Mimhs1995 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 καλησπερα, εκανα φορματ στον υπολογιστη και μου εμφανιζει στον σκληρο(εναν εχω) 2επιπλεον διαμερισματα Εισαγωγή υπάρχοντος συνημμένου ...πρεπει να τα διαγραψω ? επισης πρωτου αγορασω κλειδι για τα windows τι πρεπει να εχω ελεξει για να δω οτι ολα πηγαν σωστα και τι επιπλεον ρυθμισεις θελει πλυν απο τα drivers...επισης καμια ιστιοσελιδα για να αγορασω το κλειδακι για windows 10 home ?
manolis940 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Mimhs1995 είπε καλησπερα, εκανα φορματ στον υπολογιστη και μου εμφανιζει στον σκληρο(εναν εχω) 2επιπλεον διαμερισματα Εισαγωγή υπάρχοντος συνημμένου ...πρεπει να τα διαγραψω ? επισης πρωτου αγορασω κλειδι για τα windows τι πρεπει να εχω ελεξει για να δω οτι ολα πηγαν σωστα και τι επιπλεον ρυθμισεις θελει πλυν απο τα drivers...επισης καμια ιστιοσελιδα για να αγορασω το κλειδακι για windows 10 home ? Τα διαμερίσματα αυτά είναι φυσιολογικό να δημιουργηθούν μαζί με τα windows. Τ Τώρα όσον αφορά το κλειδί μπορείς στο εικονίδιο της έναρξης να πατήσεις δεξί κλικ - > Σύστημα και να μας δώσεις ένα printscreen για να δούμε όντως πια Version των windows εγκατέστησες πριν σε παροτρύνουμε για κλειδί.
fmarkos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, manolis940 είπε Τα διαμερίσματα αυτά είναι φυσιολογικό να δημιουργηθούν μαζί με τα windows. Τ Τώρα όσον αφορά το κλειδί μπορείς στο εικονίδιο της έναρξης να πατήσεις δεξί κλικ - > Σύστημα και να μας δώσεις ένα printscreen για να δούμε όντως πια Version των windows εγκατέστησες πριν σε παροτρύνουμε για κλειδί. Windows 10 είναι. Δεν χρειάζεται άλλο screenshot.
manolis940 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, fmarkos είπε Windows 10 είναι. Δεν χρειάζεται άλλο screenshot. home και pro έχουν διαφορετικό κλειδί.
fmarkos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δεν νομίζω να έβαλε pro και να ζητάει κλειδί για home.
manolis940 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Και εγώ δεν νομίζω ο TS να έχει κάνει ξανά format στην ζωή του και να μην είχε πάρει χαμπάρι τα partitions. Επίσης αν είχε 10αρια πριν home θα έπρεπε να είχαν ενεργοποιηθεί μόνα τους. Οπότε κάτι διαφορετικό έπαιξε σε σχέση με πριν.
Mimhs1995 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 παιδια πριν ειχα τα προ και τωρα εβαλα home...δεν ειχα προσεξει τα partitions σε προηγουμενο φορματ π ειχα κανει πριν 5+χρονια επισης δν εχω κανει ενημερωσεις ακομα γιατι περιμενω να τα ενεργοποιησω πρωτα...απο ενημερωσεις τις κανω ολες οσες εχει?
Aris_ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Στις ενημερώσεις στις υποχρεωτικές να βάλεις το update να το βλέπεις live και να κάνεις restart όταν τελειώσουν ΟΛΑ
Mimhs1995 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Aris_ είπε Στις ενημερώσεις στις υποχρεωτικές να βάλεις το update να το βλέπεις live και να κάνεις restart όταν τελειώσουν ΟΛΑ οκ ευχαριστω πολυ!
manolis940 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Στις 4/12/2023 στις 2:30 ΜΜ, Mimhs1995 είπε παιδια πριν ειχα τα προ και τωρα εβαλα home...δεν ειχα προσεξει τα partitions σε προηγουμενο φορματ π ειχα κανει πριν 5+χρονια επισης δν εχω κανει ενημερωσεις ακομα γιατι περιμενω να τα ενεργοποιησω πρωτα...απο ενημερωσεις τις κανω ολες οσες εχει? Γιατί δεν πετάς τα pro ξανά έτσι ώστε να μην χρειάζεσαι εκ νέου κλειδί; Αν επιμένεις πάντως πήγαινε στο Allkeyshop που είναι το skroutz των κλειδάδικων. Απ' την λίστα που θα σου βγάλει μόνο απ' το Bitcodes δεν έχω αγοράσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα