Bourdoulas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, icenex είπε Σαν το Fallout 1 και 2 δεν ειναι κανενα κατα την ταπεινη ρομαντικη μου αποψη..Ειδικα το 2 εχει ξεχωριστη θεση στην καρδια μου το εχω λιωσει απειρα το συγκεκριμενο παιχνιδι στα τελη της δεκαετιας του 90 και συνεχιζα να το λιωνω για χρονια. Προσφατα εβαλα και κατι Mod ενα ειναι το restoration project που ουσιαστικα βαζουν στο παιχνιδι περιοχες και αποστολες που κοπηκαν απο την vanilla εκδοση του 2.Καθως επισης και περισσοτερa talking heads..Να μερικες φωτος απο ενα save μου, με τον vic the trader, cassidy.. Προσωπικα νομιζω θα ταιριαζε στην σειρα το στορυ απο το πρωτο και δευτερο παιχνιδι επισης να ητανε σκηνοθετημενο οπως το mandalorian που ουσιαστικα καθε επεισοδιο εκανε αποστολες ο χαρακτηρας και εβλεπες οτι με τις ανταμοιβες αναβαθμιζε τα οπλα του την πανοπλια κτλ.. Ελπιζω να φανει ανταξιο των προσδοκιων μου γιατι ειμαι μεγαλος φαν της σειρας αλλα θα κρατησω μικρο καλαθι γιατι εχω δει τι εχει γινει και σε αλλα franchise που γουσταρω... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Πραγματικά τα πρώτα δύο είναι ότι καλύτερο από όλο το franchise. Μακάρι να βγάλουν remakes , ισομετρικα όμως όπως τα αυθεντικά και όχι πρώτου προσώπου όπως τα επόμενα. Περίμενα στα τρέιλερ πάντως να ακουστεί το "War. War never changes" με την φωνή του Pearlman. 3
Tetrabitos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 11 ώρες πριν, icenex είπε Σαν το Fallout 1 και 2 δεν ειναι κανενα κατα την ταπεινη ρομαντικη μου αποψη..Ειδικα το 2 εχει ξεχωριστη θεση στην καρδια μου το εχω λιωσει απειρα το συγκεκριμενο παιχνιδι στα τελη της δεκαετιας του 90 και συνεχιζα να το λιωνω για χρονια. Προσφατα εβαλα και κατι Mod ενα ειναι το restoration project που ουσιαστικα βαζουν στο παιχνιδι περιοχες και αποστολες που κοπηκαν απο την vanilla εκδοση του 2.Καθως επισης και περισσοτερa talking heads..Να μερικες φωτος απο ενα save μου, με τον vic the trader, cassidy.. Προσωπικα νομιζω θα ταιριαζε στην σειρα το στορυ απο το πρωτο και δευτερο παιχνιδι επισης να ητανε σκηνοθετημενο οπως το mandalorian που ουσιαστικα καθε επεισοδιο εκανε αποστολες ο χαρακτηρας και εβλεπες οτι με τις ανταμοιβες αναβαθμιζε τα οπλα του την πανοπλια κτλ.. Ελπιζω να φανει ανταξιο των προσδοκιων μου γιατι ειμαι μεγαλος φαν της σειρας αλλα θα κρατησω μικρο καλαθι γιατι εχω δει τι εχει γινει και σε αλλα franchise που γουσταρω... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Το έχω λιώσει και εγώ. Επίσης ήταν το πρώτο παιχνίδι που αγόρασα το 1998-1999 για υπολογιστή που έκανε 11,800 δραχμές αν θυμάμαι καλά. Είχε απορήσει και ο μαγαζατορας! Είχα παίξει το 1 από τον ξάδερφο μου, όταν κοιμόμουν εκεί τα σαββατοκύριακα και είχα πορωθεί! 1
icenex Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 19 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Πραγματικά τα πρώτα δύο είναι ότι καλύτερο από όλο το franchise. Μακάρι να βγάλουν remakes , ισομετρικα όμως όπως τα αυθεντικά και όχι πρώτου προσώπου όπως τα επόμενα. Περίμενα στα τρέιλερ πάντως να ακουστεί το "War. War never changes" με την φωνή του Pearlman. Ναι ρε φιλε ακριβως αυτο θελω και εγω, remake αλλα ισομετρικα, νομιζω το fps/3person χαλασε ολη την μαγεια του παιχνιδιου..Αν και να βλεπεις ατομικες εκρηξεις με fatman ειδικα στο 4 ειναι πολυ χορταστικο για το ματι δεν θα πω ψεμματα. 16 ώρες πριν, Tetrabitos είπε Το έχω λιώσει και εγώ. Επίσης ήταν το πρώτο παιχνίδι που αγόρασα το 1998-1999 για υπολογιστή που έκανε 11,800 δραχμές αν θυμάμαι καλά. Είχε απορήσει και ο μαγαζατορας! Είχα παίξει το 1 από τον ξάδερφο μου, όταν κοιμόμουν εκεί τα σαββατοκύριακα και είχα πορωθεί! Εγω το ειχα παιξει στον κολλητο μου πρωτη φορα και αν θυμαμαι καλα αυτος μου ειχε πει οτι ειχε δωσει 11500 δρχ..Σε ενα Pentium 133mhz παιχτηκε πρωτη φορα αν δεν με γελαει η μνημη μου.Αφου τοτε δεν ειχα υπολογιστη και πηρα τον πρωτο μου υπολογιστη 98-99 καπου εκει εναν pentium 2 350mhz και πηγα και αγορασα καπακι και το fallout 2 βεβαια αλλα μυαλα τοτε το μαγαζι που πηρα το pc εκανε και αντιγραφες στα παιχνιδια οποτε προτιμησα να δωσω 1500 δρχ για το fallout 2. Και ο κολλητος αφου δεν το επαιζε αλλο το fallout 1 μου το εδωσε.Ακομη το εχω με την θηκουλα του.Ωραιες εποχες που περιμενα πως και πως να τελειωσω το σχολειο να παω να λιωσω Παιζει για αυτο να εμεινα ξυλο απελεκητο.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα