basilis_k6 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 εως 45% σε καποια προιόντα https://eu.govee.com/collections/featured-deals (το AI gaming sync box sold out...) buy x get y 60% off https://eu.govee.com/pages/cant-miss-deals 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghostantin Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Καλες τιμες. Μικρη διαφορα με Black Friday. Πηρα το Τ2 99,99eur και τωρα το εχει 109,99eur. Χθες το εβαλα πολυ καλο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enlightened Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δουλεύει με matter/ siri?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghostantin Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 39 λεπτά πριν, enlightened είπε Δουλεύει με matter/ siri?? Σιγουρα δουλευει με Alexa και Google Home. Δεν ξερω για τα αλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantinio Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, enlightened είπε Δουλεύει με matter/ siri?? Mε siri μεσω shortcuts δουλευει κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enlightened Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 12 minutes ago, Konstantinio said: Mε siri μεσω shortcuts δουλευει κανονικα Αυτο πως γινεται φιλε μου; Αξιζει ή είναι ταλαιπωρία; Με homepod ως hub θα δουλέυει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantinio Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 37 λεπτά πριν, enlightened είπε Αυτο πως γινεται φιλε μου; Αξιζει ή είναι ταλαιπωρία; Με homepod ως hub θα δουλέυει; διαβασα παρα πολλες εκδοχες στο ιντερνετ που δεν εβγαλα ακρη να τις κανω. Με το σιρι ειναι πανευκολο(δεν ειχα ξανα ασχοληθει ποτε με αυτα) φτιαχνει τα shortcuts η εφαρμωγη τις Govee οποτε ειναι αρκετα ευκολο να κανεις τα παντα. θεωριτικα με το homepod θα δουλευει εξισου χωρις να ειμαι 100% σιγουρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα