Θάνος Βενέτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Τελείως άσχετο με όλα αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζει κάπου αλλού σα θέμα. Ψάχνω φούρνο άνω πάγκου, όχι εντοιχιζόμενο, που να έχει πλάτος 55-56 εκατοστά. Το πρόβλημά μου είναι ότι βρίσκω ή 60αρηδες (59,4-59,6) που δε χωράνε στο έπιπλο, ή 50άρηδες που είναι μικροί. Ιδανικά θέλω να είναι όσο πιο κοντά στα 56 εκατοστά.
fredd0 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, Θάνος Βενέτης είπε Τελείως άσχετο με όλα αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζει κάπου αλλού σα θέμα. Ψάχνω φούρνο άνω πάγκου, όχι εντοιχιζόμενο, που να έχει πλάτος 55-56 εκατοστά. Το πρόβλημά μου είναι ότι βρίσκω ή 60αρηδες (59,4-59,6) που δε χωράνε στο έπιπλο, ή 50άρηδες που είναι μικροί. Ιδανικά θέλω να είναι όσο πιο κοντά στα 56 εκατοστά. ψαξε στο σκρουτζ πχ https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=φουρνος+ανω+παγκου+56+εκ 1
Nabuko Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 15 ώρες πριν, Θάνος Βενέτης είπε Τελείως άσχετο με όλα αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζει κάπου αλλού σα θέμα. Ψάχνω φούρνο άνω πάγκου, όχι εντοιχιζόμενο, που να έχει πλάτος 55-56 εκατοστά. Το πρόβλημά μου είναι ότι βρίσκω ή 60αρηδες (59,4-59,6) που δε χωράνε στο έπιπλο, ή 50άρηδες που είναι μικροί. Ιδανικά θέλω να είναι όσο πιο κοντά στα 56 εκατοστά. Όλοι 56 είναι και χωράνε ακριβώς στο κουτί. Το 60 είναι η πρόσοψη που είναι πιο μεγάλη για να καλύπτει μπροστά το ξύλο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα