Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Και αυτό σε κοινή πλατφόρμα με το c3 νομίζω στηρίζεται.. Γενικά οι Ιταλοί τα τελευταία χρόνια τα έχουν κάνει σκ@τ@ με τα αυτοκίνητα τους. 

τα τελευταία μόνο?:lol:

• Thanks 1
  • Confused 1
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dtk-386 είπε

τα τελευταία μόνο?:lol:

panda , punto , 500 (και Tipo σε νοικιάρικα) είχαν πάντα αρκετές πωλήσεις . Συν τα van doblo & Qubo 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

panda , punto , 500 (και Tipo σε νοικιάρικα) είχαν πάντα αρκετές πωλήσεις . Συν τα van doblo & Qubo 

μιλάμε για γκάμα όχι αστεία :lol:

• Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, 

ξέρετε τι χρόνο χρειάζεται η εκταμίευση του κινουμαι ηλεκτρικά 3; Συμμετειχε κάποιος που την πηρε;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pointyhat είπε

Καλησπέρα, 

ξέρετε τι χρόνο χρειάζεται η εκταμίευση του κινουμαι ηλεκτρικά 3; Συμμετειχε κάποιος που την πηρε;

υπάρχει θέμα για το κινούμαι ηλεκτρικά 3. Για ρώτησε εκεί

• Like 1
Δημοσ.

Του σαμ απ, που λένε και στο χωριό μας, ποιά ηλεκτρικά έχουμε ως τώρα στην Ελλάδα κάτω από το ψυχολογικό όριο των 30000 ευρώ;

Δημοσ.
Στις 16/7/2024 στις 5:57 ΜΜ, @pnea1973 είπε

Και αυτό σε κοινή πλατφόρμα με το c3 νομίζω στηρίζεται.. Γενικά οι Ιταλοί τα τελευταία χρόνια τα έχουν κάνει σκ@τ@ με τα αυτοκίνητα τους. 

Γενικά όλες οι μάρκες που έχει η stellantis group μοιράζονται 4-5 πατώματα αλλάζοντας φτερά και σήμα το παρουσιάζει ως διαφορετική μάρκα. 

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, jipet είπε

Γενικά όλες οι μάρκες που έχει η stellantis group μοιράζονται 4-5 πατώματα αλλάζοντας φτερά και σήμα το παρουσιάζει ως διαφορετική μάρκα. 

Ακριβώς!!!! 

Δημοσ.
10 hours ago, jipet said:

Όπως κάνουν όλοι οι όμιλοι δηλαδή. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 11/7/2024 στις 10:40 ΜΜ, chek2fire είπε

Γίνεται ένα μαζικό recall στα KIA EV6 του 22-23 για έλεγχο και software update η αντικατάσταση στο ICCU αν κριθεί απαραίτητο.

Aυτό σχετίζεται και με την σωστή φόρτιση της μπαταρίας καθώς ένα ελαττωματικό ICCU μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα κατά την φόρτιση της μπαταρίας αλλά πιο πολύ στο EV6 από τι διαβάζω τα προβλήματα εντοπίζονται στην φόρτιση της 12v μπαταρίας που εκεί έχει το θέμα με αρκετά να τους βγαίνει off. 

Tώρα εγώ κανόνισα να πάω να κάνω τον έλεγχο και το update αν και μέχρι τώρα λειτουργεί άψογα και η φόρτιση του και η 12v. Να σκεφτείτε ότι είχα ξεχάσει για ώρες το ντουλαπάκι ανοιχτό και δεν πήρε χαμπάρι. Δεν ξέρω αν έσβησε αυτόματα μετά από κάποια ώρα το φως. 

Πήγα και έκανα τον έλεγχο και την αναβάθμιση και ολοκληρώθηκε μέσα σε 20 λεπτά και από τον έλεγχο έδειξε ότι στο δικό μου αυτοκίνητο το ICCU δεν είχε κάποιο πρόβλημα ώστε να θέλει αντικατάσταση.

Καθώς καθόμουν στην Βελμαρ πήγα και στο τμήμα της volvo και είχαν διπλα δίπλα τα ex30 και το ex40.

Το μικρό ex30 μαζεμένο πολύ αμάξι μικρό σχετικά σε μέγεθος σε σύγκριση ιδίως με το μεγαλύτερο ex40. Οι χώροι του ικανοποιητικοί, άνετο αρκετά και πίσω. Αυτό που είχαν στη έκθεση ήταν το full extra με τα 41 χιλιάρικα με την διάφανη ηλιοροφή. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν το τιμόνι που ήταν αρκετά λεπτό για τα γούστα μου και δεν ξέρω αν είναι και εργονομικό στην οδήγηση, η μικρή οθόνη εώς ανύπαρκτη που είχε μπροστά στον οδηγό αν και έχει μια μεγάλη οθόνη ταμπλετ ακριβώς δίπλα. 

Κάτι άλλο που το είδα και στο μεγαλύτερο ex40 και το θεωρώ απαράδεκτο για τόσο μεγάλης αξίας αυτοκίνητα είναι οτι σε αρκετά μέρη του όπως ας πουμε οι μοχλοί που ανοίγουν οι θήκες αποθήκευσεις και άλλα τέτοια ήταν από ένα πλαστικό όχι της πλάκας σε σημείο να σκεφτώ ότι μετά από μεγάλη χρήση μπορεί και να σπάσει αυτό το πράγμα. 

Και τα δύο αυτοκίνητα είχαν αρκετά τέτοια φτηνά πλαστικά το ex30 σίγουρα περισσότερα αλλά και το ex40 και αυτά τα λίγα που είχε δεν δικαιολογείται σε αμάξια που φτάνει τα 50-60 χιλιάρικα.  Σίγουρα το ex40 πιο εντυπωσιακό γενικά αυτοκίνητο μεγάλο σε όγκο και χώρους και τις οθόνες του.

Eίχα πάει ξανά και ένα ταξίδι εκτός αθήνας και μου έχει κάνει εντύπωση το πόσα σημεία φόρτισης πλέον υπάρχουν ακόμα και σε βενζινάδικα που μπορεί να μην είναι καν καταχωρημένα. 

To βασικότερο όμως πρόβλημα που το έχω αντιμετώπισει είναι ότι σε μερικά ΣΕΑ υπάρχουν λίγοι ταχυφορτιστές και σε σαββατοκύριακα που έχει κίνηση μπορεί να το έχει πιάσει άλλος και να πρέπει να περιμένεις η να το βάλεις σε απλό ac

Μια άλλη είδηση είναι ότι η Toyota επενδύει στο IONNA Ev charging network κάτι που δείχνει ότι στο μέλλον θα δούμε και άλλα ηλεκτρικά μοντέλα από την εταιρεία. 

Δημοσ.
On 16/07/2024 at 18:18, dtk-386 said:

μιλάμε για γκάμα όχι αστεία :lol:

Χωρις παρεξηγηση, ειχες ποτε καποιο Fiat?? Και τι ειχε η γκαμα τους?? Λογω δουλειας περασαν απο τα χερια μου, Punto Van, Doblo, Panda Van & Grante Punto. Μια ντιζα λεβιε εκοψε το Punto Van η οποια ανηκε σε προβληματικη παρτιδα (την εκοψαν ολα τα αυτοκινητα της εταιριας) και ολα τα υπολοιπα δεν εβγαλαν τπτ. Μονο προγραμματισμενη συντηρηση γινοταν…

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Χωρις παρεξηγηση, ειχες ποτε καποιο Fiat?? Και τι ειχε η γκαμα τους?? Λογω δουλειας περασαν απο τα χερια μου, Punto Van, Doblo, Panda Van & Grante Punto. Μια ντιζα λεβιε εκοψε το Punto Van η οποια ανηκε σε προβληματικη παρτιδα (την εκοψαν ολα τα αυτοκινητα της εταιριας) και ολα τα υπολοιπα δεν εβγαλαν τπτ. Μονο προγραμματισμενη συντηρηση γινοταν…

Τα επαγγελματικα τους ειναι αψογα.

Αλλα το χειροτερο ιχ που εχω οδηγησει ποτε ειναι το fiat panda diesel.

Δημοσ.
19 minutes ago, Ntinaras said:

Τα επαγγελματικα τους ειναι αψογα.

Αλλα το χειροτερο ιχ που εχω οδηγησει ποτε ειναι το fiat panda diesel.

Δεν νομιζω πως ειχε να κανει επιβατικα vs επαγγελματικα, αφου στην ουσια ιδια αυτοκινητα ηταν χωρις πισω καθισματα. Τα Punto & Panda Van ηταν βενζινη, το Grante Punto ηταν επιβατικο και μονο το Doblo ηταν πετρελαιο. Ολα υποδειγματικα για την τιμη τους και την δουλεια που εβγαλαν…

Τελος παντων, off topic ειμαστε, αλλα το να κραζουμε διαρκως Ιταλους, Γαλλους, κτλ. ενω εχουν βγαλει και αξιολογα μοντελα εχει γινει καραμελα…

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Τελος παντων, off topic ειμαστε, αλλα το να κραζουμε διαρκως Ιταλους, Γαλλους, κτλ. ενω εχουν βγαλει και αξιολογα μοντελα εχει γινει καραμελα…

ε τότε να τους εξυμνούμε. :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...