@pnea1973 Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Εγώ από την άλλη δεν θα πήγαινα ποτέ ούτε σε tesla ούτε σε I Phone. Βέβαια στο x θα πηγαίνα το tesla. Όταν ο elon το ρίξει στα 40κ μπορεί να το σκεφτώ. Εδώ η alfa έκανε αυτοκίνητο φασόν με την peugeot!!!! Εντωμεταξύ, αυτοί που λένε για τη επικινδυνοτητα της μπαταρίας, χθες είδαν το βυτιοφόρο;;;; Θέλω να πω ότι πρέπει να κάνουμε νέες διαδικασίες όχι να αφοριζουμε χωρίς να ξέρουμε απλά με ότι ακούμε ή διαβάσαμε.. Επεξ/σία 8 Ιουνίου από @pnea1973
chek2fire Δημοσ. 8 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου Σε έρευνες τα αυτοκίνητα με μπαταρίες έχουν 30 φορές λιγότερες πιθανότητες για έκρηξη από ότι ένα εσωτερικής καύσης. Μην πούμε τώρα από τις νοθευμένες βενζίνες πόσα αυτοκίνητα πιάνουν φωτιά στα καλά καθούμενα. Oλοι όσοι κυκλοφορούμε έχουμε δει τέτοιες καταστάσεις εδώ στην Ελλάδα που έχουν στοιχίσει και ζωές.\ Tώρα για να επανέλθουμε εδώ μια παρουσιάση του G9 της xpeng 2
@pnea1973 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Να το φέρω Γιάννενα που κάθε μήνα ξεφύτρωνει και ένας κυκλικός κόμβος για να μου πει κάποια στιγμή "αντε γ... Σου.... Οδηγα μόνος σου ".... Πέρα από την πλάκα έχω δει πολλά βίντεο και είναι εντυπωσιακά. Επεξ/σία 10 Ιουνίου από @pnea1973 1
chek2fire Δημοσ. 10 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου εντυπωσιακό που θα πάει η τεχνολογία στο άμεσο μέλλον
Ntinaras Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Στις 7/6/2024 στις 8:01 ΜΜ, Doubt είπε Έτσι λέγανε κάποτε και για τα κινητά xiaomi huawei etc.. τα λέμε σε 2-3 χρόνια. Βεβαια οταν ξεκινησαν ολα αυτα, υπηρχαν και κατι αλλα κινεζικα, doogee,cubot,leagoo,meizu και αλλες, που πλεον πουλανε ενα κινητο το χρονο. Θελει ακομα καιρο να σταθεροποιηθει η αγορα. Οποτε σε "αγνωστες" μαρκες εγω θα πηγαινα μονο με leasing Που εχει ανυπαρκτο ρισκο. Επισης, μη ξεχνατε και το κοστος συντηρησης, που αν εχω καταλαβει καλα, μονο η tesla εχει ανυπαρκτο κοστος συντηρησης, ενω αλλες εταιριες γδερνουν στα υποχρεωτικα σερβις ... 1
Doubt Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 2 ώρες πριν, chek2fire είπε εντυπωσιακό που θα πάει η τεχνολογία στο άμεσο μέλλον Σε ΙΧ δεν πρόκειται να "πιάσει" αυτό.
chek2fire Δημοσ. 13 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου Συνεχίζω να βλέπω τις ταξινομήσεις που γίνονται στην Ελλάδα και μου κάνει εντύπωση το πόσο καλά πουλάει το Volvo EX30 https://www.evstats.gr/el/makers μόνο για χθες γίνανε 11 ταξινομήσεις αλλά γενικά είναι καθημερινό αυτό με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Η σχεδιάση του θυμίζει και ερκετά το KIA EV3 άλλο ένα πάρα πολύ όμορφο αμάξι της ίδιας κατηγορίας https://www.kia.com/gr/nea-modela/ev-3/premiere/ έχουμε και το καινούργιο Peugot E3008 ενώ εντυπωσιακό και το νέο video από τις δυνατότητες της αυτόματης οδήγησης του Tesla
newlynx Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, chek2fire είπε Συνεχίζω να βλέπω τις ταξινομήσεις που γίνονται στην Ελλάδα και μου κάνει εντύπωση το πόσο καλά πουλάει το Volvo EX30 Αναγνωρισμένη μάρκα, μικρό και ευέλικτο μέγεθος (ότι πρέπει για πόλη), ικανοποιητικοί(;) χώροι νομίζω είναι οι αιτίες. Και στην Ευρώπη είναι ψηλά (https://insideevs.com/news/721503/europe-plugin-car-sales-april2024/) Results in January-April 2024: Tesla Model Y - 67,560 Tesla Model 3 - 31,731 Volvo EX30 - 22,283 Audi Q4 e-tron - 21,443 Volvo XC60 PHEV - 19,280 Volvo XC40 - 19,131 (18,073 BEVs + 1,058 PHEVs) Peugeot e-208 - 18,828 Skoda Enyaq iV - 18,162 MG 4 - 17,668 BMW i4 - 16,684 Επεξ/σία 14 Ιουνίου από newlynx 1
definitio Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Spoiler Το ότι μας ενθουσιάζει η μετακίνηση χωρίς συμμετοχή του οδηγού, αλλά στα πλαίσια της αγοράς ενός αρκετά ακριβού ατομικού αυτοκινήτου, με τα όσα κόστη αυτό συνεπάγεται, μού φαίνεται παράδοξο... ...τότε θα έπρεπε να εστιάζαμε περισσότερο στα ΜΜΜ, ίσως με τη προσθήκη πρόσθετων μικρότερων & πιο χωρικά περιορισμένων στις διαδρομές τους λεωφορείων και σε συγκοινωνιακές μελέτες που θα εξυπηρετούσαν περισσότερο και μαζικές και πιο τοπικά προσδιορισμένες ανάγκες. Το να αναλογίζομαι την ατομική αγορά ενός αυτοκινήτου το οποίο θα μπορούσα να μην οδηγώ ο ίδιος, μού φαίνεται σαν να θέλεις - και υπο προϋποθέσεις να μπορούσες να έχεις - μια πανέμορφη γυναίκα αλλά να προτιμάς να τη βλέπεις να αυτο-ικανοποιείται...σαν να επικράτησε στα ήθη ο ψηφιακός αποστασιοποιημένος ερωτισμός, ένα πράγμα... ...δλδ ντάξει δεν χαλάει και το παραπάνω, για όλα υπάρχει χώρος κι όπως τη βρίσκει κανείς... 1
Axelq Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου Εργάζομαι σαν εξωτερικός πωλητής σε εταιρεία και πρέπει να παραδώσω το αυτοκίνητο που μου έχουν δώσει και να βρω ένα leasing με περίπου 500€/μήνα. Δε συνεργαζόμαστε συγκεκριμένα με κάποια εταιρεία οπότε μπορώ να επιλέξω όποια συμφέρει περισσότερο, απλά είδα πως γίνεται ένας χαμός με επιλογές Υπάρχουν κλασικά οι Avis, Hertz, LeasePlan κλπ ακόμα και η Spotawheel έχει leasing και στα μεταχειρισμένα της τώρα. Οι μετακινήσεις που κάνω είναι 90% εκτός πόλης, 25 - 30k χιλιόμετρα τον χρόνο. Μεγαλύτερη διαδρομή την ίδια μέρα Θεσσαλονίκη - Κομοτηνή και πίσω, περίπου 500 χιλ. Ψάχνω για κάτι άνετο, με cruise control και καλή ηχομόνωση, σκέφτομαι για Plug-In και λίγο το αμιγώς ηλεκτρικά, βέβαια από ότι έχω δει σχεδόν όλα τα εργοστάσια που επισκέπτομαι έχουν φορτιστές.
@pnea1973 Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου Η tesla έχει μήνυμα ότι μετά από καπό ημερομηνία θα έχει έξτρα δασμούς. Οι άλλες δεν έχουν ανακοινώσει κάτι σωστά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα