Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελείως άσχετο με όλα αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζει κάπου αλλού σα θέμα. Ψάχνω φούρνο άνω πάγκου, όχι εντοιχιζόμενο, που να έχει πλάτος 55-56 εκατοστά. Το πρόβλημά μου είναι ότι βρίσκω ή 60αρηδες (59,4-59,6) που δε χωράνε στο έπιπλο, ή 50άρηδες που είναι μικροί. Ιδανικά θέλω να είναι όσο πιο κοντά στα 56 εκατοστά.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Θάνος Βενέτης είπε

Τελείως άσχετο με όλα αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζει κάπου αλλού σα θέμα. Ψάχνω φούρνο άνω πάγκου, όχι εντοιχιζόμενο, που να έχει πλάτος 55-56 εκατοστά. Το πρόβλημά μου είναι ότι βρίσκω ή 60αρηδες (59,4-59,6) που δε χωράνε στο έπιπλο, ή 50άρηδες που είναι μικροί. Ιδανικά θέλω να είναι όσο πιο κοντά στα 56 εκατοστά.

ψαξε στο σκρουτζ

πχ https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=φουρνος+ανω+παγκου+56+εκ

• Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Θάνος Βενέτης είπε

Όλοι 56 είναι και χωράνε ακριβώς στο κουτί. Το 60 είναι η πρόσοψη που είναι πιο μεγάλη για να καλύπτει μπροστά το ξύλο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...