EuphangeL Δημοσ. 23 Ιουλίου Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 3 μήνες πριν.. Στις 4/4/2024 στις 4:23 ΜΜ, chek2fire είπε το πενιχρό δίκτυο που το έχεις δει? σίγουρα δεν υπάρχουν ταχυφορτιστές μέσα στις πόλεις που είναι και το ζητούμενο αλλά το δίκτυο πενιχρό δεν το λες κυρίως όταν μιλάμε για εθνική οδό όλα τα ΣΕΑ έχουν ταχυφορτιστές. ... Στις 24/4/2024 στις 3:32 ΠΜ, chek2fire είπε τώρα μην τρελαθούμε. Στις εθνικές και στις μεγάλες πόλεις ιδίως στα τουριστικά μέρη έχει εκτεταμένο δίκτυο φορτιστών. Κλασσικός chek2fire στα γνωστά forum, όπως με τα crypto—θα spammάρει non-stop και κάποια στιγμή μπορεί και να γνωρίσει τον πραγματικό κόσμο εκτός οθόνης 15 ώρες πριν, chek2fire είπε Eίχα πάει ξανά και ένα ταξίδι εκτός αθήνας και μου έχει κάνει εντύπωση το πόσα σημεία φόρτισης πλέον υπάρχουν ακόμα και σε βενζινάδικα που μπορεί να μην είναι καν καταχωρημένα. To βασικότερο όμως πρόβλημα που το έχω αντιμετώπισει είναι ότι σε μερικά ΣΕΑ υπάρχουν λίγοι ταχυφορτιστές και σε σαββατοκύριακα που έχει κίνηση μπορεί να το έχει πιάσει άλλος και να πρέπει να περιμένεις η να το βάλεις σε απλό ac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 23 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 10 ώρες πριν, EuphangeL είπε 3 μήνες πριν.. ... Κλασσικός chek2fire στα γνωστά forum, όπως με τα crypto—θα spammάρει non-stop και κάποια στιγμή μπορεί και να γνωρίσει τον πραγματικό κόσμο εκτός οθόνης επειδή εσύ είσαι τεμπέλης και βαριέσαι να γράψεις σε ένα forum 5 γραμμές για ένα θέμα που σε ενδιαφέρει δεν σου φταίω εγώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου παιδια τι γνωμη εχετε για το Honda e:Ny1? βλεπω επεσε αρκετα η τιμη του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 11 hours ago, Metaksas said: παιδια τι γνωμη εχετε για το Honda e:Ny1? βλεπω επεσε αρκετα η τιμη του. Σε αυτη τη τιμη που ειναι τωρα ειναι αξιολογο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 12 hours ago, Metaksas said: παιδια τι γνωμη εχετε για το Honda e:Ny1? βλεπω επεσε αρκετα η τιμη του. Μετρια αυτονομια, αργη φορτιση, εμπροσθιοκινητο και εταιρια που δεν επενδυει πραγματικα στα ηλεκτρικα. Δεν μου γεμιζει το ματι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου Εγω προβλεπω να παιρνω byd dolphin. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 19 minutes ago, Ntinaras said: Εγω προβλεπω να παιρνω byd dolphin. Η τιμη δεν υπαρχει απλα. Σχεδον χαρισμα ειναι . Αλλα απο οτι λεει για περιορισμενο αριθμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. 25 Ιουλίου Share Δημοσ. 25 Ιουλίου Στις 24/7/2024 στις 12:20 ΜΜ, Ntinaras είπε Εγω προβλεπω να παιρνω byd dolphin. Ετοιμος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 25 Ιουλίου Share Δημοσ. 25 Ιουλίου On 24/07/2024 at 12:20, Ntinaras said: Εγω προβλεπω να παιρνω byd dolphin. Γιατι οχι το atto? Καλυτερους χωρους σε σχεδον ιδια τιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 25 Ιουλίου Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, imr είπε Γιατι οχι το atto? Καλυτερους χωρους σε σχεδον ιδια τιμη Το εκανα test drive, και δε μ αρεσε καθολου οδηγικα. Ηταν βαρκα για τα δικα μου γουστα. Το εσωτερικο ηταν αψογο παντως. Υποθετω πως το dolphin ως πιο χαμηλο θα ειιναι καλυτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 25 Ιουλίου Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 21 minutes ago, Ntinaras said: Το εκανα test drive, και δε μ αρεσε καθολου οδηγικα. Ηταν βαρκα για τα δικα μου γουστα. Το εσωτερικο ηταν αψογο παντως. Υποθετω πως το dolphin ως πιο χαμηλο θα ειιναι καλυτερο. Δευτερα εχω τεστ για το atto, οπως τα ειδα και τα 2 παντως μου φανηκε πολυυ καλυτερο value το atto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 25 Ιουλίου Share Δημοσ. 25 Ιουλίου Στις 24/7/2024 στις 12:20 ΜΜ, Ntinaras είπε Εγω προβλεπω να παιρνω byd dolphin. υποκειμενικό αλλά είναι πολύ χάλια σχεδιαστικά. άσχημο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 29 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου Ολα τα χρώματα απο το νέο KIA EV3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου Ήρθε το Ford Capri 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου Ο θρύλος επέστρεψε λέει. Ιεροσυλία ρεεεεε. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα