Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άρα όσοι ζείτε Αθήνα θα πρέπει να έχετε 2 αυτοκίνητα!!! 😜

Αρα πάλι περισσότερες θέσεις. 

Και προφανώς όχι ηλεκτρικά γιατί δεν μπορείτε να φορτίζετε στο Παγκράτι.. 

• Like 1
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, @pnea1973 είπε

Άρα όσοι ζείτε Αθήνα θα πρέπει να έχετε 2 αυτοκίνητα!!! 😜

Αρα πάλι περισσότερες θέσεις. 

Και προφανώς όχι ηλεκτρικά γιατί δεν μπορείτε να φορτίζετε στο Παγκράτι.. 

Η ελληνική αστική πραγματικότητα είναι το πήξιμο, ακόμα και με το προ 20ετίας μέγεθος των οχημάτων.

Εννοείται πως με τα σημερινά μεγαλύτερα οχήματα η κατάσταση δεν βελτιώνεται, ότι και να λέει ο οποιοσδήποτε (το 2ο και 3ο αυτοκίνητο στην οικογένεια είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα).

Ο καθένας για την ώρα παίρνει αυτό που του αρέσει (δεν θα πω "εξυπηρετεί" γιατί σηκώνει πολύ συζήτηση αυτό) και μετά θα ανοίγει θέμα ψάχνοντας/βρίζοντας τον όποιον "από μηχανής θεό" (aka κράτος, δήμο, περιφέρεια) δεν του παρέχει θέση στάθμευσης. Και πάντα δωρεάν και σε απόσταση τετραγώνου από το σπίτι του

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, haris_216 είπε

Επί του παρόντος ΟΛΕΣ οι πολυκατοικίες που χτίζονται (ή χτίστηκαν τα τελευταία 15 χρόνια) πιάνουν, κατά παράβαση του νόμου/κανονισμού, ΟΛΗ την πρόσοψη. Μία είσοδο για το υπόγειο parking και άλλες δύο για την πυλωτή, ειδικά όταν η είσοδος/κλιμακοστάσιο βρίσκεται στο κέντρο και άρα υπάρχει πυλωτή δεξιά/αριστερά. Και αρκετές φορές το κομμάτι που μένει μπροστά στην είσοδο κλείνεται από καμιά ζαρντινιέρα καθώς αν παρκάρει κάποιος θα δυσκολέψει την είσοδο/έξοδο από τους χώρους στάθμευσης

Άμα δεν κάνουν καταγγελία οι γείτονες που θα έχουν πρόβλημα, ποιος περιμένετε να ενδιαφερθεί;

Μόνο τη γκρίνια ξέρουμε, να σπάσουμε κανένα αυγό να κάνουμε ομελέτα, κανείς.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Doubt είπε

Άμα δεν κάνουν καταγγελία οι γείτονες που θα έχουν πρόβλημα, ποιος περιμένετε να ενδιαφερθεί;

Μόνο τη γκρίνια ξέρουμε, να σπάσουμε κανένα αυγό να κάνουμε ομελέτα, κανείς.

εχει κανει γειτονας στη δικη μας γειτονια σε 4 πολυκατοικιες. δεν εγινε τιποτα ποτε. περασαν 10 χρονια ειναι ακομα ετσι μαλιστα ενας εβγαλε εξτρα εισοδο γκρεμιζοντας τοιχο. για ελλαδα μιλαμε, ολοι εχουν ενα βυσμα η ενα γνωστο. 

Δημοσ.

Μια ερώτηση προς κατόχους. Όσοι χρησιμοποιείτε Google maps σας βγάζει σαν επιλογή μόνο την J1772 εκεί που λέει για charge type; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Μια ερώτηση προς κατόχους. Όσοι χρησιμοποιείτε Google maps σας βγάζει σαν επιλογή μόνο την J1772 εκεί που λέει για charge type; 

Εμένα έχει  (αυτά που με ενδιαφέρουν)

CCS combo 1

ccs combo 2

type 2

και άλλα μετά απο κάτω

Αλλά δεν το έχω δουλέψει καθόλου για φορτιστές. 

• Like 1
Δημοσ.

Όταν είσαστε στην οθόνη του αυτοκινήτου εκει που επιλέγετε σταθμους φορτισης έχει κάποιες επιλογές. Στις συμβατές πρίζες αναφέρει μόνο αυτή που έγραψα. Στο τηλεφωνο έχω επιλέξει αυτές που θέλω αλλά όταν πάω στο αυτοκίνητο τότε δεν τις βγάζει. 

Και εγώ. Δεν το δουλεύω αλλά επειδή το ψάχνω να δω.. 

Παρακάτω σας βάζω και ένα άρθρο από το support.. 

https://support.google.com/androidauto/thread/273046452/charging-station-plug-type-incorrect-only-when-using-maps-on-android-auto?hl=en

Δημοσ.
11 ώρες πριν, chek2fire είπε

Καλά σε μένα δεν είναι google maps αλλά της ΚΙΑ. Nόμιζα ότι μίλαγες για το κινητό. 

Οχι..Ειναι οταν ανοίγει το auto στο αυτοκίνητο!!! Ετσι απο περιέργεια πιο πολύ!!!!

Δημοσ.

Ρε παιδιά αυτό το πρότυπο που χρησιμοποιεί η Tesla στην Αμερική για την φόρτιση το έχει και εδώ στην Ευρώπη, δηλαδή οι supercharcger τους βασίζονται σε αυτό η στο κοινό ccs που έχουν όλα τα ηλεκτρικά εδώ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...