Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κύριοι καλησπέρα είπα να τρίψω με σπάτουλα χεριού,όλο το σπίτι, με τα ταβάνια είναι 250 τμ , λοιπόν εκεί που είναι το ανοικτό  καφε φεύγει το χρώμα σχετικά εύκολα  είναι που είναι το  σκούρο καφε πολύ δύσκολα να φανταστείτε πήρα και φιάλη με προπάνιο και μπουρού για να το καιω αλλά τίποτα, μετά έριξα νερό αλλά πάλι τίποτα ,τι είναι αυτό  το καφέ που έχει το χρώμα από κάτω ? Υπάρχει κάποια άλλη μεθοδος γιατί όλη μέρα και 5τμ δεν τα έβγαλα . Κάποιος αλλος τρόπος υπάρχει? Σας ευχάριστο εκ τον προτέρων 

IMG_20231203_201318.jpg

• Like 1
Δημοσ.

χωρις να ειμαι ειδικος,

βγαζεις μονο οτι φευγει με την σπατουλα, τα υπολοιπα εχουν κολλησει καλα

υποψιαζομαι ειναι ασταρι

Δημοσ.

Το σπίτι είναι το 1960 τη στο καλό είναι τα σκούρο καφέ και σε άλλα σημεία έχει και σε άλλα δεν έχει 

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι μετά από πολύ ταλαιπωρία έγινε κάτι, τώρα θέλει τρίψιμο με τριβιο? και μετά σκέφτηκα ένα χαλαζιακο αστέρι πριν το σπατουλαρισμα, όλες οι γνώμες δέκτες . Οι κάποιος που είναι γνώστης να μου πει τα βήματα 

IMG_20231205_152518.jpg

Δημοσ.

Να ρωτησω μηπως πρωτο χερι σπατουλαρισμα βαλω τσιμεντοστοκο γιατι νομιζω ειναι πολυ χαλια οι τοιχοι.  Και αντε ασταρι βαλω μπεντοκοντακτ?

Δημοσ.
22 ώρες πριν, nik416 είπε

Να ρωτησω μηπως πρωτο χερι σπατουλαρισμα βαλω τσιμεντοστοκο γιατι νομιζω ειναι πολυ χαλια οι τοιχοι.  Και αντε ασταρι βαλω μπεντοκοντακτ?

Δεν είμαι ειδικός. Μόνο το δικό μου σπίτι έχω βάψει αλλά εγώ θα συνέχιζα με στοκάρισμα, όπου και  εαν υπάρχει κάπου μεγάλη ζημιά μπορεί να χρειαστείς και έτοιμο σοβά, μετά τρίψιμο, πέρασμα με αστάρι μετάλλων και τέλος το πλαστικό χρώμα.

Ρώτα και σε μαγαζί με χρώματα για συμβουλές και καλό κουράγιο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...