Nabuko Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Ήρθε το νέο Ford Explorer Αναφορά σε κείμενο Το Explorer προσφέρει κορυφαίες προδιαγραφές οι οποίες του χαρίζουν αυτονομία άνω των 600 χλμ. με μία μόνο φόρτιση, ενώ η αναπλήρωση της μπαταρίας με ηλεκτρική ενέργεια από 10 έως 80% διαρκεί περίπου 26 λεπτά με χρήση ταχείας φόρτισης DC έως 185 kW για την έκδοση AWD. 2
djuan1988 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Νόμιζα ότι οι τιμές είναι πριν την κρατική επιδότηση και χάρηκα. Λέω τι έπαθε η Ford και έβγαλε τέτοιο value for money. 3 6
gbras Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 6 minutes ago, djuan1988 said: Νόμιζα ότι οι τιμές είναι πριν την κρατική επιδότηση και χάρηκα. Λέω τι έπαθε η Ford και έβγαλε τέτοιο value for money. Και εγω ετσι νομιζα στην αρχη. Ηθελα να ηξερα την εγγυωνται την επιδοτηση και την βαζουν στην τιμη? 1
Nabuko Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Νόμιζα ότι οι τιμές είναι πριν την κρατική επιδότηση και χάρηκα. Λέω τι έπαθε η Ford και έβγαλε τέτοιο value for money. Βάλε και άλλα 2000 ευρώ μείον στις παραπάνω τιμές αν έχεις κανένα παλιό για απόσυρση
Doubt Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 21 λεπτά πριν, gbras είπε Ηθελα να ηξερα την εγγυωνται την επιδοτηση και την βαζουν στην τιμη? Μάρκετινγκ λέγεται.
gbras Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 8 minutes ago, Doubt said: Μάρκετινγκ λέγεται. Ειναι ακριβως στο οριο της απατεωνιας... 1
Nabuko Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Πολλοί κάνουν το ίδιο ή αντίστοιχες λαμογιές. Πχ οι εταιρίες leasing γράφουν τιμές χωρίς φπα Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από Nabuko 1
papoys1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 56 λεπτά πριν, Doubt είπε Όταν πάμε σε προσιτή και γρήγορη φόρτιση τα "παλιά" θα πάνε στα αζήτητα. Να δούμε πότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή για "ξεφόρτωμα". Το προσιτή και γρήγορη είναι ένας λόγος , αλλα η γρήγορη προυποθέτει επί πληρωμή διότι δεν μπορείς στο σπίτι να έχεις σχετικό φορτιστή.. Αρα τι να τι να το κάνεις όταν σου λέει φόρτιση σε 28 λεπτά αλλά πρέπει να πληρώσεις την κιλοβατώρα 55, 60 , 65 λεπτά η οποία δεν ξέρουμε πως θα διαμορφωθεί στο μέλλον,οπότε πάει περίπατο η οικονομία. Χρηματιστήριο είναι τα ηλεκτρικά και θα θυμίζουν εποχές 99 , που οι ξύπνιοι ήξεραν πότε να τις ξεφορτωθούν και την πλήρωσαν οι άσχετοι, γιαυτό καλύτερα φτηνα Κινέζικα μεχρι να δουμε που θα κάτσει η μπίλια.
malakudi Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 60 και 65 λεπτά δεν χρεώνει κανείς πλέον. 0,59 είναι η ακριβότερη φόρτιση (300KW Δεή), 0,50 ως 0,53 η συνηθισμένη, ενώ σε Tesla Supercharger μπορείς και με 0,31 σε πρόγραμμα συνδρομής.
dtk-386 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Στις 14/9/2024 στις 10:41 ΠΜ, Morosana είπε Με τα θέματα σε Μ Ανατολή, Ουκρανία και με Χουθι στην ερυθρά θάλασσα μην περιμένεις φθηνή βενζίνη πετρέλαιο . Ίσα ίσα μην δεις να ανεβαίνουν για να στραφούν ακόμα περισσότεροι στο ρεύμα. Τον τελευταίο μηνα πάντως έχει πέσει 20 λεπτά. Σήμερα έβαλα με 1.65 !! 2
Ntinaras Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Τον τελευταίο μηνα πάντως έχει πέσει 20 λεπτά. Σήμερα έβαλα με 1.65 !! Γι αυτο κι εγω πηγα και γεμισα προχτες Χτες, ξεχασα να φορτισω το αμαξι, και γυρισα απο τη δουλεια μονο με βενζινη (με σουπερ οικονομικη οδηγηση). Τρομαξα με τη καταναλωση που ειδα : Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από Ntinaras 2
mamak1989 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 15 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Τον τελευταίο μηνα πάντως έχει πέσει 20 λεπτά. Σήμερα έβαλα με 1.65 !! Ανέβασαν την παραγωγή κάποιοι στο ΟΠΕΚ+ και κάποιοι στον ΟΠΕΚ θα κόψουν την μείωση διότι 3 χώρες(μια πρώην ΟΠΕΚ+) θα βγάζουν σε 3-5 χρόνια μερικά δεκάδες εκ. βαρέλια την ημέρα 1 αφρικανική και η άλλη στην Αμερική και θέλουν να κρατήσουν το μερίδιο της αγοράς
Doubt Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Το προσιτή και γρήγορη είναι ένας λόγος , αλλα η γρήγορη προυποθέτει επί πληρωμή διότι δεν μπορείς στο σπίτι να έχεις σχετικό φορτιστή.. Αρα τι να τι να το κάνεις όταν σου λέει φόρτιση σε 28 λεπτά αλλά πρέπει να πληρώσεις την κιλοβατώρα 55, 60 , 65 λεπτά η οποία δεν ξέρουμε πως θα διαμορφωθεί στο μέλλον,οπότε πάει περίπατο η οικονομία. Χρηματιστήριο είναι τα ηλεκτρικά και θα θυμίζουν εποχές 99 , που οι ξύπνιοι ήξεραν πότε να τις ξεφορτωθούν και την πλήρωσαν οι άσχετοι, γιαυτό καλύτερα φτηνα Κινέζικα μεχρι να δουμε που θα κάτσει η μπίλια. Δεν καταλαβαίνω τη συσχέτιση.. και πέρα από αυτό. Όταν υποστηρίζω κάτι (οτιδήποτε) 1. έχω και την υποψία πως μπορεί να έχω λάθος. 2. μπορεί να μην είναι για μένα, απλά. 3. ίσως να είμαι πια πολύ μεγάλος ηλικιακά για να αποδεχτεί το μυαλό μου τις επερχόμενες προοδευτικές αλλά και ριζικές αλλαγές. Είτε μας αρέσει είτε όχι, η ηλεκτροκίνηση, τα φωτοβολταϊκά, οι ανεμογεννήτριες, οι αντλίες θερμότητας, η τεχνητή νοημοσύνη, ήρθαν για να μείνουν. Spoiler εμείς θα μείνουμε μέχρι να φύγουμε (φτου φτου) 6
papoys1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 15 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Τον τελευταίο μηνα πάντως έχει πέσει 20 λεπτά. Σήμερα έβαλα με 1.65 !! Υγραέριο τους δύο τελευταίους μήνες βάζω από 0.59 μέχρι 0.65 άρα θα μου ερχόταν περίπου στα ιδια με ρεύμα. πετρέλαιο έχει φτασει στο 1,35 στη Λαυρίου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα