Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, Nabuko said:

Πολλοί κάνουν το ίδιο ή αντίστοιχες λαμογιές. Πχ οι εταιρίες leasing γράφουν τιμές χωρίς φπα

Screenshot_20240917_121100_Chrome.jpg.eaa7397ff8a6533020587ddd1a153c19.jpg

Screenshot_20240917_121216_Chrome.jpg.56987121f9a49c75cc3bb768f5cfb717.jpg

Ναι σωστα αν και αυτοι τουλαχιστον το γραφουν ξεκαθαρα. Στην ford δεν φαινεται αμεσως αυτο...

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Γι αυτο κι εγω πηγα και γεμισα προχτες :P

Χτες, ξεχασα να φορτισω το αμαξι, και γυρισα απο τη δουλεια μονο με βενζινη (με σουπερ οικονομικη οδηγηση).

Τρομαξα με τη καταναλωση που ειδα :

Cupra Formentor μου θελες .... Παίρνεις που παίρνεις περίπτερο πάρε το σωστό, το οικονομικό βλέπε Toyota Corolla Cross....:lol:

Επεξ/σία από dtk-386
  • Haha 3
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Γι αυτο κι εγω πηγα και γεμισα προχτες :P

Χτες, ξεχασα να φορτισω το αμαξι, και γυρισα απο τη δουλεια μονο με βενζινη (με σουπερ οικονομικη οδηγηση).

Τρομαξα με τη καταναλωση που ειδα :

No description available.

Για βενζινοκίνητο εντός πόλης είναι μια νορμάλ κατανάλωση.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Doubt είπε

Δεν καταλαβαίνω τη συσχέτιση.. και πέρα από αυτό.

Όταν υποστηρίζω κάτι (οτιδήποτε)

1. έχω και την υποψία πως μπορεί να έχω λάθος.

2. μπορεί να μην είναι για μένα, απλά.

3. ίσως να είμαι πια πολύ μεγάλος ηλικιακά για να αποδεχτεί το μυαλό μου τις επερχόμενες προοδευτικές αλλά και ριζικές αλλαγές.

Είτε μας αρέσει είτε όχι, η ηλεκτροκίνηση, τα φωτοβολταϊκά, οι ανεμογεννήτριες, οι αντλίες θερμότητας, η τεχνητή νοημοσύνη, ήρθαν για να μείνουν. 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

εμείς θα μείνουμε μέχρι να φύγουμε (φτου φτου)

Μα δεν είπα πως ειμαι αλλάθητος φίλε , απόψεις εκφράζω όπως όλοι , δεν είναι όμως λάθος αλλά πραγματικότητα (παραλείπω το 1999 να μην ειμαι οφ τοπιτς) ότι οι τιμές καυσίμων πέφτουν και στην περιοχή μου είναι αυτές που αναφέρω παραπάνω πολύ κάτω από τις τιμές προ εξαμήνου , που αν πάρουμε το πετρέλαιο κίνησης είχε 35-40 λεπτά περίπου πάνω,  ακόμη και μέσω πολλών πολέμων . Για αυτό δεν είπες κάτι αλλά σχολιάζεις την ηλικία μου.

Σκέφτεσαι πως αν η αγορά γεμίσει με ηλεκτρικά οχήματα φτάσει το ρεύμα στο Θεό (λίγο πιο κάτω είναι λόγω επιδοτήσεων και εκεί) 🤣ξαφνικά σταματήσουν ολοι οι πόλεμοι και επικρατήσει παντού ειρήνη σε τι τιμές θα πωλούνται τα καύσιμα που η ζήτησή τους θα έχει πέσει κατακόρυφα;;;;

Δημοσ.
27 minutes ago, Doubt said:

Όταν υποστηρίζω κάτι (οτιδήποτε)

1. έχω και την υποψία πως μπορεί να έχω λάθος.

2. μπορεί να μην είναι για μένα, απλά.

3. ίσως να είμαι πια πολύ μεγάλος ηλικιακά για να αποδεχτεί το μυαλό μου τις επερχόμενες προοδευτικές αλλά και ριζικές αλλαγές.

Reveal hidden contents

εμείς θα μείνουμε μέχρι να φύγουμε (φτου φτου)

Πάρα πολύ σωστό. Δυστυχώς δεν σκέφτονται όλοι έτσι.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, papoys1 είπε

Σκέφτεσαι πως αν η αγορά γεμίσει με ηλεκτρικά οχήματα φτάσει το ρεύμα στο Θεό (λίγο πιο κάτω είναι λόγω επιδοτήσεων και εκεί) 🤣ξαφνικά σταματήσουν ολοι οι πόλεμοι και επικρατήσει παντού ειρήνη σε τι τιμές θα πωλούνται τα καύσιμα που η ζήτησή τους θα έχει πέσει κατακόρυφα;;;;

Μιλάς δηλαδή για το 2019 πχ που η βενζίνη είχε πόσο;

Και πέρα από αυτό, τα ορυκτά καύσιμα επιβαρύνονται με ένα σκασμό φόρους. Αυτός που φορτίζει "τσάμπα" είναι και "φοροφυγάς" νόμιμος, δες το και λίγο "ελληνικά".

The One Where Estelle Dies Episode 15 GIF by Friends

• Like 1
Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται να οδηγήσει τα ηλεκτρικά VOLVO έχει βγει το Volvo Electric Days από 19-21 Σεπτεμβρίου.

"Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν από τώρα το test drive που επιθυμούν στον Επίσημο Διανομέα της περιοχής τους και να έρθουν στο Volvo Electric Days για να οδηγήσουν το νέο μικρό SUV ΕX30, το compact SUV EX40 και το crossover το EC40."

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

Cupra Formentor μου θελες .... Παίρνεις που παίρνεις περίπτερο πάρε το σωστό, το οικονομικό βλέπε Toyota Corolla Cross....:lol:

Το corolla cross δεν φορτιζει σε πριζα...

Επισης ειναι βαρετο.

• Haha 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Doubt είπε

Μιλάς δηλαδή για το 2019 πχ που η βενζίνη είχε πόσο;

Και πέρα από αυτό, τα ορυκτά καύσιμα επιβαρύνονται με ένα σκασμό φόρους. Αυτός που φορτίζει "τσάμπα" είναι και "φοροφυγάς" νόμιμος, δες το και λίγο "ελληνικά".

The One Where Estelle Dies Episode 15 GIF by Friends

Δεν λεω για το 2019. Πριν 5-10 μήνες 1,75 είχε το πετρέλαιο κίνησης πιο παλιά κόντευε τα 2 ευρώ άσε και η βενζίνη κάλπαζε για τα 2,5

Από την άλλη εχεις την εντύπωση αν αυριο ξαφνικά κυκλοφορούν μόνο ηλεκτροκίνητα το κράτος δεν θα βρει τρόπους να μεταφέρει τα χρήματα που θα χάνει από τη φορολόγηση καυσίμων στα ηλεκτροκίνητα;;; Από αυτό το πλευρό να κοιμάσαι. Θα δεις μετά τα πράσινα τέλη τι αποχρώσεις  θα έχουν. Ουράνιο τόξο θα γίνουν.🤣

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Δεν λεω για το 2019. Πριν 5-10 μήνες 1,75 είχε το πετρέλαιο κίνησης πιο παλιά κόντευε τα 2 ευρώ άσε και η βενζίνη κάλπαζε για τα 2,5

Από την άλλη εχεις την εντύπωση αν αυριο ξαφνικά κυκλοφορούν μόνο ηλεκτροκίνητα το κράτος δεν θα βρει τρόπους να μεταφέρει τα χρήματα που θα χάνει από τη φορολόγηση καυσίμων στα ηλεκτροκίνητα;;; Από αυτό το πλευρό να κοιμάσαι. Θα δεις μετά τα πράσινα τέλη τι αποχρώσεις  θα έχουν. Ουράνιο τόξο θα γίνουν.🤣

Εχει μεταφερει τα χαμενα εσοδα απο φορους απο το υγραεριο?

Απο τα μηδενικα τελη?

Δημοσ.

Σε καμιά δεκαετία η αγορά θα είναι αποκλειστικά στα ηλεκτρικά. Γίνονται τεράστια βήματα έρευνας και εξέλιξης 

Ιάπωνες επιστήμονες ανέπτυξαν μπαταρίες μαγγανίου για ηλεκτρικά οχήματα

https://unboxholics.com/news/tech/116279-iapones-epistimones-aneptyxan-bataries-manganiou-gia-ilektrika-ochimata

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Για να το λήξουμε κάποια στιγμή.. εδώ γράφει ο τίτλος "αγορά και νέα μοντέλα". Υπάρχει άλλο θέμα για την προοπτική πιο γενικόλογο.

Όποιος δεν ενδιαφέρεται να αγοράσει τώρα ή αργότερα τι έρχεται να γράψει εδώ; γιατί; για να βάλει το κορμί του ασπίδα να προστατεύσει τα ανήλικα του ινσόμνια μην τους πιάσει κορόιδο ο Μάσκ και τους πουλήσει κανένα σαπάκι; Δεν χρειαζόμαστε, πως το λένε;

• Like 7
  • Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

Το corolla cross δεν φορτιζει σε πριζα...

Επισης ειναι βαρετο.

τότε μια χαρά είσαι με τα 10 όταν είσαι "ξεφόρτιστος" :rolleyes:

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

τότε μια χαρά είσαι με τα 10 όταν είσαι "ξεφόρτιστος" :rolleyes:

Το εχω απο τον δεκεμβριο, και σημερα ηταν η πρωτη φορα που κινηθηκα εντος πολης ξεφορτιστος.

απο τα 12.951km που εχω κανει απο τοτε, τουλαχιστον τα 11.000 ειναι μονο με ρευμα. :)

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Το εχω απο τον δεκεμβριο, και σημερα ηταν η πρωτη φορα που κινηθηκα εντος πολης ξεφορτιστος.

απο τα 12.951km που εχω κανει απο τοτε, τουλαχιστον τα 11.000 ειναι μονο με ρευμα. :)

ηλεκτρικό έπρεπε να πάρεις τότε αφού ούτως ή αλλως leasing δεν το έχεις αν θυμάμαι καλά?

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...