dtk-386 Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου 30 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Οι οθονες ειναι για πληροφοριες οδηγησης κυριως, και οχι για να στελνεις μηνυματα η να σκρολαρεις stories και reels. Πλέον δίδονται υπερβολικά πολλές πληροφορίες σε αυτές τις οθόνες που σε κάνουν να πάρεις τα μάτια σου από τον δρόμο. Από το να ψάξεις ένα τραγούδι στο πχ spotify, να δεις μία διεύθυνση στο maps έως να αλλάξεις την θερμοκρασία στο κλίμα (βλέπε PSA group) ή να δεις την ταχύτητά σου (βλέπε Tesla). Καταλαβαίνεις τι εννοώ. Το βλέπω καθημερινά και σε μένα. 1
Ntinaras Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου 19 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Πλέον δίδονται υπερβολικά πολλές πληροφορίες σε αυτές τις οθόνες που σε κάνουν να πάρεις τα μάτια σου από τον δρόμο. Από το να ψάξεις ένα τραγούδι στο πχ spotify, να δεις μία διεύθυνση στο maps έως να αλλάξεις την θερμοκρασία στο κλίμα (βλέπε PSA group) ή να δεις την ταχύτητά σου (βλέπε Tesla). Καταλαβαίνεις τι εννοώ. Το βλέπω καθημερινά και σε μένα. Η αλλαγη τραγουδιων ειναι το ιδιο πραγμα με την αλλαγη σταθμων σε FM η CD η MP3 που υπηρχαν τοσα χρονια, αν ειχες τρακαρει αλλαζοντας σταθμο, τοτε θα τρακαρεις αλλαζοντας και τραγουδι στο spotify. Οι οθονες στο αυτοκινητο ειναι σε σωστο υψος ωστε να βλεπεις και τον δρομο ταυτοχρονα, το κινητο που εχεις στα ποδια σου για gps η ο χαρτης που ηταν μισοξεδιπλωμενος και κραταγε ο συνοδηγος, δεν ειναι. Οποτε ειναι σιγουρα πιο ασφαλες. Τωρα για την ταχυτητα, δε μπορω να καταλαβω τι σε ενοχλει, το καντραν στο αυτοκινητο σου δεν το κοιτας δηλαδη? Μαντευεις με ποσο πηγαινεις?
dtk-386 Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου Γράφω ειδικά tesla γιατί η ταχύτητα είναι στην οθονη που είναι στο κέντρο. Για το κλίμα που το έχουν σε υπομενού στην αφής οθόνη δεν είδα να λες κάτι.....Τέλος πάντων εγώ το βλέπω σε εμένα ότι μου αποσπούν την προσοχή πλέον αρκετά. 1
Ntinaras Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου 5 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Γράφω ειδικά tesla γιατί η ταχύτητα είναι στην οθονη που είναι στο κέντρο. Για το κλίμα που το έχουν σε υπομενού στην αφής οθόνη δεν είδα να λες κάτι.....Τέλος πάντων εγώ το βλέπω σε εμένα ότι μου αποσπούν την προσοχή πλέον αρκετά. Για το κλιμα συμφωνω, ουτε εμενα μ αρεσει. Τα αλλα αδιαφορα.
papoys1 Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 14 ώρες πριν, dtk-386 είπε Γράφω ειδικά tesla γιατί η ταχύτητα είναι στην οθονη που είναι στο κέντρο. Για το κλίμα που το έχουν σε υπομενού στην αφής οθόνη δεν είδα να λες κάτι.....Τέλος πάντων εγώ το βλέπω σε εμένα ότι μου αποσπούν την προσοχή πλέον αρκετά. οτι και να λένε κάποιοι ναι συμφωνώ μαζί σου.Εχει τόσες πολλές πληροφορίες μέσω οθόνης που πολλές φορές θα σε προκαλέσει να δεις κάτι και ναι θα σου αποσπάσει την προσοχή παίρνοντας τα μάτια από το δρόμο και πηγαίνοντάς στην οθόνη να δεις. Όπως είπε κάποιος ένα τάμπλετ με μηχανή και ρόδες είναι ρε παιδιά μας αρέσει δε μας αρέσει.🙂
chek2fire Δημοσ. 26 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου Και στα μηχανάκια έχει νόημα το swap μπαταρίας για χρήση μέσα στην πόλη και η Honda δημιουργεί ένα εκτεταμένο τέτοιο δίκτυο στη Ινδία 2
vamvakoolas Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου (επεξεργασμένο) δειτε πως οι Νεοζηλανδοι προσπαθησαν περυσι να φτιαξουν ενα σταθμο $%#να ολα! Μαλιστα αναφερει οτι μαλλον θα ζητησουν επιπλεον τεχνογνωσια απο κινεζους! (παρολο που ενας Κινεζος Μηχανικος τους βοηθησε και ειναι εκει!) Θελουν να εχουν ιδιο σταθμο με τους κινεζους... fun fact? o αυστραλος στη συνεντευξη παραδεχθηκε οτι οι νεοζηλανδοι ειναι πλεον ενα βημα μπροστα σε αυτο και οι κινεζοι...σε αλλο επιπεδο! Η ευρωπη; Κοιμαται.... Επεξ/σία 26 Ιουνίου από vamvakoolas
darkmatinee Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί, αλλά υπάρχει κάποιο site που μπορείς να βρίσκεις τι μπαταρία (κατασκευαστής, χωρητικότητα) έχει το κάθε EV από κάτω;
doctorkostis Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου Στο https://ev-database.org/ έχει αρκετές πληροφορίες. 3
chek2fire Δημοσ. 26 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2 ώρες πριν, vamvakoolas είπε δειτε πως οι Νεοζηλανδοι προσπαθησαν περυσι να φτιαξουν ενα σταθμο $%#να ολα! Μαλιστα αναφερει οτι μαλλον θα ζητησουν επιπλεον τεχνογνωσια απο κινεζους! (παρολο που ενας Κινεζος Μηχανικος τους βοηθησε και ειναι εκει!) Θελουν να εχουν ιδιο σταθμο με τους κινεζους... fun fact? o αυστραλος στη συνεντευξη παραδεχθηκε οτι οι νεοζηλανδοι ειναι πλεον ενα βημα μπροστα σε αυτο και οι κινεζοι...σε αλλο επιπεδο! Η ευρωπη; Κοιμαται.... Ενώ η Κίνα προχωράει τεχνολογικά με τρελούς ρυθμούς κυρίως η Ευρώπη χτενίζεται με κάτι Oύρσουλες αποκομμένοι τελείως από την διεθνή πραγματικότητα. Η Αμερική είναι άλλο κεφάλαιο και οι μόνοι που τους ανταγωνίζονται σε πολλά επίπεδα. 3 1
chek2fire Δημοσ. 27 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου Δεν έχουμε αναφέρει καθόλου το cupra Tavascan ηλεκτρικό
Ntinaras Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 11 ώρες πριν, chek2fire είπε Δεν έχουμε αναφέρει καθόλου το cupra Tavascan ηλεκτρικό Η ζαντα αθλια, καλυτερα να κραταγανε του formentor. Αλλα το υπολοιπο ειναι αψογο. Αργει να βγει ακομα
Ntinaras Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 12 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Εγώ την βρίσκω μια χαρά την ζάντα. μου θυμιζει προπελα απο blender
chek2fire Δημοσ. 28 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 5 ώρες πριν, Ntinaras είπε Η ζαντα αθλια, καλυτερα να κραταγανε του formentor. Αλλα το υπολοιπο ειναι αψογο. Αργει να βγει ακομα εμένα αυτό που δεν μου αρέσει και το κάνουν αρκετά ηλεκτρικά είναι αυτή η μικρή οθόνη-κινητό που έχει μπροστά στο τιμόνι. Πιστεύω ότι εκεί ο οδηγός πρέπει να έχει όλες τις πληροφορίες και σε μεγάλο μέγεθος. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτη την μικρή οθόνη σαν κινητό που βάζουν. Το κάνει και η MG στα δικά της αυτοκίνητα φυσικά και η tesla που την έχει καταργήσει τελείως, άλλο παράδοξο αυτό. Μια και αναφερθήκαμε στην MG όπου νάναι μας έρχεται και το Cyberster πολύ όμορφο αμάξι. Στην Κίνα πάντως συνεχίζουν να βγάζουν αυτοκίνητα, ξεπετάγονται εταιρείες από το πουθενά είναι πλέον πολύ δυσκολο να τους παρακολουθήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα