GerasimosMar1988 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Προσεξτε οτι εχει αναψει πρασινο και ο παθων δεν ξεκιναει αμεσως και ομως ο αλλος απο την αλλη στον κοσμο του. Αντε να μην ειχε καμερα να καταγραψει ολο αυτο. Κι επειδη βλεπω πολλους στον κοσμο τους να οδηγανε λεω να βαλω καμερα κι εγω 1 1
im2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Συνιστώ, έχω κάμερα XIAOMI έδω και χρόνια, έχω καταγράψει και εγω ατύχημα σε διασταύρωση. Στο εξωτερικό σε πολλές χώρες τις κάμερες στο αυτοκίνητο τις έχουν υποχρεωτικά. 7
Mhdenistis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Όλοι οι δρόμοι είναι γεμάτοι με τέτοιους αλλά η κάμερα τι νόημα έχει, να πας μετά στην τροχαία να καταγγείλεις κάποιον άγνωστο, μόνο στην περίπτωση που γίνει κανένα ατύχημα ή επεισόδιο μεταξύ σας. Δεν διαφωνώ χρήσιμη είναι σε κάθε περίπτωση, εξαρτάται από την τιμή και τις οικονομικές σου δυνατότητες. 2
alet Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Στην Ελλάδα που ο ΚΟΚ έχει καταντήσει να είναι προαιρετικός είναι πολύ χρησιμη μια κάμερα,,αλλά γνωρίζει κανένας τι προβλέπει ο νόμος?Το βιντεο του ΟΡ μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην τροχαία σε περίπτωση που ο άλλος πεί τα δικά του? 1
GerasimosMar1988 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, alet είπε Το βιντεο του ΟΡ μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην τροχαία σε περίπτωση που ο άλλος πεί τα δικά του? Χρησιμευει για τις ασφαλιστικες νομιζω
alet Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, GerasimosMar1988 είπε Χρησιμευει για τις ασφαλιστικες νομιζω αν δεν το αποδέχεται η τροχαία για να βγάλει πόρισμα,πως θα το αποδεχθεί η ασφαλιστική? Δεν έχω ιδέα τι ισχύει,κάποιος που γνωρίζει το νόμο θα ήταν χρήσιμο να μας διαφωτίσει
foniki_melitzana Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικότατα το υλικό από κάμερα εντός οχήματος 3
Mhdenistis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 26 λεπτά πριν, GerasimosMar1988 είπε Χρησιμευει για τις ασφαλιστικες νομιζω Δεν νομίζω, εμένα η ασφάλεια δεν μου έχει ζητήσει ποτέ εξηγήσεις για κάποιες φορές που την είχα επιβαρύνει, ούτε από κανέναν γνωστό έχω ακούσει τίποτα παρόμοιο.
a_f_a Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Πρώτα βάζεις κάμερα σε αυτοκίνητο και μετά βγάζεις πινακίδες. Αξίωμα. 1
Ntinaras Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 54 λεπτά πριν, Mhdenistis είπε Δεν νομίζω, εμένα η ασφάλεια δεν μου έχει ζητήσει ποτέ εξηγήσεις για κάποιες φορές που την είχα επιβαρύνει, ούτε από κανέναν γνωστό έχω ακούσει τίποτα παρόμοιο. Το εχω χρησιμοποιησει (εξωδικαστικα) και δικαιωθηκα. Βεβαια στην αρχη οι δικηγοροι της ασφαλιστικης με κοιταγαν σαν εξωγηινο οταν τους ειχα πει οτι ειχα καμερα μεσα στο αμαξι. Με ρωταγαν τα ζωα "δηλαδη οδηγατε και κρατατε το κινητο να γραφει"? 3 1
alet Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Το εχω χρησιμοποιησει (εξωδικαστικα) και δικαιωθηκα. Βεβαια στην αρχη οι δικηγοροι της ασφαλιστικης με κοιταγαν σαν εξωγηινο οταν τους ειχα πει οτι ειχα καμερα μεσα στο αμαξι. Με ρωταγαν τα ζωα "δηλαδη οδηγατε και κρατατε το κινητο να γραφει"? Η τροχαία το αποδέχθηκε?
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, alet είπε Η τροχαία το αποδέχθηκε? η τροχαία που εμπλέκεται;Αν είχε συνοδηγό που έγραφε με το κινητό τι θα άλλαζε; 1 ώρα πριν, alet είπε αν δεν το αποδέχεται η τροχαία για να βγάλει πόρισμα,πως θα το αποδεχθεί η ασφαλιστική? Δεν έχω ιδέα τι ισχύει,κάποιος που γνωρίζει το νόμο θα ήταν χρήσιμο να μας διαφωτίσει Η τροχαία δεν βγάζει πόρισμα,καταγραφή γεγονότων κάνει. 3
alet Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε η τροχαία που εμπλέκεται;Αν είχε συνοδηγό που έγραφε με το κινητό τι θα άλλαζε; Δεν ξέρω τι θα αλλαζε και ουτε με ενδιαφέρει. Το ερώτημα που κάνω είναι συγκεκριμένο και αφορά τις dashcams
Προτεινόμενες αναρτήσεις