Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, teodor_ch είπε

0-100 σε 5.5"

2.2 τόνοι

και ΠΙΣΩ ΤΑΜΠΟΥΡΑ!!!!!!

να μήν μιλήσω για τα 135 kW φόρτισης εν έτη 2025 όταν τα κινέζικα πιάνουν >400 !!!

Δοκιμή: Cupra Tavascan VZ 340 PS 77 KWh 4WD - NewsAuto.gr

ΥΓ. Είμαι σίγουρος ότι σταματάει, δεν αμφισβητώ αυτό.

Γι αυτο δε θα πουλησει ουτε ενα. Παρολο που ειναι πανεμορφο.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στην έκθεση που το είχα δει με είχε εντυπωσιάσει η ποιότητα των υλικών και συναρμολόγησης στο εσωτερικό του πάντως. Νομίζω μόνο το xc90 έδειχνε καλύτερο, όσο υπερβολικό και να ακούγεται. Πανέμορφο κιόλας.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Papakaliati είπε

Δεν θα είναι έτσι το GLB (δεν θα λέγεται EQB). Πιο κοντά στο GLC φέρνει αυτό.

Απ ότι έχω  δει και από άλλες πηγές το EQB, (που και τώρα είναι μεγάλο σε μέγεθος) θα  είναι κάπου εκεί. Μην σε παραπλανά το Thumbnail, το οποίο ειναι προφανως λάθος, η μασκα δεν θα ειναι ετσι. Αυτη η μάσκα όντως παραπέμπει σε GLC. 

Σε κάθε περίπτωση ελπίζω να κρατήσει το σημερινό μέγεθος αν και για το εσωτερικό του δεν τρελαίνομαι. Οι χώροι πάντως είναι καλοί. και στον κατάλληλο χρωματισμό εσωτερικού θα δείχνει πολύ καλύτερα. 

Ας δούμε πως θα είναι και το EQC.  

για τα δύο δεν έχουν τρελλές πωλήσεις αλλά τα έχουν και παρατημένα για 4-5 χρόνια.

Δημοσ.

Καλησπέρα! Πήγα να κάνω την αίτηση για επιδότηση για ηλεκτρικό μοτοποδήλατο. Δεν την δέχεται επειδή λέει δεν υπάρχουν διαθέσιμοι πόροι. Όταν ανανεωθούν, πως θα το μάθω; Πρέπει να μπαίνω τακτικά σε κάποιο site; Θα ξαναμπούν πόροι για το "Κινούμαι ηλεκτρικά 3"; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sp3cial είπε

Καλησπέρα! Πήγα να κάνω την αίτηση για επιδότηση για ηλεκτρικό μοτοποδήλατο. Δεν την δέχεται επειδή λέει δεν υπάρχουν διαθέσιμοι πόροι. Όταν ανανεωθούν, πως θα το μάθω; Πρέπει να μπαίνω τακτικά σε κάποιο site; Θα ξαναμπούν πόροι για το "Κινούμαι ηλεκτρικά 3"; 

Αναφέρει για 30000 ακόμα. Σίγουρα έβαλες την σωστή κατηγορία στην αίτηση;

Πάντως και εγώ δεν καταλαβαίνω πως αφού δεν υπάρχουν πόροι πως τα νούμερα στα διαθέσιμα ποσά ανεβοκατεβαίνουν. Για παράδειγμα πριν λίγο ήταν 500 κάτι και τώρα είναι στο 66,40€

image.png.77dda80f484643149d08855742f2b105.png

• Thanks 1
Δημοσ.

Δίκυκλο/τρίκυκλο L1 έβαλα. Εγώ κοιτούσα εκεί που λέει Ιδιώτες Ποδήλατα. Μάλλον τα 30.000 είναι για ποδήλατα ηλεκτρικά; Θα κοιτάζω εκεί που λέει Ιδιώτες Οχήματα, σωστά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, sp3cial είπε

Δίκυκλο/τρίκυκλο L1 έβαλα. Εγώ κοιτούσα εκεί που λέει Ιδιώτες Ποδήλατα. Μάλλον τα 30.000 είναι για ποδήλατα ηλεκτρικά; Θα κοιτάζω εκεί που λέει Ιδιώτες Οχήματα, σωστά;

Δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό με σιγουριά. Να σου πω την αλήθεια είχα την εντύπωση ότι υπαγόταν στα ποδήλατα. Μπορεί και να υπάγεται στα Οχήματα.

Αυτό που έλεγα πάντως πριν. Τώρα δείχνει 467€ διαθέσιμο ποσό.

image.png.54d0d4df48a31f07212a29d85fd29a67.png

Τι φάση;

Edit: Ανακάλυψα ότι είμαστε σε λάθος θέμα. Συγνώμη. Για το ΚΗ3 μιλάμε εδώ και θα υποβάλω την ερώτηση μου στο κατάλληλο θέμα

Επεξ/σία από manolis940
Δημοσ.
1 ώρα πριν, manolis940 είπε

Δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό με σιγουριά. Να σου πω την αλήθεια είχα την εντύπωση ότι υπαγόταν στα ποδήλατα. Μπορεί και να υπάγεται στα Οχήματα.

Αυτό που έλεγα πάντως πριν. Τώρα δείχνει 467€ διαθέσιμο ποσό.

image.png.54d0d4df48a31f07212a29d85fd29a67.png

Τι φάση;

Edit: Ανακάλυψα ότι είμαστε σε λάθος θέμα. Συγνώμη. Για το ΚΗ3 μιλάμε εδώ και θα υποβάλω την ερώτηση μου στο κατάλληλο θέμα

Υπάρχει τέτοιο θέμα; Έρχομαι! 😂

Δημοσ.

Υπάρχουν κάποιες ελληνικές αντιπροσωπείες που συνεχίζουν και διαφημίζουν την τελική τιμή μετά την επιδότηση, ενώ το πρόγραμμα είναι παγωμένο πάνω από 2 μήνες τώρα.

Αν ζούσαμε σε σοβαρή χώρα, θα είχαν ήδη κινηθεί οι αρχές πάνω στη σχετική νομοθεσία για παραπλάνηση καταναλωτή.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...