@pnea1973 Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου Στο δικό μου το seal δεν ζεστενεται καθόλου στο ήλιο παντως. 1
Ntinaras Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 17 ώρες πριν, @pnea1973 είπε Στο δικό μου το seal δεν ζεστενεται καθόλου στο ήλιο παντως. Τι χρωμα ειναι τα καθισματα?
@pnea1973 Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 56 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Τι χρωμα ειναι τα καθισματα? Το γαλάζιο..Ισως και για αυτό!
Burgos Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου Στις 19/6/2024 στις 3:28 ΜΜ, chek2fire είπε καμία σχέση η δερματίνη που λες με αυτό που βάζουν αυτοκίνητα των 50+ χιλιάρικων Προφανώς είναι καλύτερης ποιότητας αλλά το argument μου ήταν στο θέμα ζέστης. Καμία δερματίνη/τεχνόδερμα/"vegan δέρμα" πες το όπως θέλεις, δεν είναι καλύτερο υλικό στη ζέστη από το δέρμα. Με κανονικό καλής ποιότητας δέρμα ποτέ δε ζεσταίνεσαι το καλοκαίρι. 1
dtk-386 Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 10 λεπτά πριν, Burgos είπε Προφανώς είναι καλύτερης ποιότητας αλλά το argument μου ήταν στο θέμα ζέστης. Καμία δερματίνη/τεχνόδερμα/"vegan δέρμα" πες το όπως θέλεις, δεν είναι καλύτερο υλικό στη ζέστη από το δέρμα. Με κανονικό καλής ποιότητας δέρμα ποτέ δε ζεσταίνεσαι το καλοκαίρι. καλύτερο όλων το υφασματάκι. ειδικά Ελλάδα μόνο ύφασμα. 3
Burgos Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε καλύτερο όλων το υφασματάκι. ειδικά Ελλάδα μόνο ύφασμα. Τι να σου πω. Στο ένα αυτοκίνητο έχω ύφασμα, στο άλλο δέρμα (μπεζ βέβαια που δεν τραβάει όλη την κάψα του ήλιου). Το ύφασμα τον χειμώνα είναι μια χαρά αλλά το καλοκαίρι καίει. Το δέρμα χειμώνα καλοκαίρι το νιώθω στην ίδια σχεδόν θερμοκρασία. Ποτέ κρύο, ποτέ ζεστό. 1
Ntinaras Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου Το καλυτερο ειναι το διχτυ που εχουν οι καρεκλες γραφειου 3
dtk-386 Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου 7 ώρες πριν, Ntinaras είπε Το καλυτερο ειναι το διχτυ που εχουν οι καρεκλες γραφειου Το καλύτερο είναι η ψάθα στο αμάξι του Ωνάση. Μπαίνεις και σε mood παραλίας. 2 1 2
gothrylos Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Στις 10/6/2024 στις 11:48 ΜΜ, Doubt είπε Σε ΙΧ δεν πρόκειται να "πιάσει" αυτό. Βρίσκομαι αυτήν την εβδομάδα στην Xiamen για επαγγελματικό ταξίδι. Πριν λίγο ήμουν στο εταιρικό αυτοκίνητο (Nio EC6) του συνεργάτη μας και πήγαμε σε τέτοιο σταθμό αλλαγής μπαταρίας (Nio Charging Station). Φτάσαμε απέξω και κάτι πάτησε στο infotainment και το αμάξι πάρκαρε μόνο του μέσα και έγινε η αλλαγή της μπαταρίας σε δύο λεπτά. Εντυπωσιακό. Δεν βγήκαμε καθόλου από το αυτοκίνητο. Btw μπήκα και σε άλλο εταιρικό αυτοκίνητο. Στο Huawei Aito M9. Τί αμαξάρα ήταν αυτή! Γενικά δεν υπάρχουν τα αυτοκίνητα που οδηγανε εδω. 3 1
Doubt Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 4 ώρες πριν, gothrylos είπε Βρίσκομαι αυτήν την εβδομάδα στην Xiamen για επαγγελματικό ταξίδι. Πριν λίγο ήμουν στο εταιρικό αυτοκίνητο (Nio EC6) του συνεργάτη μας και πήγαμε σε τέτοιο σταθμό αλλαγής μπαταρίας (Nio Charging Station). Φτάσαμε απέξω και κάτι πάτησε στο infotainment και το αμάξι πάρκαρε μόνο του μέσα και έγινε η αλλαγή της μπαταρίας σε δύο λεπτά. Εντυπωσιακό. Δεν βγήκαμε καθόλου από το αυτοκίνητο. Αν ήταν δικό σου, θα άλλαζες τη μπαταρία σου με μια άλλη στην τύχη;
@pnea1973 Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 2 ώρες πριν, Doubt είπε Αν ήταν δικό σου, θα άλλαζες τη μπαταρία σου με μια άλλη στην τύχη; Μπορεί να μη αγοράζεις μπαταρία αλλά να νοικιάζεις. Δεν ξέρουμε πως λειτουργεί εκεί τι σύστημα.
gothrylos Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 15 ώρες πριν, Doubt είπε Αν ήταν δικό σου, θα άλλαζες τη μπαταρία σου με μια άλλη στην τύχη; Ναι. Σε αυτό δεν έχεις άδικο. 1
basilis_k6 Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου (επεξεργασμένο) εχει ερθει και στην ευρωπη αλλα ακομα ειναι πολυ πολυ λιγες οι τοποθεσιες. μπορεις να αγοράσεις αμαξι με αλλα και χωρίς μπαταρία και πληρωνεις με το μηνα. ειναι ενδιαφέρον, αν εχεις στην πολη σου τέτοιο σταθμό. επισης βγαζει ομορφα αυτοκίνητα η νιο https://carnewschina.com/2022/11/25/everything-you-wanted-to-know-about-nios-baas-in-the-eu-but-were-afraid-to-ask/ προς το παρον ειναι πολυ ακριβα και τα αμαξια της και οι αλλαγες μπαταριας Επεξ/σία 23 Ιουνίου από basilis_k6 2
Doubt Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 5 ώρες πριν, basilis_k6 είπε προς το παρον ειναι πολυ ακριβα και τα αμαξια της και οι αλλαγες μπαταριας Ε μα.. αν πληρώνεις 15 λεπτά την κιλοβατώρα στο φορτιστή και η αλλαγή μπαταρίας σου βγαίνει 30 λεπτά η κιλοβατώρα λόγω παροχής υπηρεσίας κλπ κλπ το παιχνίδι είναι χαμένο από χέρι. Για ταξί σε μεγάλη πόλη που δεν πρέπει να χάνει χρόνο σε φορτίσεις, βλέπω μια λογική. 1
@pnea1973 Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Doubt είπε Ε μα.. αν πληρώνεις 15 λεπτά την κιλοβατώρα στο φορτιστή και η αλλαγή μπαταρίας σου βγαίνει 30 λεπτά η κιλοβατώρα λόγω παροχής υπηρεσίας κλπ κλπ το παιχνίδι είναι χαμένο από χέρι. Για ταξί σε μεγάλη πόλη που δεν πρέπει να χάνει χρόνο σε φορτίσεις, βλέπω μια λογική. Ναι αλλά άμα πχ αγοράζεις αυτοκίνητο 15.000 πιο κάτω και νοικιάζεις την μπαταρία μπορεί και να συμφέρει. Επίσης τουλάχιστον Ελλάδα ή φόρτιση σε dc είναι 0.50 και πάνω!!!! Σε κάθε περίπτωση δεν νομίζω να το δούμε Ελλάδα οπότε.... Πάντως είναι ωραίο σαν σύστημα. Επεξ/σία 23 Ιουνίου από @pnea1973
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα