιρί το πάνε να μας κλειδώσουν κι έξω από τα αμάξια μας. Όπου θέλουμε θα κοιτάμε. σε μερικά χρόνια πιστεύω ότι αυτό θα γίνει , δεν θα σε αφήνει να πηγαίνεις ποιο γρήγορα από όσο λένε τα σήματα κυκλοφορίας
dtk-386 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, P_M είπε σε μερικά χρόνια πιστεύω ότι αυτό θα γίνει , δεν θα σε αφήνει να πηγαίνεις ποιο γρήγορα από όσο λένε τα σήματα κυκλοφορίας 3
Dante80 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, P_M said: σε μερικά χρόνια πιστεύω ότι αυτό θα γίνει , δεν θα σε αφήνει να πηγαίνεις ποιο γρήγορα από όσο λένε τα σήματα κυκλοφορίας Να και κάτι καλό επιτέλους από όλη αυτή την τεχνολογία;! Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2024 από Dante80 2
teodor_ch Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 Όλα τα καινούργια πρέπει να το έχουν απο 7 Ιουλίου. Mandatory speed limiters on EU cars from 2024 | AutoTrader Το δικό μου το πήρα στα χέρια μου 30 Ιούνη και στην τελευταία αναβάθμιση ΔΕΝ μου άλλαξε κάτι. Αντιθέτως διάβασα σε άλλους κατόχους ότι ενεργοποιήθηκε η ειδοποίηση για το όριο ταχύτητας και πρέπει κάθε φορά που βάζεις μπροστά να το απενεργοποιείς απο την αρχή.
Doubt Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, teodor_ch είπε διάβασα σε άλλους κατόχους ότι ενεργοποιήθηκε η ειδοποίηση για το όριο ταχύτητας και πρέπει κάθε φορά που βάζεις μπροστά να το απενεργοποιείς απο την αρχή και το όριο ποιο είναι; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα