dbrillis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Στην Νεα Μακρη και στο Μαραθωνα η κατασταση ειναι τραγικη. Μολις 40 χιλιομετρα απο την Αθηνα πας ταξιδι σε αλλη χωρα και ταυτοχρονα πισω στο χρονο. Στο θεμα μας, ναι, βαλε καμερα. 1
alet Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε η τροχαία που εμπλέκεται;Αν είχε συνοδηγό που έγραφε με το κινητό τι θα άλλαζε; Η τροχαία δεν βγάζει πόρισμα,καταγραφή γεγονότων κάνει. Το ανακριτικό της τροχαίας βγάζει πορισμα
Mene Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Just now, alet said: Το ανακριτικό της τροχαίας βγάζει πορισμα Δεν το ξέρω αυτό, αλλά από τη στιγμή που δεν είναι μπροστά στο ατύχημα (φυσικά και δεν θα είναι, που να βρεθεί η τροχαία στον δρόμο...), μπορεί να βγει και λάθος πόρισμα. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, alet είπε Δεν ξέρω τι θα αλλαζε και ουτε με ενδιαφέρει. Το ερώτημα που κάνω είναι συγκεκριμένο και αφορά τις dashcams Και εγώ σε ρωτάω τι σχέση έχει η τροχαία με την κάμερα. 5 λεπτά πριν, alet είπε Δεν ξέρω τι θα αλλαζε και ουτε με ενδιαφέρει. Το ερώτημα που κάνω είναι συγκεκριμένο και αφορά τις dashcams Και εγώ σε ρωτάω τι σχέση έχει η τροχαία με την κάμερα. 5 λεπτά πριν, alet είπε Το ανακριτικό της τροχαίας βγάζει πορισμα Οχι,καταγραφή κάνει.
alet Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Mene είπε Δεν το ξέρω αυτό, αλλά από τη στιγμή που δεν είναι μπροστά στο ατύχημα (φυσικά και δεν θα είναι, που να βρεθεί η τροχαία στον δρόμο...), μπορεί να βγει και λάθος πόρισμα. Το πορισμα βγαίνει με συγκέντρωση αποδεικτικών υλικών οπως μαρτυρίες ,ιχνη στο οδοστρωμα ,βιντεο καμερών απο καταστήματα κτλ Οποιος θεωρεί οτι ειναι λάθος μπορεί να το προσβάλλει δικαστικά. Αυτό που ρωτάω ειναι συγκεκριμένο:αν το υλικό μόνιμης μονιμης κάμερα καταγραφής στο αυτοκίνητο γινεται αποδεκτο ως στοιχείο απο την τροχαία και αν το γνωρίζει κάποιος με προσωπικη εμειρία,γιατι γκουγκλάροντας μου βγάζει θολό το τοπίο
dbrillis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Αν το τοπιο ειναι θολο χρησιμοποίησε το υπερ σου. Ακομα και αν το βιντεο δεν γινετε αποδεκτο, μπορεις εσυ να περιγραψεις τα γεγονοτα οπως ακριβως τα δειχνει το βιντεο μιας και θα μπορεις να το δεις και να το ξαναδεις. Και που ξερεις μπορει να βρεθει και κανενας ξεχασμενος αυτοπτης μαρτυρας που ειδε τα πραγματα οπως ακριβως εγιναν στο βιντεο!! 😉
Mhdenistis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 43 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Το εχω χρησιμοποιησει (εξωδικαστικα) και δικαιωθηκα. Βεβαια στην αρχη οι δικηγοροι της ασφαλιστικης με κοιταγαν σαν εξωγηινο οταν τους ειχα πει οτι ειχα καμερα μεσα στο αμαξι. Με ρωταγαν τα ζωα "δηλαδη οδηγατε και κρατατε το κινητο να γραφει"? Αυτό βέβαια προϋποθέτει να τα σπάσεις μαζί τους αλλά πρώτα θα πρέπει να έχεις εξασφαλίσει άλλη ασφαλιστική, όσο για τους συγκεκριμένους δικηγόρους πρέπει να ήταν αρκετά ερασιτέχνες για το επάγγελμα τους.
alet Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Οχι,καταγραφή κάνει. Σε τραυματισμο ή θανατο βγάζει σου λέω το ανακριτικό μετά απο μέρες. Το πορισμα είναι του τύπου:το Α οχημα παραβίασε κοκκινο σηματοδότη με αποτελεσμα την συγκρουση μπλα μπλα μπλα με σχεδιαγράμματα και ιστορίες Δεν μιλάμε για υλικές ζημιες που εκει γίνεται καταγραφή
nikthanos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 αν έχεις άνεση, βάλε. καλό είναι, κακό δεν είναι. για να μην ψάχνεις αυτόπτες μάρτυρες να επιβεβαιώσουν τα γεγονότα.
Black Demis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 εγω εχω εδω και πολυ καιρο με parking mode 1
duende Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 τα εχουμε ξαναπει, στο ελλαδισταν: η εγκατασταση καμερας χωρις αδεια ειναι παρανομη. ολοι βαζουν παραυτα το υλικου απο παρανομη εγκατασταση καμερας τυπικα δεν ειναι αποδεκτο. οταν γινεται καποιο εγκλημα/ατυχημα, ολοι ψαχνουν να βρουν υλικο απο αυτες τις (παρανομες) καμερες βγαλε τα συμπερασματα σου 5
andreaspA Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, duende είπε η εγκατασταση καμερας χωρις αδεια ειναι παρανομη. ολοι βαζουν παραυτα Ολες οι καμερες ειναι παρανομες. Η ασφαλεια και η τροχαια, οταν υπαρχει αναγκη μαζευει βιντεο απο οτι καμερα βρει. Μεχρι και θυροτηλεοραση! Ειναι ασχετο το ενα με το αλλο. Ας ειναι παρανομη μια καμερα. Εκεινη την στιγμη δεν εξεταζουμε αυτο. Φυσικα και να βαλετε καμερες ολοι στα αυτοκινητα σας. Εγω εχω και μπροστα και πίσω. 4
Vagosman Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, GerasimosMar1988 είπε Προσεξτε οτι εχει αναψει πρασινο και ο παθων δεν ξεκιναει αμεσως και ομως ο αλλος απο την αλλη στον κοσμο του. Αντε να μην ειχε καμερα να καταγραψει ολο αυτο. Κι επειδη βλεπω πολλους στον κοσμο τους να οδηγανε λεω να βαλω καμερα κι εγω Μεταξύ μας, έπρεπε να τον είχε δει. Ναι έχεις προτεραιότητα αλλά τπτ δεν είναι δεδομένο.
Bourdoulas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Vagosman είπε Μεταξύ μας, έπρεπε να τον είχε δει. Ναι έχεις προτεραιότητα αλλά τπτ δεν είναι δεδομένο. Ίσως λανθασμένα να σκέφτηκε ο άνθρωπος μόλις πρόλαβε να τον δει "Δεν μπορεί να είναι τόσο Μ*****Σ θα σταματήσει" 1 ώρα πριν, Black Demis είπε εγω εχω εδω και πολυ καιρο με parking mode Μοντέλο κάμερας; 1
a_f_a Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 50 minutes ago, duende said: τα εχουμε ξαναπει, στο ελλαδισταν: η εγκατασταση καμερας χωρις αδεια ειναι παρανομη. ολοι βαζουν παραυτα το υλικου απο παρανομη εγκατασταση καμερας τυπικα δεν ειναι αποδεκτο. οταν γινεται καποιο εγκλημα/ατυχημα, ολοι ψαχνουν να βρουν υλικο απο αυτες τις (παρανομες) καμερες βγαλε τα συμπερασματα σου Ερώτηση. Τα τέσλα που έχουν καταγραφή μπρος πισω δεξιά αριστερά, γιατί πήραν άδεια εισαγωγής/κυκλοφορίας; H Τεσλα, ναι μεν άλλαξε απο default σε user activation τη λειτουργία απο το 8/23 αλλά και πάλι, ο κάθε χρήστης ενεργοποιεί κάμερες σε 4 κατευθύνσεις και όλα καλά. Επίσης, αν θές στέιλε νομοθεσία/γνωματευση για κάμερα αυτοκινήτου που κρίνεται παράνομη. Προσωπικά, με χτύπησε σταθμευμένο (ενω ήμουν μέσα) άλλο αυτοκίνητο. Εστειλα στον ασφαλιστή μου το βιντεο, τη βρήκαν τη κυρία και επικοινώνησαν με την ασφαλιστική της η οποία χωρις να πω κάτι, δέχτηκαν το χτύπημα. Αρα, ασφαλιστική για να δεχτεί έτσι έυκολα κάμερα, σίγουρα ξέρουν οτι σε δικαστήριο θα χάσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις