SaFiS Δημοσ. 10 Ιουλίου Share Δημοσ. 10 Ιουλίου Παιδες, αυτο το Yudo τι λεει?? Αυριο θα υπαρχει σαν εταιρια / υποστηριξη / ανταλλακτικα?? Φιλος, πολεμιος των ηλεκτρικων, ξαφνικα εσκασε μυτη με αυτο. Δεν ξερω αν εκανε καλη επιλογη. Σαν ατομο εχει χρημα και νομιζω πως θα μπορουσε να ειχε παρει κατι πιο επωνυμο… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 10 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, SaFiS είπε Παιδες, αυτο το Yudo τι λεει?? Αυριο θα υπαρχει σαν εταιρια / υποστηριξη / ανταλλακτικα?? Φιλος, πολεμιος των ηλεκτρικων, ξαφνικα εσκασε μυτη με αυτο. Δεν ξερω αν εκανε καλη επιλογη. Σαν ατομο εχει χρημα και νομιζω πως θα μπορουσε να ειχε παρει κατι πιο επωνυμο… αυτο εδώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 10 Ιουλίου Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 1 minute ago, chek2fire said: αυτο εδώ? Ναι… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 10 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου αυτό βγαίνει στα 26.000 χωρίς την επιδότηση? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 10 Ιουλίου Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 3 minutes ago, chek2fire said: αυτό βγαίνει στα 26.000 χωρίς την επιδότηση? Εστι λεει στο site. Δεν ξερω, αλλα μου φανηκαν πολλα για αγνωστο Κινεζο με εισαγωγεα την EcoCar που φερνει τα πλαστικα κουβαδακια… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 10 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 26 λεπτά πριν, SaFiS είπε Εστι λεει στο site. Δεν ξερω, αλλα μου φανηκαν πολλα για αγνωστο Κινεζο με εισαγωγεα την EcoCar που φερνει τα πλαστικα κουβαδακια… πάντως κατά τύχη βρέθηκα έξω από αντιπροσωπεία με φορτηγό πουκατέβαζε τέτοιους κουβάδες και μου έκανε εντύπωση όσα οχήματα τέτοια κατέβαζε. Κάποιος τα αγοράζει όλα αυτά. Ειδα και έναν παρόμοιο μικρό EV λευκό που έγραφε RAW μπροστά αν είδα καλά βέβαια και μου έκανε εντύπωση ότι πήγαινε και αρκετά γρήγορα. Ως συνήθως αυτά δεν πάνε μια. Δεν μπόρεσα να καταλάβω τι μάρκα ήταν πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου Είδα και εγώ ένα σήμερα στη Λευκάδα με πινακίδες Θεσσαλονίκης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 10 ώρες πριν, SaFiS είπε Παιδες, αυτο το Yudo τι λεει?? Αυριο θα υπαρχει σαν εταιρια / υποστηριξη / ανταλλακτικα?? Φιλος, πολεμιος των ηλεκτρικων, ξαφνικα εσκασε μυτη με αυτο. Δεν ξερω αν εκανε καλη επιλογη. Σαν ατομο εχει χρημα και νομιζω πως θα μπορουσε να ειχε παρει κατι πιο επωνυμο… Διαβαζω πως πρακτικα ειναι ενας κινεζικος κλωνος του Yaris. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 11 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου Το KIA EV5 https://youtu.be/sP9dN3pLmPA εντυπωσιακό αμάξι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 11 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Γίνεται ένα μαζικό recall στα KIA EV6 του 22-23 για έλεγχο και software update η αντικατάσταση στο ICCU αν κριθεί απαραίτητο. Aυτό σχετίζεται και με την σωστή φόρτιση της μπαταρίας καθώς ένα ελαττωματικό ICCU μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα κατά την φόρτιση της μπαταρίας αλλά πιο πολύ στο EV6 από τι διαβάζω τα προβλήματα εντοπίζονται στην φόρτιση της 12v μπαταρίας που εκεί έχει το θέμα με αρκετά να τους βγαίνει off. Tώρα εγώ κανόνισα να πάω να κάνω τον έλεγχο και το update αν και μέχρι τώρα λειτουργεί άψογα και η φόρτιση του και η 12v. Να σκεφτείτε ότι είχα ξεχάσει για ώρες το ντουλαπάκι ανοιχτό και δεν πήρε χαμπάρι. Δεν ξέρω αν έσβησε αυτόματα μετά από κάποια ώρα το φως. Επεξ/σία 12 Ιουλίου από chek2fire 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 13 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Ηρθε στην Ελλάδα το νέο Ford Explorer με αυτονομία που ξεπερνάει τα 600 χιλιόμετρα και τιμή από 40-50 χιλιάρικα https://www.naftemporiki.gr/auto/1710881/ford-explorer-me-ischyra-diapisteytiria/ https://www.ford.gr/cars/electric-explorer#exterior Η Ford έχει και το ηλεκτρικό Capri https://www.ford.gr/cars/electric-capri#capri Γενικά από τι βλέπω στις ταξινομήσεις το Volvo EX30 συνεχίζει να πουλάει πολύ καλά εδώ στην Ελλάδα. Επεξ/σία 13 Ιουλίου από chek2fire 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 16 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου Παρουσιάστηκε το νέο Fiat Grande Panda που θα βγαίνει και αμιγώς ηλεκτρικό αλλά και υβριδικό με πετρέλαιο. Η ηλεκτρική έκδοση θα έχει αυτονομία 320-340 χιλιόμετρα αρα μιλάμε για ένα αυτοκίνητο καθαρά πόλης. Μου αρέσει που έχει δύο σημείο φόρτισης ένα πίσω κλασικό όπου μπορείς να βάλεις το καλώδιο από οποιοδήποτε σταθμό αλλά έχει και μια θύρα μπροστά που βγαίνει ένα καλώδιο από μέσα για να το συνδέει με φορτιστή Η τιμή του θα είναι γύρω στα 28k μπορεί και χαμηλότερα. Θα το δούμε όταν έρθει στην Ελλάδα https://electrek.co/2024/06/14/meet-funky-new-fiat-grande-panda-ev/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2 ώρες πριν, chek2fire είπε Παρουσιάστηκε το νέο Fiat Grande Panda που θα βγαίνει και αμιγώς ηλεκτρικό αλλά και υβριδικό με πετρέλαιο. Η ηλεκτρική έκδοση θα έχει αυτονομία 320-340 χιλιόμετρα αρα μιλάμε για ένα αυτοκίνητο καθαρά πόλης. Μου αρέσει που έχει δύο σημείο φόρτισης ένα πίσω κλασικό όπου μπορείς να βάλεις το καλώδιο από οποιοδήποτε σταθμό αλλά έχει και μια θύρα μπροστά που βγαίνει ένα καλώδιο από μέσα για να το συνδέει με φορτιστή Η τιμή του θα είναι γύρω στα 28k μπορεί και χαμηλότερα. Θα το δούμε όταν έρθει στην Ελλάδα https://electrek.co/2024/06/14/meet-funky-new-fiat-grande-panda-ev/ τρισάθλιο εμφανισιακά και προσβολή για το όνομα Panda 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 1 ώρα πριν, korakios είπε τρισάθλιο εμφανισιακά και προσβολή για το όνομα Panda Και αυτό σε κοινή πλατφόρμα με το c3 νομίζω στηρίζεται.. Γενικά οι Ιταλοί τα τελευταία χρόνια τα έχουν κάνει σκ@τ@ με τα αυτοκίνητα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου Μόλις τώρα, @pnea1973 είπε Και αυτό σε κοινή πλατφόρμα με το c3 νομίζω στηρίζεται.. Γενικά οι Ιταλοί τα τελευταία χρόνια τα έχουν κάνει σκ@τ@ με τα αυτοκίνητα τους. Μόνο το 500ράκι τους έμεινε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα