gbras Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 4 minutes ago, moysatos79 said: Το θέμα με τα Tesla είναι η χαμηλή ποιότητα. Και δεν εννοώ τριξίματα στο εσωτερικό,αλλά πολύ σοβαρότερα. Απο την άλλη εχουν πολύ ανταγωνιστική τιμή. Νομίζω οτι ακόμα η αγορά ηλεκτροκίνητου είναι μεγάλο ρίσκο γιατί τα μοντέλα και οι υποδομές βρίσκονται σε βρεφικό επίπεδο. Εχεις μεινει κατι χρονια πισω. Τιποτα απο αυτα δεν ισχυει πλεον.. Ειδικα το καινουργιο Μ3 εχει φοβερη ποιοτητα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Ένα άλλο εντυπωσιακό ηλεκτρικό από την Nissan είναι το Ariya https://www.nissan.gr/vehicles/new-vehicles/ariya-2021.html Την ευρωπαική αγορά αν και δεν την έχω σε μεγάλη εκτίμηση ας γράψουμε και για το Skoda Enyaq και άλλο ένα video από την νέα έκδοση του 2024 του Tesla model 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JLEE Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Βρε παιδιά το Tesla Model 3 δεν σας φαίνεται άσχημο? Έχει το πιο άσχημο καλούπι που έχω δει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, JLEE είπε Βρε παιδιά το Tesla Model 3 δεν σας φαίνεται άσχημο? Έχει το πιο άσχημο καλούπι που έχω δει! Το προηγούμενο μου άρεσε. Το νέο καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, liakjim είπε Το προηγούμενο μου άρεσε. Το νέο καθόλου. Εμένα ανάποδα. Το καινούριο μ'αρέσει πιο πολύ απο το παλιό. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 και μένα μου αρέσει περισσότερο από το παλιό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Το καινούργιο είναι πιο ωραίο αλλά γούστα είναι αυτά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warewolf Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μια έξτρα προσοχή να δοθεί στο κόστος μπαταριών, όταν έρθει η ώρα τους. Προχθές τυχαία έβλεπα ένα βίντεο στο οποίο ο ιδιοκτήτης ενός ηλεκτρικού οχήματος, κλήθηκε να πληρώσει για την αντικατάσταση μπαταριών (από βλάβη δικής του υπαιτιότητας ) ποσό με κόστος μεγαλύτερο από το ίδιο το αυτοκίνητο. Ναι υπερβολικό, αφορούσε άλλη χώρα, άλλο νόμισμα. Αλλά και πάλι αν και υπερβολικό ως παράδειγμα, θέλω να το χρησιμοποιήσω για να επιστήσω την προσοχή στο κόστος μπαταριών που μπορεί να χρεώνει ο εκάστοτε κατασκευαστής αυτοκινήτων. https://www.youtube.com/watch?v=dr3mFzh0KSk Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2023 από warewolf 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Spoiler 10 ώρες πριν, warewolf είπε Μια έξτρα προσοχή να δοθεί στο κόστος μπαταριών, όταν έρθει η ώρα τους. Προχθές τυχαία έβλεπα ένα βίντεο στο οποίο ο ιδιοκτήτης ενός ηλεκτρικού οχήματος, κλήθηκε να πληρώσει για την αντικατάσταση μπαταριών (από βλάβη δικής του υπαιτιότητας ) ποσό με κόστος μεγαλύτερο από το ίδιο το αυτοκίνητο. Ναι υπερβολικό, αφορούσε άλλη χώρα, άλλο νόμισμα. Αλλά και πάλι αν και υπερβολικό ως παράδειγμα, θέλω να το χρησιμοποιήσω για να επιστήσω την προσοχή στο κόστος μπαταριών που μπορεί να χρεώνει ο εκάστοτε κατασκευαστής αυτοκινήτων. https://www.youtube.com/watch?v=dr3mFzh0KSk καλύτερα να μείνει το παρών νήμα για όσους θέλουν να αγοράσουν ηλεκτρικό επειδή το γουστάρουν ,φαντάζομαι έχουν λάβει υπόψιν όλες τις παραμέτρους , γνωρίζουν που μπορούν να βάλουν aftermarket μπαταρίες (αν χρειαστεί) , κόστη , ασφάλειες κτλ τώρα αν κάποιο μοντέλο παρουσιάζει πρόβλημα , άλλο θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 22 hours ago, warewolf said: Μια έξτρα προσοχή να δοθεί στο κόστος μπαταριών, όταν έρθει η ώρα τους. Προχθές τυχαία έβλεπα ένα βίντεο στο οποίο ο ιδιοκτήτης ενός ηλεκτρικού οχήματος, κλήθηκε να πληρώσει για την αντικατάσταση μπαταριών (από βλάβη δικής του υπαιτιότητας ) ποσό με κόστος μεγαλύτερο από το ίδιο το αυτοκίνητο. Ναι υπερβολικό, αφορούσε άλλη χώρα, άλλο νόμισμα. Αλλά και πάλι αν και υπερβολικό ως παράδειγμα, θέλω να το χρησιμοποιήσω για να επιστήσω την προσοχή στο κόστος μπαταριών που μπορεί να χρεώνει ο εκάστοτε κατασκευαστής αυτοκινήτων. https://www.youtube.com/watch?v=dr3mFzh0KSk Για αυτο κανουμε μικτη ασφαλιση. Επισης η Hyundai στα ηλεκτρικα τα υπερχρεωνει. Τα service ειναι αδικαιολογητα υψηλα και τα απαιτει καθε χρονο. Ειναι ενα θεμα οτι πολλα ηλεκτρικα δεν μπορουν να πανε σε εξωτερικο συνεργειο για να φτιαχτουν. Τουλαχιστον εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Τι αναγκες για range εχεις? Εγω θα πηγαινα ειτε στο ioniq 5 ειτε στο mg4 αλλα δες και το ford mustang mach e 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, gbras είπε Για αυτο κανουμε μικτη ασφαλιση. Επισης η Hyundai στα ηλεκτρικα τα υπερχρεωνει. Τα service ειναι αδικαιολογητα υψηλα και τα απαιτει καθε χρονο. Ειναι ενα θεμα οτι πολλα ηλεκτρικα δεν μπορουν να πανε σε εξωτερικο συνεργειο για να φτιαχτουν. Τουλαχιστον εδω. Το κακό είναι ότι οι μικτές που κοιτάω τώρα πάνε από 1300-2000€ το χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Στις 19/12/2023 στις 11:48 ΠΜ, Silverage είπε Το κακό είναι ότι οι μικτές που κοιτάω τώρα πάνε από 1300-2000€ το χρόνο. οι μικτές είναι αναλόγως του ποσού που θέλεις να σου καλύψουν. Αν θέλεις 100% κάλυψη ιδίως για κλοπή για αυτοκίνητα που πλησιάζουν η ξεπερνάνε τα 40 χιλιάρικα λογικό είναι να είναι τόσο υψηλές. Πάντως το τελευταίο διάστημα βλέπω όλο και περισσότερα ηλεκτρικά στο δρόμο μην πω όλα είναι tesla. To model Y που το είδα και δύο φορές τις τελευταίες δύο μέρες είναι αρκετά αμερικανικής νοοτροπίας η σχεδίαση του. Δηλαδή αρκετά φουσκωμένο αμάξωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aekkosto Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Παραλαμβάνω σε 1 βδομάδα το i4 edrive 35, full extra. Είχα δει και το model 3, αλλά είναι πολύ ψευτικο ρε παιδία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 15 hours ago, Aekkosto said: Παραλαμβάνω σε 1 βδομάδα το i4 edrive 35, full extra. Είχα δει και το model 3, αλλά είναι πολύ ψευτικο ρε παιδία. Καλοταξιδο, ωραιο αυτοκινητο! Σιγουρα πιο καλαισθητο και ποιοτικο απο tesla. Στην Τesla βεβαια παιρνεις και αλλα πραγματα, καλυτερο software, δικτυο φορτιστων κλπ. Οπως και να εχει ειναι πολυ καλη επιλογη το i4. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα