chek2fire Δημοσ. 17 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 1 ώρα πριν, @pnea1973 είπε Η tesla έχει μήνυμα ότι μετά από καπό ημερομηνία θα έχει έξτρα δασμούς. Οι άλλες δεν έχουν ανακοινώσει κάτι σωστά; H Tesla γιατί να έχει δασμούς? 4 ώρες πριν, Axelq είπε Εργάζομαι σαν εξωτερικός πωλητής σε εταιρεία και πρέπει να παραδώσω το αυτοκίνητο που μου έχουν δώσει και να βρω ένα leasing με περίπου 500€/μήνα. Δε συνεργαζόμαστε συγκεκριμένα με κάποια εταιρεία οπότε μπορώ να επιλέξω όποια συμφέρει περισσότερο, απλά είδα πως γίνεται ένας χαμός με επιλογές Υπάρχουν κλασικά οι Avis, Hertz, LeasePlan κλπ ακόμα και η Spotawheel έχει leasing και στα μεταχειρισμένα της τώρα. Οι μετακινήσεις που κάνω είναι 90% εκτός πόλης, 25 - 30k χιλιόμετρα τον χρόνο. Μεγαλύτερη διαδρομή την ίδια μέρα Θεσσαλονίκη - Κομοτηνή και πίσω, περίπου 500 χιλ. Ψάχνω για κάτι άνετο, με cruise control και καλή ηχομόνωση, σκέφτομαι για Plug-In και λίγο το αμιγώς ηλεκτρικά, βέβαια από ότι έχω δει σχεδόν όλα τα εργοστάσια που επισκέπτομαι έχουν φορτιστές. Αν κοιτάξεις για ηλεκτρικό θα πρέπει να δεις να έχει αυτονομία πάνω από 400 χιλιόμετρα. 1
@pnea1973 Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, chek2fire είπε H Tesla γιατί να έχει δασμούς? Γιατί μάλλον κάποια φτιάχνονται Κίνα. 1
ghostaki Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 21 hours ago, Axelq said: Εργάζομαι σαν εξωτερικός πωλητής σε εταιρεία και πρέπει να παραδώσω το αυτοκίνητο που μου έχουν δώσει και να βρω ένα leasing με περίπου 500€/μήνα. Δε συνεργαζόμαστε συγκεκριμένα με κάποια εταιρεία οπότε μπορώ να επιλέξω όποια συμφέρει περισσότερο, απλά είδα πως γίνεται ένας χαμός με επιλογές Υπάρχουν κλασικά οι Avis, Hertz, LeasePlan κλπ ακόμα και η Spotawheel έχει leasing και στα μεταχειρισμένα της τώρα. Οι μετακινήσεις που κάνω είναι 90% εκτός πόλης, 25 - 30k χιλιόμετρα τον χρόνο. Μεγαλύτερη διαδρομή την ίδια μέρα Θεσσαλονίκη - Κομοτηνή και πίσω, περίπου 500 χιλ. Ψάχνω για κάτι άνετο, με cruise control και καλή ηχομόνωση, σκέφτομαι για Plug-In και λίγο το αμιγώς ηλεκτρικά, βέβαια από ότι έχω δει σχεδόν όλα τα εργοστάσια που επισκέπτομαι έχουν φορτιστές. Αν ο λόγος που σκέφτεσαι εξηλεκτρισμένα μοντέλα είναι οι περιβαλλοντικές ανησυχίες ή και κάποια πιθανή φοροελάφρυνση / επιδότηση, τότε ΟΚ. Αλλά με το 90% των χιλιομέτρων να γίνονται εκτός πόλης μήπως να σκεφτόσουν ένα θερμικό (είτε βενζίνη είτε πετρέλαιο); Προς το παρόν κανένα ηλεκτρικό δε βγάζει πρακτικά 500χλμ στην Εθνική με μια φόρτιση και ίσως να θες να αποφύγεις την εξάρτηση από τον φορτιστή του πελάτη για διάφορους λόγους. Επίσης, τα PHEV δε νομίζω ότι έχουν κάποιο πλεονέκτημα σε συνθήκες εθνικής με σταθερές ταχύτητες, ίσα ίσα που τσάμπα θα κουβαλάς έξτρα βάρος. Βέβαια έχουν πλεονέκτημα στα υπόλοιπα 10% των χιλιομέτρων που κάνεις. Για ήσυχο μοντέλο δες ίσως Audi A3, νομίζω έχουν καλή ηχομόνωση και είναι άνετα σε ταξίδι. 3
chek2fire Δημοσ. 18 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου και η διαφήμιση για το ΚΙΑ EV3 και αυτό εδώ μου αρέσει της tesla και αυτό έχει ενδιαφέρον για την ζωή της μπαταρίας και πόσο είναι καλό να την φορτίζουμε. Και εδώ λέει όχι για συχνές φορτίσεις αλλά για 40% αποφόρτιση και 60% φόρτιση πάντως να μην μένει αρκετές μέρες φορτισμένη σε full φορτίο. Aν κάνεις αυτό οι έρευνες δείχνουν ότι μπορούν οι μπαταρίες να κρατήσουν ακόμα και 16 χρόνια. 1
gbras Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου On 16/06/2024 at 20:46, Axelq said: Εργάζομαι σαν εξωτερικός πωλητής σε εταιρεία και πρέπει να παραδώσω το αυτοκίνητο που μου έχουν δώσει και να βρω ένα leasing με περίπου 500€/μήνα. Δε συνεργαζόμαστε συγκεκριμένα με κάποια εταιρεία οπότε μπορώ να επιλέξω όποια συμφέρει περισσότερο, απλά είδα πως γίνεται ένας χαμός με επιλογές Υπάρχουν κλασικά οι Avis, Hertz, LeasePlan κλπ ακόμα και η Spotawheel έχει leasing και στα μεταχειρισμένα της τώρα. Οι μετακινήσεις που κάνω είναι 90% εκτός πόλης, 25 - 30k χιλιόμετρα τον χρόνο. Μεγαλύτερη διαδρομή την ίδια μέρα Θεσσαλονίκη - Κομοτηνή και πίσω, περίπου 500 χιλ. Ψάχνω για κάτι άνετο, με cruise control και καλή ηχομόνωση, σκέφτομαι για Plug-In και λίγο το αμιγώς ηλεκτρικά, βέβαια από ότι έχω δει σχεδόν όλα τα εργοστάσια που επισκέπτομαι έχουν φορτιστές. Δεν υπαρχει απολυτως κανενας λογος να πας σε plugin. Υποθετω οτι ακομα και αν δεν εχεις θεση σταθμευσης σου πληρωνουν τις φορτισεις.
Nabuko Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Έχει βγάλει ο Σφακιανάκης μια προσφορά για το BYD Atto 3 με χαμηλότερη τιμή και δωρεάν service για 3 χρόνια. Δεν ξέρω αν αξίζει ή όχι https://www.newsauto.gr/news/etimoparadoto-to-byd-atto-3-me-nea-chamiloteri-timi/ 1
Doubt Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Έχει βγάλει ο Σφακιανάκης μια προσφορά για το BYD Atto 3 με χαμηλότερη τιμή και δωρεάν service για 3 χρόνια. Δεν ξέρω αν αξίζει ή όχι https://www.newsauto.gr/news/etimoparadoto-to-byd-atto-3-me-nea-chamiloteri-timi/ Όχι πως τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνω 100% αλλά στο δέρμα vegan χάθηκα τελείως 4
@pnea1973 Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 3 ώρες πριν, Nabuko είπε Έχει βγάλει ο Σφακιανάκης μια προσφορά για το BYD Atto 3 με χαμηλότερη τιμή και δωρεάν service για 3 χρόνια. Δεν ξέρω αν αξίζει ή όχι https://www.newsauto.gr/news/etimoparadoto-to-byd-atto-3-me-nea-chamiloteri-timi/ Το οδήγησα για 1ημερα.-Αν σου αρέσει στο αισθητικό κομμάτι αγόρασε το. 1
gbras Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 6 hours ago, Nabuko said: Έχει βγάλει ο Σφακιανάκης μια προσφορά για το BYD Atto 3 με χαμηλότερη τιμή και δωρεάν service για 3 χρόνια. Δεν ξέρω αν αξίζει ή όχι https://www.newsauto.gr/news/etimoparadoto-to-byd-atto-3-me-nea-chamiloteri-timi/ Σε αυτα τα λεφτα τι παιρνεις καλυτερο? Σαφως και αξιζει. 3
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 15 ώρες πριν, Doubt είπε Όχι πως τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνω 100% αλλά στο δέρμα vegan χάθηκα τελείως Ειναι ενας winwin μαρκετινιστικος τροπος για να πουν οτι βαλανε πλαστικο. Ετσι κερδιζεις και τους vegan, και τους παραδοσιακους που θελουν "δερμα" 4
chek2fire Δημοσ. 19 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου επειδή και το δικό μου έχει το και καλά vegan δέρμα δεν καταλαβαίνεις και διαφορά από ένα κανονικό δέρμα συν ότι δεν ζεσταίνει όπως το δέρμα 1
Burgos Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 1 ώρα πριν, chek2fire είπε επειδή και το δικό μου έχει το και καλά vegan δέρμα δεν καταλαβαίνεις και διαφορά από ένα κανονικό δέρμα συν ότι δεν ζεσταίνει όπως το δέρμα Το δέρμα δεν ζεσταίνει επειδή αναπνέει. Τα υποκατάστατα ζεσταίνουν. Σε ένα μόνο αυτοκίνητο είχα δερματίνη και ήταν ανυπόφορο το καλοκαίρι. Και προφανώς δεν έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.
chek2fire Δημοσ. 19 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 24 λεπτά πριν, Burgos είπε Το δέρμα δεν ζεσταίνει επειδή αναπνέει. Τα υποκατάστατα ζεσταίνουν. Σε ένα μόνο αυτοκίνητο είχα δερματίνη και ήταν ανυπόφορο το καλοκαίρι. Και προφανώς δεν έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. καμία σχέση η δερματίνη που λες με αυτό που βάζουν αυτοκίνητα των 50+ χιλιάρικων 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα