Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 hours ago, dbrillis said:

Στην Νεα Μακρη και στο Μαραθωνα η κατασταση ειναι τραγικη

εχει ξεφυγει, χανονται ζωες σχεδον καθημερινα. φοβασαι να βγεις. εγω πλεον δεν περναω με πρασινο, περιμενω μερικα δευτερολεπτα παντα

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 hour ago, Vasilisxd said:

Ένα σπρέι πιπεριού των 15 ευρώ την κάνει τη δουλεία του και με το παραπάνω. 

Ούτε καν δεν μασάνε φτάνουν σε σημείο να σου επιτεθούν, αν φτάσουν σε αυτό το σημείο τα πολλά πολλά δεν τα γλυτώνεις, αν δουν όπλο από την άλλη τρέχουν και εξαφανιζονται χωρίς να σου επιτεθούν καν

Δημοσ.

Κάθε 3 και λίγο τα ίδια.

Αναφορά σε κείμενο

Επισημαίνεται ότι δεν θεωρούνται συστήματα βιντεοεπιτήρησης οι κάμερες χειρός, φωτογραφικές μηχανές, συσκευές κινητού τηλεφώνου, καθώς και θυροτηλέφωνα/θυροτηλεοράσεις που ενεργοποιούνται κατόπιν ενέργειας του εισερχόμενου και δεν καταγράφουν: συνεπώς, το περιεχόμενο της παρούσας ενότητας (των συστημάτων βιντεοεπιτήρησης) δεν καλύπτει τη φωτογράφιση/βιντεοσκόπηση που πραγματοποιείται με αυτά τα συστήματα.

https://www.dpa.gr/el/enimerwtiko/thematikes_enotites/eisagwgi_videoepitirisi

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, great είπε

Μονο μπροστα, θα συνιστουσα να παρεις μια που ειναι κουμποτη και οχι μονιμα πανω διοτι θα στο σπασουν και θα στην παρουν.

Παιδια αν εχετε καποια προταση για καποια συγκεκριμενη καμερα να μας την πειτε,ενδιαφερει αρκετους.

Το οτι ειναι παρανομη χεστηκαμε και εμεις απο τη στιγμη που χεστηκαν και τα δικαστηρια  και οι ασφαλιστικες και η αστυνομια,ολοι την δουλεια μας θελουμε να κανουμε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομιζω οτι και να παρεις, δυσκολα θα φαινονται πινακιδες αυτοκινητων, ειδικα το βραδυ. Ειχα δει ενα review που δοκιμαζε απο πολυ φθηνες εως πολυ ακριβες, και ολες ηταν πανω κατω τα ιδια.

Εγω εχω μια Yi Smart Dashcam, που εχει αυτη ακριβως τη συμπεριφορα. Ναι μεν βγαζει καλουτσικο βιντεο το βραδυ, αλλα δεν φαινονται λεπτομεριες σε πινακιδες εν κινηση. 

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 minutes ago, SagoniasSlutRos said:

Νομιζω οτι και να παρεις, δυσκολα θα φαινονται πινακιδες αυτοκινητων, ειδικα το βραδυ. Ειχα δει ενα review που δοκιμαζε απο πολυ φθηνες εως πολυ ακριβες, και ολες ηταν πανω κατω τα ιδια.

Εγω εχω μια Yi Smart Dashcam, που εχει αυτη ακριβως τη συμπεριφορα. Ναι μεν βγαζει καλουτσικο βιντεο το βραδυ, αλλα δεν φαινονται λεπτομεριες σε πινακιδες εν κινηση. 

υπαρχει μεγαλη διαφορα απο καμερα σε καμερα.

Επειδη εχω δει και video μετά την αγορα μου και βαραγα το κεφαλι στον τοιχο. Θεωρητικα η thinkware ειναι απο τις πιο γνωστες αλλα προσοχη θα σκασεις λεφτα, εγω την Q800pro την πηρα 250 με τοποθετηση, οκ μπορεις να πασ και TEMU αλλα.....δες video πριν απο χρήστες, η πινακιδα φαινετε σε καλες καμερες, δεν μπορει να ειναι 2K καμερα και να εχω αυτη την εικονα με 200% ζοομ μερα μεσημερι

image.png.9cbd53f8c3f74800aa1e6d69731744af.png

Εκει που καταληγω ειναι οτι εν κινησει ειναι σχεδον αδυνατον να δεις, βεβαια η συγκεκριμενη εχει πολυ ερυγωνικω φακο και ακομα και αν εσυ εχεις πλησιασει πολυ το μπροστινο αυτοκινητο και δεν βλεπεις την πινακιδα αυτο βλεπει και βλεπει καλα και πανω που θα ειναι το φαναρι ακομα και αν εσυ παλι με το ματι δεν το βλεπεις. Οποτε για μενα νουμερο ειναι ναι φαινετε το φαναρι οτι ειναι πρασινο κοκκινο και την πιθνακιδα εαν ερθεις πολυ  κοντα ή στην σκασει ο μπροστινος και φυγει θα την δεις. Αλλα μην περιμενετε να βλεπεις την οδηγο απο το μπροστα αυτοκινητο με ζοομ. Και την νυχτα παιζεις με ριθμυσεις για να μην φαινονται τα φωτα τον απεναντι πολυ και των δρόμων.

Και απο τουνελ ΑΟ και καλα μαλιστα η συγκεκριμενη καμερα εχει αυτο το nightivision 2.0 που μειωνει τον ηλιο απεναντι. επιτυχια !
image.png.b12d65afd6e5969c5022f72b0b4ea674.png

image.png.347d47282248449d71f69be2159c6a96.png

Επεξ/σία από great
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...