Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, gbak είπε

800€ για τακακια ? 🤣  ελεος που εισαι μαν , ουτε στο UK δεν μου ζηταγανε τοσα, εγω τα κανω ολα μονος μου , ειναι πανευκολες δουλειες αυτες , μην σαν τρωνε τζαμπα λεφτα .

καλα το ηλεκτρικο προφανως δεν εχει τιποτα στο service  λογικα μονο υγρο καθαριστικο παμπριζ αντε καμια επιθεωρηση το σασι  , ελαστικα και κανα λαμπακι καμενο

Εντωμεταξύ ένα από τα ελάχιστα service που θέλει το ηλεκτρικό είναι τα τακάκια 😂

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Papakaliati είπε

Land Rover σε evoque, Discovery Sport 1200 ευρώ για αλλαγή δισκόφρενα θελανε. Τα τακακια μόνο 700 κοντά. Και το κερασάκι στην τούρτα, δεν τα έβρισκες πουθενά τα κατάλληλα από τρίτα μαγαζιά και αντιπροσώπους Brembo, ούτε καν σε όλη την Γερμανία που εψαξα. 

Με τόσα λεφτά που ζητάνε αλλάζεις και βάζεις after market αγωνιστικά 😶

Δημοσ.
3 hours ago, Papakaliati said:

Land Rover σε evoque, Discovery Sport 1200 ευρώ για αλλαγή δισκόφρενα θελανε. Τα τακακια μόνο 700 κοντά. Και το κερασάκι στην τούρτα, δεν τα έβρισκες πουθενά τα κατάλληλα από τρίτα μαγαζιά και αντιπροσώπους Brembo, ούτε καν σε όλη την Γερμανία που εψαξα. 

νταξ λογικο δεδομενου της φιρμας και δισκοι, καταλαβα τωρα

αλλα και παλι θυμαμαι και σε M140i 345mm και ακομα και στο clubsport που εχω με 340mm δισκους τακακια δισκοι και περαστικα δεν ημουν πανω απο τα 400 ευρο .

Δημοσ.
2 ώρες πριν, denthnpalevw είπε

Καλό βλέπω το ινστερ.

Δεν ξέρω γιατί.

Το καλό βλέπω πολύ 

Ηδα ηδη ενα στο δρομο χτες.

Δημοσ.

Στα τακάκια να ξέρετε την ποιότητα του αρχικής τοποθέτησης υλικού δεν έχει καμία "έξω" επιλογή ακόμα και να λένε ότι είναι ΟΕΜ κλπ.

Το aftermarket ίσως να έχει αντοχή στη θερμοκρασία (αν είναι "σπορ") αλλά μάλλον θα σου σκίζει το δίσκο και θα κάνει παραπάνω θόρυβο ενώ θα έχει και λιγότερη αντοχή στο χρόνο/χρήση. Αν μπει απλό μοντέλο θα είναι απλά παντού χειρότερο (έως και επικίνδυνο, μου έχει τύχει).

Από την άλλη το πραγματικό ΟΕΜ έχει τόσο κόστος (συχνά 3πλάσιο) που σαν απόδοση/τιμή δεν αξίζει.

Έκανα μπρος/πίσω τα ελαστικά μου στο MODEL Y στα 25Κ. Οι δίσκοι είναι καινούργιοι (κανένα "νύχι" στην αφή). Η άλλη όψη είναι ότι τα τακάκια έκαναν 20.000χλμ να στρώσουν! 😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...