getty Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ποσό θα ήθελα να βάλω camera και on-line taser ή φωτιζόμενο σήμα «Ουστ» για κάτι σκ@τομαθημενους που σου ξηλώνουν το αυθεντικό φλας στο φτερό για να βάλουν στη θέση του το κινεζικό που αγόρασαν και δεν κάνει… Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2023 από getty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, a_f_a είπε Ερώτηση. Τα τέσλα που έχουν καταγραφή μπρος πισω δεξιά αριστερά, γιατί πήραν άδεια εισαγωγής/κυκλοφορίας; H Τεσλα, ναι μεν άλλαξε απο default σε user activation τη λειτουργία απο το 8/23 αλλά και πάλι, ο κάθε χρήστης ενεργοποιεί κάμερες σε 4 κατευθύνσεις και όλα καλά. Επίσης, αν θές στέιλε νομοθεσία/γνωματευση για κάμερα αυτοκινήτου που κρίνεται παράνομη. Προσωπικά, με χτύπησε σταθμευμένο (ενω ήμουν μέσα) άλλο αυτοκίνητο. Εστειλα στον ασφαλιστή μου το βιντεο, τη βρήκαν τη κυρία και επικοινώνησαν με την ασφαλιστική της η οποία χωρις να πω κάτι, δέχτηκαν το χτύπημα. Αρα, ασφαλιστική για να δεχτεί έτσι έυκολα κάμερα, σίγουρα ξέρουν οτι σε δικαστήριο θα χάσουν. Ειπα εγω κατι διαφορετικο απο οτι λες? Ειπα οτι ειναι παρανομη. Αλλα παρολα αυτα δεν εχει σημασια οτι ειναι παρανομη. Θα χρησιμοποιηθει ως αποδεικτο υλικο. Υ.γ Ειμαι ασφαλιστικος πρακτορας. Συνεπως γνωριζω καλα τι συμβαινει με τις dashcam και τις ασφαλιστικες εταιριες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Για ολα φταιει το GDPR. Ειναι παρανομες, αλλα μια χαρα λειτουργει το υλικο ως μοχλος πιεσης για αποζημιωση. Και εγω θα βαλω γιατι και η επαρχια ειναι πλεον ζουγκλα. Εχω την εντυπωση πως μετα τα lock downs ο κοσμος εχει χαζεψει εντελως... 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Πρεπει να βρουμε τροπο να κανουμε παραγγελία καμια a800s !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Bourdoulas said: Ίσως λανθασμένα να σκέφτηκε ο άνθρωπος μόλις πρόλαβε να τον δει "Δεν μπορεί να είναι τόσο Μ*****Σ θα σταματήσει" Μοντέλο κάμερας; στην αρχη ειχα την 70Mai m300 (μηδέν παράπονο) και πριν κάτι μήνες έβαλα την 70Mai A800S-1 καθαρά και μονο επειδι καταγράφει πίσω μπρος στην αρχη την είχα καθαρά για γραψω καμία διαδρομή κλπ πλέον έξω ειδικά μετα το lockdown και οικονομικό θέμα....... ΕΙΝΑΙ ΧΑΟΣ πραγματικά 9 στους 10 ειναι μονημα με οργή και τσαντίλα σε φάση σκέφτομαι να κουβαλώ όπλο μαζί μου γιατι πλέον δεν ξέρεις πως αντιδράει ο καθένας και τι μπορει να κανει Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2023 από Black Demis 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GerasimosMar1988 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Vagosman είπε Μεταξύ μας, έπρεπε να τον είχε δει. Ναι έχεις προτεραιότητα αλλά τπτ δεν είναι δεδομένο. τον ειδε απ οτι ακουγεται να λεει στο βιντεο. Αλλα πως το λες ακριβως τωρα? να αρχισουμε να διαβαζουμε και τις σκεψεις των αλλων μηπως ειναι ηλιθιοι και περασουν με κοκκινο? 2 ώρες πριν, duende είπε τα εχουμε ξαναπει, στο ελλαδισταν: η εγκατασταση καμερας χωρις αδεια ειναι παρανομη. Τι εχετε ξαναπει στο "ελλαδισταν"? Δεν ειναι παρανομο να βαλεις καμερα στο παρμπριζ σου η στο κρανος και να καταγραφεις την διαδρομη εφοσον κρατησεις το υλικο για προσωπικη σου χρηση. Παρανομο ειναι αν το ανεβασεις στο διαδικτυο και φαινονται πινακιδες και προσωπα. Δεν ειναι παρανομο αν βαλεις blur πανω σ αυτα και δεν φαινονται. Κανω λαθος? 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a_f_a Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, andreaspA said: Ειπα εγω κατι διαφορετικο απο οτι λες? Ειπα οτι ειναι παρανομη. Αλλα παρολα αυτα δεν εχει σημασια οτι ειναι παρανομη. Θα χρησιμοποιηθει ως αποδεικτο υλικο. Υ.γ Ειμαι ασφαλιστικος πρακτορας. Συνεπως γνωριζω καλα τι συμβαινει με τις dashcam και τις ασφαλιστικες εταιριες. Ωραία, μιας και γνωρίζεις, σίγουρα οι ασφαλιστικές θα έχουν και τη νομοθεσία που τις κρίνει παράνομες ως προς την τοποθέτηση/καταγραφή. Αν θές, ανεβάζεις το σχετικό νόμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, a_f_a είπε Ωραία, μιας και γνωρίζεις, σίγουρα οι ασφαλιστικές θα έχουν και τη νομοθεσία που τις κρίνει παράνομες ως προς την τοποθέτηση/καταγραφή. Αν θές, ανεβάζεις το σχετικό νόμο. Οχι. Δεν τον εχουν και δεν τους ενδιαφερει. Οι ασφαλιστικες θελουν να κλεινουν φακελους και οι dashcams τους βοηθουν πολύ. "Εσυ" που ισως εισαι ο παραξενος, πηγαινε να δεις τι λεει η νομοθεσια σε σχεση με προσωπικα δεδομενα και νομιμες και παράνομες καταγραφες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Θεωρώ ότι είναι χρήσιμη. Προ τριμήνου έχω τροχαίο.Κινούμαι σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης ξεκινάει ο άλλος από παρκάρισμα δεξιά μου τελείως ξαφνικά και μου τη ρίχνει. Κάνει αρνητική δήλωση και είμαι στα δικαστήρια χωρίς να ξέρω αν θα δικαιωθώ. Αν είχα κάμερα θα την πήγαινα ασφάλεια και πιστεύω θα είχα ξεμπλέξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, Black Demis είπε στην αρχη ειχα την 70Mai m300 (μηδέν παράπονο) και πριν κάτι μήνες έβαλα την 70Mai A800S-1 καθαρά και μονο επειδι καταγράφει πίσω μπρος στην αρχη την είχα καθαρά για γραψω καμία διαδρομή κλπ πλέον έξω ειδικά μετα το lockdown και οικονομικό θέμα....... ΕΙΝΑΙ ΧΑΟΣ πραγματικά 9 στους 10 ειναι μονημα με οργή και τσαντίλα σε φάση σκέφτομαι να κουβαλώ όπλο μαζί μου γιατι πλέον δεν ξέρεις πως αντιδράει ο καθένας και τι μπορει να κανει Να υποθέσω ότι τροφοδοσία παίρνει από τον αναπτήρα; Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι μπορεί να ξεκολλάει συνέχεια από το τζάμι όπως γίνεται με τις βάσεις των κινητών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δεν ξέρω τι έχουν γράψει οι πιο πάνω, αλλά να βάλεις. Έχω χρόνια και το θεωρώ απολύτως απαραίτητο. Έχεις το μυαλό σου ήσυχο για το αν έγινε ή δεν έγινε κάτι. Στην Ελλάδα επειδή έχουμε αρκετή ζέστη τα καλοκαίρια, πρέπει να πάρεις με capacitor και όχι με μπαταρία. Οπότε οι επιλογές σου μειώνονται δραματικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 10 hours ago, Black Demis said: πλέον έξω ειδικά μετα το lockdown και οικονομικό θέμα....... ΕΙΝΑΙ ΧΑΟΣ πραγματικά 9 στους 10 ειναι μονημα με οργή και τσαντίλα σε φάση σκέφτομαι να κουβαλώ όπλο μαζί μου γιατι πλέον δεν ξέρεις πως αντιδράει ο καθένας και τι μπορει να κανει Ένα σπρέι πιπεριού των 15 ευρώ την κάνει τη δουλεία του και με το παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε Να υποθέσω ότι τροφοδοσία παίρνει από τον αναπτήρα; Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι μπορεί να ξεκολλάει συνέχεια από το τζάμι όπως γίνεται με τις βάσεις των κινητών. Εγώ την έχω συνδέσει σε μια υποδοχή usb της πηγής ήχου που είναι μέσα στο ντουλαπάκι και δεν φαίνεται τπτ. Επίσης η ταινία διπλής που έχουν οι βάσεις δεν φεύγει καθόλου εύκολα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Πάμε παλι απο την αρχή. Ναι να βάλεις, ναι γινεται δεκτη, εαν δεν γινει δεκτη ειναι leverage για την ασφαλιστικη που θα πιεσει την αλλη ασφαλιστικη για να πληρωσει και να σε πληρωσει. Δεν ειναι μονο για σενα για να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας αλλα μπορεις να "σωσεις" καποιον αλλον κακομοιρη που θα τρακαρει μπροστα σου και θα λεει ο αλλος οτι περασε με πρασινο. Εγω εβαλα πριν απο ενα μην, thinkware Q800 Pro δεν την συνιστω η ποιοτητα της εικονας νυχτα ειναι χαλια δεν βλεπεις πινακιδα στα 10 μετρα παρολο που λεει 2Κ και εχει και κατι ωραιες photo me nightvision 2.0 μπουρδες και τετοια. Μονο μπροστα, θα συνιστουσα να παρεις μια που ειναι κουμποτη και οχι μονιμα πανω διοτι θα στο σπασουν και θα στην παρουν. Εμενα ειναι συρταρωτη και βγαινει. Κοιταξε πολυ τα χαρακτηριστικα και μην μεινεις σε αυτα που δειχνει το site. Δες πραγματικα video και features, εμενα μου αρεσει το timelapse Που εχει στο parking mode, το lane detection καθως και οτι εχει ενσωματομενο GPS και μεσω internet σου λεει για τις καμερες που σε αναγκαζουν να μην τρεχεις και οχι να παρανομεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 2 hours ago, Bourdoulas said: Να υποθέσω ότι τροφοδοσία παίρνει από τον αναπτήρα; Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι μπορεί να ξεκολλάει συνέχεια από το τζάμι όπως γίνεται με τις βάσεις των κινητών. Ούτε καν πέρασα καλώδια καθος πρπει μέσα από της ασφάλειες με ξεχωριστή τροφοδοσία κλπ Να ξεκολλάει δεν ξεκολλάει αν μπει σωστά (ότι χρειάζεται για να μπει σωστά είναι μαζί με την συσκευή) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις